hımm o zaman onuda sevmeyebilirsin azcık gerilimliben yeterince iş yüzünden geriliyorum o yüzden cok gerilimli dizileri pek sevmiyorum.
ben mekik cekiyorum, cekmeyenler düşünsünşimdi aklı başına geldi kıskançççhem niye sarkacakmış ki yok öyle tatlıları yiyenler düşünsün
Hepinize hayirli iftarlar kizlar opuldunuz
hımm o zaman onuda sevmeyebilirsin azcık gerilimliaklıma gelirse başka bişeyler yazarım
aprilim gitsene doktora, niye erteliyosun. hos bence az daha zayıfla öyle gelsin bebişik. fit zayıf bir anne ol
klasik laf korkunun ecele faydası yok. erkenden git bir görün. zaten simdi git 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlargidececeğim canım araştırmalardayım bide ne bileyim sanki biraz korkularım var ama söz hazırlanmaya başladım en kısa zamanda gideceğim
sanada canım sende öpüldünHepinize hayirli iftarlar kizlar opuldunuz
gidececeğim canım araştırmalardayım bide ne bileyim sanki biraz korkularım var ama söz hazırlanmaya başladım en kısa zamanda gideceğim
işte öylede bünyem hiç doktora gitmeyi kaldırmıyor hiç sevmiyorumklasik laf korkunun ecele faydası yok. erkenden git bir görün. zaten simdi git 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlarregllerin düzenliyse korkma cok
hayırlısı olsun hakkınızda canımcım, bakarsın sen gitmeden bebek haberi gelirişte öylede bünyem hiç doktora gitmeyi kaldırmıyor hiç sevmiyorumyokk başlarsam o kadar bekleyemem ben zaten korunmuyorum ki hemen şunun bir icabına bakın diyeceğim
he bu arada reglim düzensiz maleseffklasik laf korkunun ecele faydası yok. erkenden git bir görün. zaten simdi git 6 ay 1 sene dene öyle gel diyorlarregllerin düzenliyse korkma cok
aynen canım hayırlısıhayırlısı olsun hakkınızda canımcım, bakarsın sen gitmeden bebek haberi gelir
he bu arada reglim düzensiz maleseffama geçecek inanıyorum bu günlerde biitecek zaten çok da kafama takmıyorum
at kuzumBir de foto atamıyorum. Sen ekleyebilirsen whatsapp tan atayım sana April
Yediklerin az ama bana göre kilo verdirecek şeyler değil mesela makarna yerine karabugday üzüm yerine çiğ badem gibi yiyecekler tüketerek aynı kalori ile daha çok kilo verirsin tabi benm fikrim bu :)Dunki menum
Sabah kahvalti
1 bardak sekersiz sut yarimyagli
1 tane yumurta az yagda pismis
1 domates
1 salatalik
2 tane zeytin
1 catal beyaz
peynir
Ogle 6 catal makarna domates soslu
1 bardak ayrab
Ara ogun
1 salkim uzum
Aksam
Kucukbir tost
1 bardak ortasekerli cay
Sutlu kahve 1 kucuk fican
1 bucuk litre su
off tamam gideceğizKorkacak hiicbi şey yok. Hemen git bakım!
bakalım benimde ondan umudum varben kiloluyken de düzensizdi. hatta pkolusun demişti doktor bana. sonra kilo verince düzeldi cok sükür
kolay gelsiin, Allah kabul etsiinkızlar iftar saati yaklaştı beni mutfak çağırıyor. yine grsrz sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?