güzel yaptınn aprilim eline saglıknapimmm dayanamıyorum bildirim geldi bende ordaki kızların hepsini topladım aldım geldim
evdeyken değerlendireyim ,sonra iş başlıyacak zamanlar daralıcak falan filan iştegüzel yaptınn aprilim eline saglık
ağustosa kadar mı buradasınız peki takımda yani?Hedefim suan 75 3 agustosta izne gidicem o zamana kadar 7 li rakamlari gorsem cok guzel olucak boyum 1.65 bu arada
ağustosa kadar mı buradasınız peki takımda yani?
çünkü yeni üyelerimize 2 haftalık deneme süremiz var sonrasında listeye alıyoruz buda 3. cuma oluyor. ve takım listesine girincede takıma geldiğiniz günden itibaren 2 ay süresince izin kullanamıyorsunuz bilgilendirmek isterim...Yooo tabiki hayir
Bu kez olucak inaniyorum
çünkü yeni üyelerimize 2 haftalık deneme süremiz var sonrasında listeye alıyoruz buda 3. cuma oluyor. ve takım listesine girincede takıma geldiğiniz günden itibaren 2 ay süresince izin kullanamıyorsunuz bilgilendirmek isterim...
ok anlaştık bol bol paylaşım bekliyorumBence bana uyar bu dediklerinizi yapabilecegimi dusunuyorum
Pok anlaştık bol bol paylaşım bekliyorum
Evet canım zamanla öğrenirsiniz, zaten burda işler nasıl yürürP
Paylasim derken anladigim bugun yediklerimizi yarin paylasicaz
Arti diger uyelerin menuleri uzerinden birbimize dogru ve yanlislarimizi soyliycez dogru anladim dimi bide ilk sayfayi okudum onlar var
Hoşgeldin inş hersey gönlünce olur :)Hedefim suan 75 3 agustosta izne gidicem o zamana kadar 7 li rakamlari gorsem cok guzel olucak boyum 1.65 bu arada
otimoti gecmıs olsun canım
bu arada cok guzelsın
kapanmayı bende cok ıstıyorum ama cesaret yok galıba
günaydın kızlar yenıllerde hos gelmışler
dunku menu
sahur
tahınlı ekmek 2 dılım ekmek buyuklugunde
15 tane uzum
iftar
1 kase yayla corba
4 içli köfte
1 bardak salgam
salata
1porsiyon karsambaç
1,5 lt su yarımsaat hızlı yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?