Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm ApriL_2007 dün oruç tutmaya çalıştım ama mideme kramp girdiğinden niyet etmemiştim öğlen yemek zorunda kaldım midem iyi olmamış daha aç kalınca çok kötü oluyor midem bulanıyor falan neyse saatler neden böyle deme diye
kahvaltı: 12.00 2 dilim ekmek bir parça tereyağı bal iki lokma falan yedim büyüklüğünü bilemiycem şimdi
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara :16.00 1 bardak süt 2 bisküvi 5 çilek 10 kiraz
akşam 20.00 1 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
4 yk kurufasülye
salata
ara 22.00 8 çilek 10 kiraz
su 2 lt spor 45 dk kardiyo videolarıyla spor
buraya geldiğimden beri hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ya hiç sevmezdim normalde ama taze taze oluyorlar toplayıp satıyorlar yol kenarlarında gelde alma şimdi meyve gel beni ye diyor resmen

sen de iyice bana benzedin meyveci oldun cıktın o tereyagı nedir o bal nedir. koz verme aprile

gitse de bakarsın bebiş olur geri döner ne de olsa biz 9 ayda fln vermemiş oluruz o mezun olana kadar vermezsek

yazdım ya menüyü unutmuyorum april hatta yazacam diye kaç kaşık yediğimi sayıyorum aklımda yorgunluktan buraya yazmayı unutuyorum ya diyorum bişey yapacaktı giriyorum siteye unutuyorum sonra aklımageliyor
ohh be özlemişim senin menüyü güzel canım gözüme takılan bişey olmadı , heee hatırlatırız o zaman biz size efendim artık yok öyle gizli takılmak :))))

sen de iyice bana benzedin meyveci oldun cıktın o tereyagı nedir o bal nedir. koz verme aprile
ya az yiyorum zaten birde köy tereyağı ya tadı çok güzel kahvaltıda yedim bir kaç gün ya dagatesi burda heryer meyve gel buraya taze taze yiyelim her yerde meyve satıyorlar

bizi bırakıp gidemez bence

gitse de bakarsın bebiş olur geri döner ne de olsa biz 9 ayda fln vermemiş oluruz o mezun olana kadar vermezsek
april duy bunları bak ona göre

ya az yiyorum zaten birde köy tereyağı ya tadı çok güzel kahvaltıda yedim bir kaç gün ya dagatesi burda heryer meyve gel buraya taze taze yiyelim her yerde meyve satıyorlar

april duy bunları bak ona göre

ay sıkma meyve suları cok kalorili. tek seferde zibilyon tane meyve yemiş oluyoruz.

deadline dagatesi sizler kilo vermeden burdan gitmek bana yok!!!!! Versemde gitmem yakanızdayım şurda kaç senedir bikaç kiloyu veremediniz ! He tabi sosyestetik onuda unutmamak lazım o da sizden

ay evet kaptma bizden eski üstelik ama bence kaptan bizleri bırakıp gitmek istemiyor o yüzden

ay sıkma meyve suları cok kalorili. tek seferde zibilyon tane meyve yemiş oluyoruz.

ay evet kaptma bizden eski üstelik ama bence kaptan bizleri bırakıp gitmek istemiyor o yüzden
Herkesin de bir nedeni var ! Ama nedense hep kıvırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…