Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İzombie diye bir diziye takıldık değişikmiş , güzelmiş öneririm korkunç değil eğlenceli , azcık da gerilimli ama azcık ...

iyi geceler herkesee dün ve bugün tahlil işleriyle uğraştım baya kendimi check upa soktum diyebilirim duzenim baya bozuldu neyse ki sonuçlar iyi çıktı dünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 dilim börek
öğlen
2 çatal makarna
1 dilim ekmek
domates biber
gece 11de(kan aldırcağım için geç yedim)
1 dilim börek
7 kaşık fasülye
yarım saat yürüyüş
1 litre su aç aç içemiyorumm

Canım neyin vardı? Menün güzel

sanırım gördüğüm ilk menün deadline güzel ama beğendim
O Otimoti geçmiş olsun canım biraz geç oldu ama yanlış anlamadıysam kaza geçirmişsin çok geçmiş olsun :/ fotoğraflara yorum yapmadan geçemicem çok fit görünüyosun maşallah çok tatlısınızz

Canım neyin vardı? Menün güzel
anemi vardı da kontrol için tahlil aldım kanım yükselmiş bi de insülin direnci için baktırdım ama nerdeyse hipoglisemi çıkacaktı sınırdayım resmen ondan sanırım halsizliklerim bugun tüm halsizliğe rağmen 1 saat yürüdüm mutluyumm birinci olcam hazırlanın

neyse ki hiç bişeyin yokmuş canım sevindim umarım halsizliklerde geçer, sporunuda bayıldım ...

bu aradaa geç de olsa kadir geceniz mübarek olsunnn :)
seninde canımmm

Ayy meşhur olmuşum!

O Otimoti canımcım cok tatlısın masaallah. sen kac kilosun burada öyle cok fazla kilolu gibi cıkmamıssın

70.5 su an. Boyum 165. Kıyafetle pek çaktirmiyorum
O Otimoti cocuklarda anneleri gibi masallah pek güzel ve tatlılaaar

Daha tatlıları senin olsun kuzumm

O Otimoti çok tatlısınız ailecek ya allah mutluluğunuz daim etsin sende baya güzelsin

Sagol caniim

Öyle demesek , şimdi kendini iyi zannedip götürecek şerbetlileri! Bence bol giyinerek fazlalıkları kapatmış he heeee
aynen bende bayıldım hepsine Maşallah güzel aileye

Bingo!
Kardeslerim de aynısını söyler, dışarı çıkınca cok iyisin, evde siskosun.

Teşekkür ederim canım o senin güzel bakışın. Evet bı kaza geçirdim verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattım.
Sana da gecmis olsun hayatım

Eklede millet manken görsün
heheh sagol april, iki sebepten eklemiyorum birincisi sosyal hiç bir ağa foto eklemiyorum, ikincisi ekleyip sımarıp bırakırım diye tırsmaktayım ama ben de ekleyip iltifatlar almak istiyorum ahahahahaha şımarıklıga bakın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…