Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aprilim gitsene doktora, niye erteliyosun. hos bence az daha zayıfla öyle gelsin bebişik. fit zayıf bir anne ol
gidececeğim canım araştırmalardayım bide ne bileyim sanki biraz korkularım varama söz hazırlanmaya başladım en kısa zamanda gideceğim

gidececeğim canım araştırmalardayım bide ne bileyim sanki biraz korkularım varama söz hazırlanmaya başladım en kısa zamanda gideceğim
klasik laf korkunun ecele faydası yok. erkenden git bir görün. zaten simdi git 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlar regllerin düzenliyse korkma cok

klasik laf korkunun ecele faydası yok. erkenden git bir görün. zaten simdi git 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlar regllerin düzenliyse korkma cok
işte öylede bünyem hiç doktora gitmeyi kaldırmıyor hiç sevmiyorumyokk başlarsam o kadar bekleyemem ben zaten korunmuyorum ki hemen şunun bir icabına bakın diyeceğim

işte öylede bünyem hiç doktora gitmeyi kaldırmıyor hiç sevmiyorumyokk başlarsam o kadar bekleyemem ben zaten korunmuyorum ki hemen şunun bir icabına bakın diyeceğim
hayırlısı olsun hakkınızda canımcım, bakarsın sen gitmeden bebek haberi gelir

he bu arada reglim düzensiz maleseffama geçecek inanıyorum bu günlerde biitecek zaten çok da kafama takmıyorum

Yediklerin az ama bana göre kilo verdirecek şeyler değil mesela makarna yerine karabugday üzüm yerine çiğ badem gibi yiyecekler tüketerek aynı kalori ile daha çok kilo verirsin tabi benm fikrim bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…