- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kendine sakın yandaş arama neyse sonra görüşeceğiz bu konuyuBu neyin kafası siz ne iciyorsunuz yatarken?
Deadline ıma dokunma yazar o da yazar.
Bana da dokunma, o menüyü yazdım, dışarı çıktım dönerken kaza yaptım
Ellesmeyin beniii
kendine sakın yandaş arama neyse sonra görüşeceğiz bu konuyu
ne oldu ? nasıl oldu? geçmiş olsun canım!
Allah korumuş canım çokk geçmiş olsunSoldaki arayola girmek icin sinyali yaktım tam giriyoruuum derken arkamdaki araç yandan bodoslama girdi bana. On kapı (bulunduğum taraf) tamamen içeri göçtü, cami da üstüme döküldü tabii. İyiyim ama bı şeyim yok.
Bı köpek ısırır bı araba çarpar kursun mu doktursem ne?
dagatesi bende dün rüyamda kendimi böylegördüm ama vampir değildimbirde boyum uzamıştı rüyamda 180 civarları nerden esinlendiysem kendimi tanıyamıyordum zaten rüyamda
bugün çok yoruldum ya yine gelmeye çalışacağım biraz dinleneyim bekleyin beni
teşekkürler iyiyim bende sadece açım biraz,evdeyim iftar olsun diye bekliyorumne yapmaya karar verdin?
ayyy bu menüde çok az , kilo azaldıkça yetiyor sanırım bunlartarif için tŞk deneyeceğim.
sakın deneme!
iftar güzelmişo sonrakilerin miktarlarını tahmin bile etmek istemiyorum ama seni tanıyorum hakkını vermişsindir sen yine yazacaksın tabii ! bugün dikkat et tamam?
yakında zayıflatacağız ya seni onu çağrıştırsın sana bu rüya
olmasın canım ! aradada olmasınyüz verme şu yaramaza! senin menüler nerde???????? bakıyorum bakıyorum göremiyorum
ohhh 3 saat sonra geldi elektrik ne mutlu bişiymiş yaa
Bu neyin kafası siz ne iciyorsunuz yatarken?
Deadline ıma dokunma yazar o da yazar.
Bana da dokunma, o menüyü yazdım, dışarı çıktım dönerken kaza yaptım
Ellesmeyin beniii
Soldaki arayola girmek icin sinyali yaktım tam giriyoruuum derken arkamdaki araç yandan bodoslama girdi bana. On kapı (bulunduğum taraf) tamamen içeri göçtü, cami da üstüme döküldü tabii. İyiyim ama bı şeyim yok.
Allah korumuş canım çokk geçmiş olsunneyse ki sana bişey olmamış.Sen ilk gördüğün fakire sadaka ver canım ,Allah beterinden korusun
araba nerde şimdi?Âmin âmin.
Cana gelen mala gelsin.
Cok gecmis olsun canim hemen sadaka verSoldaki arayola girmek icin sinyali yaktım tam giriyoruuum derken arkamdaki araç yandan bodoslama girdi bana. On kapı (bulunduğum taraf) tamamen içeri göçtü, cami da üstüme döküldü tabii. İyiyim ama bı şeyim yok.
ahahahaha ac tavuklar kendileri darı ambarında görmüş diyecekler deadline bize
gel hadi bekliyoruuz seni. menülerini de hiç paylaşmıyorsun kacmadı gözümden
ay inşallah zayıflarım karnım da öyle dümdüz olurO Otimoti der simdi bebek olunca sarkar o diye
elektriksizlik kötü eskiden insanlara hayat epey zormus
ahaha bizimdeadline ile özel bir formulumuz var, içiyoruz içiyoruz sabit kalıp oturuyoruz ayrıca cok alındım, deadline ile adımız hep bir anılırdı beni böyle üvey evlat gibi atmıssın köseye
ay cok gecmiş olsun, Allah beterinden korusun.
kesinlikle!!
araba nerde şimdi?
Canim resimdeki senmisin cok tatlisin masallahkesinlikle!!
foto bekliyoruz ! paylaşacağım dediği fotoya bak Allah'ım yaBenimki sarktı sizinkiler sarkmasın inşallah. Doğuracaksınız dusuk kilolu bebek doğurun benim gibi 4 bucuk kilo doğurmayın. İlk fırsatta gebe fotomu paylaşayım sizinle. Çatlayıp patlmasaydı da ne yapsaydı.
Ayrıca deadline tatlı konusunda korudu beni diye oyle dedim arka çıktım. Senin tuzun kuru, menüler sahane ihtiyacın yok ki bana yavruu
evvet benimCanim resimdeki senmisin cok tatlisin masallah
Yok canim senin tatligin ve guzelliginevvet benimo senin tatlılığın canım çok tŞk
tŞk seninde mübarek olsunn. tabiki ederiz İnşaAllah...Hepinizin kandili mubarek olsun kizlar.
tweety23 ( cansu) kardesinizede bebisi olsun diye duanizda yer verirseniz cok sevinirim allah raziolsun simdiden
foto bekliyoruz ! paylaşacağım dediği fotoya bak Allah'ım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?