Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menün çok iyi canım

çok şükür atlatmışsın o evreleri, daha güçlü daha kendine hakim ve daha mutlu olacağız hepimiz inşallah...

Mayonez olmasa biraz da az meyve yada az tatlı kuruyemiş sanki daha iyi olurdu:)

sahur afilli olmuş ben de çok severim tahin pekmezi,
şalgam felaket ödem tutuyor canım aklında olsun
karsambaç ne ola ki?
hemen dıyyım adananın meshur buzlu tatlısı gıbı
buz gul suyu gıda boyası pundra sekerı meyve
şalgamda pek ıcmem aslında bagırsak calıstırıyor dıye ıctım
tahınlıyıde annem yapmıs bazlama içine tahın ve bı tatlı kasıgıtoz seker atıp pısırır

ayy çok güzel görünüyor...

Canım çok güzel menün bravo tutmuşsun kendini Zamanla inan o duygunda kaybolabilir , bende senin gibiydim artık saçma geliyor paket paket yemek . Tıpkı sigara içmek gibi saçma ! Sporuna bayıldım bende sabırsızlanıyorum yapmak için tatilden sonra başlıcam tam tamına
karsambaç ? Menün güzelll

otimoti gecmıs olsun canım
bu arada cok guzelsın
kapanmayı bende cok ıstıyorum ama cesaret yok galıba
bende de aynen

gunaydin kizlar hosbulduk
oruc tutmuyorum regl donemindeyim bu donemde spor yapmak nasl etkiler beni bilmiyorum

Su an 51.2 en son dort gun once tartildigimda. Kalori diyeti yapiyorum o sekilde bes kilo verdim. Gunluk 800 kalori asmamays calisiyorum.
tamam öyle kaydedelim o zaman,tamam sen nasıl istersen hergün düzenli menü bildirimi bekliyorum ok? dünün menüsü yazılacak su ve spor miktarı ekleyerek

gunaydin kizlar hosbulduk
oruc tutmuyorum regl donemindeyim bu donemde spor yapmak nasl etkiler beni bilmiyorum
günaydınnnyapabilirsin bişey olmaz

saol canım zaten gideceğim yoksa eşim beni kescekbakalım biz de çaba gösterelim olursa olur,olmazsa olmazyaa belki bigün paylaşırsın özelden de olur ben çok merak ederim dur bakalım hemen de kestirip atma canımmmm

cok güzel menüü

kendi kendime deli deli konuşuyorum
nerelerdesiniz kızlar ya???
burdayız sen gitmişsin
aaa ben bunu biliyorum tabiki yemedimde kuzenim orda yaşıyor onlar anlattı sıcak Adana günlerinin kurtarıcısı senin annen zaten hepp böyle güzel şeyler yapsın ellerinden öperim onlar bizim başımızın tacı

tamam öyle kaydedelim o zaman,tamam sen nasıl istersen hergün düzenli menü bildirimi bekliyorum ok? dünün menüsü yazılacak su ve spor miktarı ekleyerek

Dun
2 tane peynirli ve otlu tava boregi tam bugday unundan
1 dilim karpuz
1porsiyorn kiraz
Domates salatalik
1tane lokum :)

Su:
2 lt

Sahura kalkamiyorum cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…