Otiiiicime çok yakışmış ama
HosbuldukHosgeldiniiz
Hosbulduk
hosbulduk kizlar bem Derin
1.68 boy 77kg bende gecmisi bir okuyayim . birde tavsiyeleriniz olursa dinlerim tabikide
iyi geceler kizlar Hayirli kandiller ben derin araniza yeni davet edildim
Slm kizlar ben de davet aldim ve geldim cok tesekkur
hoşgeldiniz biraz kendinizden bahseder misiniz?Ben de yeni geldim 154 boyundayim. En don Cuma 51.2 tartildim. Normalde bir aydir 50-59 kilo grubundaydim 56 kilo ile basladim oraya simdi kalan kilo icin motivssyon lazim hedefim 46
hedef kilom 65 daha once bu gruplari takip ederek 83 kilodan 73 kiloya dumustum gecen yaz ama tekrar 4 kilo aldim bir sene icinde siz netur sporlar yapiyorsunu ben jillian 30 days yapiodum vucudum cok sklasmisti ucuncu haftada birakmak zorunda kaldm smdi o cok zorluyor ne yapacagimi blmiyorum sorunum ust bolgekendini tanıtır mısın kaç kilosun nasıl kilo aldın vs
ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim. hedef kilon nedir
sende öpüldünKizlar ben de cocukları uyutup biraz ibadete doneyim. Hepinizi öpüyorum. Dualarınız kabul olsun inşallah
daha önce hangi takımda yarıştın?hedef kilom 65 daha once bu gruplari takip ederek 83 kilodan 73 kiloya dumustum gecen yaz ama tekrar 4 kilo aldim bir sene icinde siz netur sporlar yapiyorsunu ben jillian 30 days yapiodum vucudum cok sklasmisti ucuncu haftada birakmak zorunda kaldm smdi o cok zorluyor ne yapacagimi blmiyorum sorunum ust bolge
5 eylulde abimin dugunune fit gitmek istiyorum tabi ins yardimlarinizla
takimim yoktu yeni uye oldum daha once cogu takimi takip etmeye calisyordum onlar sayesinde 10kgverdm bugun kayit oldum cunku artik tek olmuyor insan bir sure sonra pes ediyordaha önce hangi takımda yarıştın?
hedef kilon nedir?28 yasindayim
Ramazan dan bir hafta once falan basladim diyete 86 falan geliyordum suan tam 81.9 kg
62 kilo ile hamile kaldim dogumdan sonra 78 falandim sonra sehir degisikligi vs vs derken bir bakmisim 86 kilo olmusum
şu andaki kilon kaç peki ?Ben de yeni geldim 154 boyundayim. En don Cuma 51.2 tartildim. Normalde bir aydir 50-59 kilo grubundaydim 56 kilo ile basladim oraya simdi kalan kilo icin motivssyon lazim hedefim 46
hedef kilon nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?