tŞk seninde mübarek olsunn. tabiki ederiz İnşaAllah...
anladım sen bizi iyice soğutacaksın şu bebiş olayındanOyle deme. Enteresan bir karindi
İnsallah canim sagolun hepiniztŞk seninde mübarek olsunn. tabiki ederiz İnşaAllah...
zoo'yu izle heyecanlıbana eglenceli bir yabancı dizi söylesenize evde patlıcam sıkıntıdan
bana eglenceli bir yabancı dizi söylesenize evde patlıcam sıkıntıdan
hahaha aprile katılıyorumanladım sen bizi iyice soğutacaksın şu bebiş olayındanhiç motive etme tamam mı?
How i met your mother diycem de izlemiş sindir kesin
Ben dogurymda sarkmasina raziyim :)Benimki sarktı sizinkiler sarkmasın inşallah. Doğuracaksınız dusuk kilolu bebek doğurun benim gibi 4 bucuk kilo doğurmayın. İlk fırsatta gebe fotomu paylaşayım sizinle. Çatlayıp patlmasaydı da ne yapsaydı.
Ayrıca deadline tatlı konusunda korudu beni diye oyle dedim arka çıktım. Senin tuzun kuru, menüler sahane ihtiyacın yok ki bana yavruu
izledim evet :)How i met your mother diycem de izlemiş sindir kesin
anladım sen bizi iyice soğutacaksın şu bebiş olayındanhiç motive etme tamam mı?
Ben dogurymda sarkmasina raziyim :)
ama bende hep heyecanlılar var napim
Olur mü hic! Cok isterim olsun diye. Gülista izninde doktora gitcektin. Sorucam sorucam da haddimi asmayayım diye sustum
yine gitmedimOlur mü hic! Cok isterim olsun diye. Gülista izninde doktora gitcektin. Sorucam sorucam da haddimi asmayayım diye sustum
Ay insallah canim bu kafama takmamis halim inan :)hem dogur hem sarkmasın canım. ama cok kafana takıp stres etme
ben yeterince iş yüzünden geriliyorum o yüzden cok gerilimli dizileri pek sevmiyorum.ama bende hep heyecanlılar var napim
ay canım Allah kolaylık versin hzuur versin, saglıklı bebişler versin.Ay insallah canim bu kafama takmamis halim inan :)
şimdi aklı başına geldi kıskanççç
aprilim gitsene doktora, niye erteliyosun. hos bence az daha zayıfla öyle gelsin bebişik. fit zayıf bir anne olyine gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?