- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
heheh sagol april, iki sebepten eklemiyorum birincisi sosyal hiç bir ağa foto eklemiyorum, ikincisi ekleyip sımarıp bırakırım diye tırsmaktayımama ben de ekleyip iltifatlar almak istiyorum ahahahahaha şımarıklıga bakın hele
Evet şişkosun otiiifotolar yanıltabilir , ama yinede ben sana bayıldım sımsıcak geldin aynı mesajların gibi !
ben de mi foto eklesem kigaza geldim
aynen seni profilden azıcık ucundan görebildik otimoti de net gördük ikiniznde masallahı var benmde profil resmm var sıra diğer güzellerde
ApriL_2007 senin boyun kaç otimoti boyunu merak ettim fizigi cok düzgün maşallah
heheh sagol april, iki sebepten eklemiyorum birincisi sosyal hiç bir ağa foto eklemiyorum, ikincisi ekleyip sımarıp bırakırım diye tırsmaktayımama ben de ekleyip iltifatlar almak istiyorum ahahahahaha şımarıklıga bakın hele
Benim kilo bacaklarda. Etekle saklanıyorlar. Al kolon diye dik sahane ev taşırlar!
Eeeveeeet
Sagol canım benim
1.65 canım
Ekle de azıcık şımartalim. İyi geliyo bak benden söylemesi!
Canım yazarken bile çok şımardın sen bende önceden eklemezdim ama bazen dayanamıyorum napim yine ekliyorum tabiki herkesin kişisel kararı
Cok da kasmaya gerek yok yahu, sokakta nice insanlar goruyo bizi Heheh
Sevsinler seni de prensiplerinideya ben prensip olarak hiç eklemediğim için, prensiplerime de genelde zamkla yapışık oldugum için
ya ben prensip olarak hiç eklemediğim için, prensiplerime de genelde zamkla yapışık oldugum için
bende 163 164 arasıyım 2 ayrı yerde ölcüldüm bir 163 diyolr bir 164 diyolar sanırım 163 ama ben senn kadar uzun durmuyırum sen 170 gibi duruyosun aynı vallaBenim kilo bacaklarda. Etekle saklanıyorlar. Al kolon diye dik sahane ev taşırlar!
Eeeveeeet
Sagol canım benim
1.65 canım
Ekle de azıcık şımartalim. İyi geliyo bak benden söylemesi!
Sevsinler seni de prensiplerinide
Tam otii 'lik cvpahahaha cok güldüm ya al kolon diye dik demiş
Maxi etekler uzun gosteriyo canimbende 163 164 arasıyım 2 ayrı yerde ölcüldüm bir 163 diyolr bir 164 diyolar sanırım 163 ama ben senn kadar uzun durmuyırum sen 170 gibi duruyosun aynı valla
Yahu ben o etekleri hic giyemiyorum. Cok seviyorum ama sanki popom kocaman dag gibi olmus gibi hissediyorumMaxi etekler uzun gosteriyo canim
Aslında daha görmediğimiz arkadaşlarımız var . Onları da imkan varsa görmek isteriz yanimesela K Kelebek678 Cleo sevilay80 @gulsayszey haticend sizede uygunsa foto lütfen isteriz ki
Yahu ben o etekleri hic giyemiyorum. Cok seviyorum ama sanki popom kocaman dag gibi olmus gibi hissediyorum
dünki menüm
sahur
5 çatal kavun (küçük parça)
5 çatal karpuz
2 kurabiye
iftarda
yayla çorbası 1 kase
1 şiş kuşbası kebab (kırmızı et )
3 4 çatal salata yagsız
1 bardak ayran
1 tane küçük közlenmiş acıbiber
yarım közlenmiş domates
lavasın 4/1 ( çeyrek)
1 bucuk litre su
ben namaz kılıp gelirim arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller duanızda yer almak ümidiyle öpüldünüz
dünki menüm
sahur
5 çatal kavun (küçük parça)
5 çatal karpuz
2 kurabiye
iftarda
yayla çorbası 1 kase
1 şiş kuşbası kebab (kırmızı et )
3 4 çatal salata yagsız
1 bardak ayran
1 tane küçük közlenmiş acıbiber
yarım közlenmiş domates
lavasın 4/1 ( çeyrek)
1 bucuk litre su
ben namaz kılıp gelirim arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller duanızda yer almak ümidiyle öpüldünüz
Otiiiicime çok yakışmış amaYahu ben o etekleri hic giyemiyorum. Cok seviyorum ama sanki popom kocaman dag gibi olmus gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?