- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Utanmalısınız !ay dur deme öylee. april ile beraber mezun olalım barikız kac kilolardan nerelere indi biz 3 kiloyu veremedik
Ben size uymak için ilk önce bir 19 kg alayım anca eeeee :)))))))hakikaten ya april bizden önce mezun olacak bari onunla mezun olsak april bırakma bizi
hakikaten ya april bizden önce mezun olacak bari onunla mezun olsak april bırakma bizi
Ha hahhh zaten benim hedefim 60ay valla, dediği gibi utanmalıyız. ama bir ümit belki april da bizim kilolara düşünce biz gibi olur
neyse ki menülerim ortada da yeni arkkadaslar beni bogazına düşkün bişey sanmayacaklarHa hahhh zaten benim hedefim 60
yazdım ya menüyü unutmuyorum april hatta yazacam diye kaç kaşık yediğimi sayıyorum aklımdadeadline nasıl unutuyorsun bakim? Yaz o zaman biryere not et, bu bir bahane mi yoksaaa !
hedefi zaten bizim kilolarmış ya buraya gelince mezun olup gitmese bariay valla, dediği gibi utanmalıyız. ama bir ümit belki april da bizim kilolara düşünce biz gibi olur
dünkü menümApriL_2007 dün oruç tutmaya çalıştım ama mideme kramp girdiğinden niyet etmemiştim öğlen yemek zorunda kaldım midem iyi olmamış daha aç kalınca çok kötü oluyor midem bulanıyor falan neyse saatler neden böyle deme diye
kahvaltı: 12.00 2 dilim ekmek bir parça tereyağı bal iki lokma falan yedim büyüklüğünü bilemiycem şimdi
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara :16.00 1 bardak süt 2 bisküvi 5 çilek 10 kiraz
akşam 20.00 1 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
4 yk kurufasülye
salata
ara 22.00 8 çilek 10 kiraz
su 2 lt spor 45 dk kardiyo videolarıyla spor
buraya geldiğimden beri hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ya hiç sevmezdim normalde ama taze taze oluyorlar toplayıp satıyorlar yol kenarlarında gelde alma şimdi meyve gel beni ye diyor resmen
bizi bırakıp gidemez bencehedefi zaten bizim kilolarmış ya buraya gelince mezun olup gitmese bari
dünkü menümApriL_2007 dün oruç tutmaya çalıştım ama mideme kramp girdiğinden niyet etmemiştim öğlen yemek zorunda kaldım midem iyi olmamış daha aç kalınca çok kötü oluyor midem bulanıyor falan neyse saatler neden böyle deme diye
kahvaltı: 12.00 2 dilim ekmek bir parça tereyağı bal iki lokma falan yedim büyüklüğünü bilemiycem şimdi
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara :16.00 1 bardak süt 2 bisküvi 5 çilek 10 kiraz
akşam 20.00 1 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
4 yk kurufasülye
salata
ara 22.00 8 çilek 10 kiraz
su 2 lt spor 45 dk kardiyo videolarıyla spor
buraya geldiğimden beri hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ya hiç sevmezdim normalde ama taze taze oluyorlar toplayıp satıyorlar yol kenarlarında gelde alma şimdi meyve gel beni ye diyor resmen
ohh be özlemişim senin menüyüyazdım ya menüyü unutmuyorum april hatta yazacam diye kaç kaşık yediğimi sayıyorum aklımdayorgunluktan buraya yazmayı unutuyorum ya diyorum bişey yapacaktı giriyorum siteye unutuyorum sonra aklımageliyor
ya az yiyorum zaten birde köy tereyağı ya tadı çok güzel kahvaltıda yedim bir kaç günsen de iyice bana benzedin meyveci oldun cıktıno tereyagı nedir o bal nedir. koz verme aprile
bizi bırakıp gidemez bence
april duy bunları bak ona göregitse de bakarsın bebiş olur geri dönerne de olsa biz 9 ayda fln vermemiş oluruz o mezun olana kadar vermezsek
ohh be özlemişim senin menüyügüzel canım gözüme takılan bişey olmadı , heee hatırlatırız o zaman biz size efendim artık yok öyle gizli takılmak :))))
ya az yiyorum zaten birde köy tereyağı ya tadı çok güzel kahvaltıda yedim bir kaç günya dagatesi burda heryer meyve gel buraya taze taze yiyelim her yerde meyve satıyorlar
april duy bunları bak ona göre
deadline dagatesi sizler kilo vermeden burdan gitmek bana yok!!!!! Versemde gitmem yakanızdayım şurda kaç senedir bikaç kiloyu veremediniz ! He tabi sosyestetik onuda unutmamak lazım o da sizden
şimd bizde onu bekliyoruzdur belki kaptan mezun olsun bizimle beraberay sıkma meyve suları cok kalorili. tek seferde zibilyon tane meyve yemiş oluyoruz.
ay evet kaptma bizden eski üstelikama bence kaptan bizleri bırakıp gitmek istemiyor o yüzden
Herkesin de bir nedeni var ! Ama nedense hep kıvırmakay sıkma meyve suları cok kalorili. tek seferde zibilyon tane meyve yemiş oluyoruz.
ay evet kaptma bizden eski üstelikama bence kaptan bizleri bırakıp gitmek istemiyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?