- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
He tamamm buldu kendine bir yandaşşimd bizde onu bekliyoruzdur belki kaptan mezun olsun bizimle beraber
Görüşürüz canım yine bekleriz
kolay gelsin
Canım neyin vardı? Menün güzeliyi geceler herkeseedün ve bugün tahlil işleriyle uğraştım baya kendimi check upa soktum diyebilirim duzenim baya bozuldu neyse ki sonuçlar iyi çıktı dünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 dilim börek
öğlen
2 çatal makarna
1 dilim ekmek
domates biber
gece 11de(kan aldırcağım için geç yedim)
1 dilim börek
7 kaşık fasülye
yarım saat yürüyüş
1 litre suaç aç içemiyorumm
sanırım gördüğüm ilk menün deadlinedünkü menümApriL_2007 dün oruç tutmaya çalıştım ama mideme kramp girdiğinden niyet etmemiştim öğlen yemek zorunda kaldım midem iyi olmamış daha aç kalınca çok kötü oluyor midem bulanıyor falan neyse saatler neden böyle deme diye
kahvaltı: 12.00 2 dilim ekmek bir parça tereyağı bal iki lokma falan yedim büyüklüğünü bilemiycem şimdi
1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara :16.00 1 bardak süt 2 bisküvi 5 çilek 10 kiraz
akşam 20.00 1 kepçe mercimek çorbası
3 yk pilav
4 yk kurufasülye
salata
ara 22.00 8 çilek 10 kiraz
su 2 lt spor 45 dk kardiyo videolarıyla spor
buraya geldiğimden beri hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ya hiç sevmezdim normalde ama taze taze oluyorlar toplayıp satıyorlar yol kenarlarında gelde alma şimdi meyve gel beni ye diyor resmen
anemi vardı da kontrol için tahlil aldım kanım yükselmiş bi de insülin direnci için baktırdım ama nerdeyse hipoglisemi çıkacaktı sınırdayım resmen ondan sanırım halsizliklerimCanım neyin vardı? Menün güzel
neyse ki hiç bişeyin yokmuş canım sevindimanemi vardı da kontrol için tahlil aldım kanım yükselmiş bi de insülin direnci için baktırdım ama nerdeyse hipoglisemi çıkacaktı sınırdayım resmen ondan sanırım halsizliklerimbugun tüm halsizliğe rağmen 1 saat yürüdüm mutluyumm birinci olcam hazırlanın
seninde canımmmbu aradaa geç de olsa kadir geceniz mübarek olsunnn :)
Öyle demesek , şimdi kendini iyi zannedip götürecek şerbetlileri! Bence bol giyinerek fazlalıkları kapatmış he heeee
aynen bende bayıldım hepsine Maşallah güzel aileye
şişko değil april, azıcık fazla balık etliEvet şişkosun otiiifotolar yanıltabilir , ama yinede ben sana bayıldım sımsıcak geldin aynı mesajların gibi !
masallah O Otimoti cok tatlısın ve güzelsin ayrıca kilonda çok yokmuş bebişlerde ayrı güzel allah esirgesin boy posta yerinde yani1.takım ahalisi bakın bunlar da O Otimoti 'nin resimleri
Eki Görüntüle 1582348
Eki Görüntüle 1582349
Eki Görüntüle 1582359
Eki Görüntüle 1582360
Eklede millet manken görsünben de mi foto eklesem kigaza geldim
aynen seni profilden azıcık ucundan görebildik otimoti de net gördük ikiniznde masallahı var benmde profil resmm var sıra diğer güzellerdeBizimmmm kızların hepsi güzel ...
Ben kısayım bu selvi boylara göre, 1,57 kuzum.aynen seni profilden azıcık ucundan görebildik otimoti de net gördük ikiniznde masallahı var benmde profil resmm var sıra diğer güzellerde
ApriL_2007 senin boyun kaç otimoti boyunu merak ettim fizigi cok düzgün maşallah
heheh sagol april, iki sebepten eklemiyorum birincisi sosyal hiç bir ağa foto eklemiyorum, ikincisi ekleyip sımarıp bırakırım diye tırsmaktayımEklede millet manken görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?