- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Cnm bende benzeri şeyler yaşadım emin ol doktora gidince rahatlayacaksin tüm korkularin bitecek inşgidececeğim canım araştırmalardayım bide ne bileyim sanki biraz korkularım var ama söz hazırlanmaya başladım en kısa zamanda gideceğim
Otimoti Rabbim korumuş çok geçmiş olsun
Ayy çok geçmiş olsun canımSoldaki arayola girmek icin sinyali yaktım tam giriyoruuum derken arkamdaki araç yandan bodoslama girdi bana. On kapı (bulunduğum taraf) tamamen içeri göçtü, cami da üstüme döküldü tabii. İyiyim ama bı şeyim yok.
Bı köpek ısırır bı araba çarpar kursun mu doktursem ne?
Umarım canımmmCnm bende benzeri şeyler yaşadım emin ol doktora gidince rahatlayacaksin tüm korkularin bitecek inş
Hu huu ben geldimkızlar tamam yemeyin daha ,koşun koşun gelin buraya
Ne yaptın 5 kiraz daha mı fazla yedinben bugun cok yedim aprilim ya
yok ya su an ne atsam agzıma modunda oturuyorum resmen. yani teorik olarak meyve ve zeytinyaglı fasulye yedim ama miktarları fazlaydı.Ne yaptın 5 kiraz daha mı fazla yedin
Ama ben dedim sen yapsan yapsan , yararlı olanları fazlalaştırırsınyok ya su an ne atsam agzıma modunda oturuyorum resmen. yani teorik olarak meyve ve zeytinyaglı fasulye yedim ama miktarları fazlaydı.
bilmem ne istediğini de bilmiyorum acıkcasıAma ben dedim sen yapsan yapsan , yararlı olanları fazlalaştırırsınpeki ne istiyor ki canın ? Hala?
april ne yediğimi unutuyorum ya dur düşüneyim düünün menüsünü yazcam tamamteşekkürler iyiyim bende sadece açım biraz,evdeyim iftar olsun diye bekliyorumne yapmaya karar verdin?
ayyy bu menüde çok az , kilo azaldıkça yetiyor sanırım bunlartarif için tŞk deneyeceğim.
sakın deneme!
iftar güzelmişo sonrakilerin miktarlarını tahmin bile etmek istemiyorum ama seni tanıyorum hakkını vermişsindir sen yine yazacaksın tabii ! bugün dikkat et tamam?
yakında zayıflatacağız ya seni onu çağrıştırsın sana bu rüya
olmasın canım ! aradada olmasınyüz verme şu yaramaza! senin menüler nerde???????? bakıyorum bakıyorum göremiyorum
valla farklı bişey yemiyorum ama gerip rüyalar geliyor bazen birde before after fotolarına bakmıştım o gün belki ondan esinlenmişimdirBu neyin kafası siz ne iciyorsunuz yatarken?
Deadline ıma dokunma yazar o da yazar.
Bana da dokunma, o menüyü yazdım, dışarı çıktım dönerken kaza yaptım
Ellesmeyin beniii
geçmiş olsun canım allah korumuş ya iyiki bişeyin yokSoldaki arayola girmek icin sinyali yaktım tam giriyoruuum derken arkamdaki araç yandan bodoslama girdi bana. On kapı (bulunduğum taraf) tamamen içeri göçtü, cami da üstüme döküldü tabii. İyiyim ama bı şeyim yok.
Bı köpek ısırır bı araba çarpar kursun mu doktursem ne?
ahahahaha ac tavuklar kendileri darı ambarında görmüş diyecekler deadline bize
gel hadi bekliyoruuz seni. menülerini de hiç paylaşmıyorsun kacmadı gözümden
ay inşallah zayıflarım karnım da öyle dümdüz olurO Otimoti der simdi bebek olunca sarkar o diye
elektriksizlik kötü eskiden insanlara hayat epey zormus
ahaha bizimdeadline ile özel bir formulumuz var, içiyoruz içiyoruz sabit kalıp oturuyoruz ayrıca cok alındım, deadline ile adımız hep bir anılırdı beni böyle üvey evlat gibi atmıssın köseye
ay cok gecmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Boşver canmmmm yeme saatde çok geçbilmem ne istediğini de bilmiyorum acıkcasıbu tamamen boş oturma kaynaklı yeme isteği
april ne yediğimi unutuyorum ya dur düşüneyim düünün menüsünü yazcam tamam
valla farklı bişey yemiyorum ama gerip rüyalar geliyor bazen birde before after fotolarına bakmıştım o gün belki ondan esinlenmişimdir
geçmiş olsun canım allah korumuş ya iyiki bişeyin yok
valla darı ambarındayız zaten biz mezun olana kadar takımda kimse kalmayacak
Haklisn canim ama ben evde esime gore yemek pisirip onlardan az az yiyerek zayiflamaya calisuyorm yavas yavas vermek istiyorm onceleride herseyden yiyip az yiyerek zayifardim hep kalori hesabi yapmiyorm acikcasi ama tavsiyeleri dikkate alacagim teskkkur edermYediklerin az ama bana göre kilo verdirecek şeyler değil mesela makarna yerine karabugday üzüm yerine çiğ badem gibi yiyecekler tüketerek aynı kalori ile daha çok kilo verirsin tabi benm fikrim bu :)
ay dur deme öylee. april ile beraber mezun olalım barikız kac kilolardan nerelere indi biz 3 kiloyu veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?