Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

32 yasindayim ogretmenim bekarim :) 2:aya yakin basladim 50-59 grubuna yaziyordum orasi sessizlesti motivasyon sart :)
kesinlikle motivasyon şart!ama buda burdaki herkesin elinde biraz az paylaşım olunca herkes kilolar alarak geri dönüyor ne öğretmenisin canım burdada ingilice ve resim öğretmenlerimiz var

Tartim yok ama 50 li kiloda olmak istiyorum bayram icin :) pazartesi tartilacagim. Haftayadan sonra b-fit e yazilmak istiyorum bakalim :) spor yapmadan bes kilo gitti ama sikilasma yok

Selam canlar
Geçmişi okudum O Otimoti Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Fotolara da bayıldım ayrıca maşallah size

Yeni gelen arkadaşlar olmuş Amor-a D derinsu27 B Bana bir is lazim hoşgeldiniz

Dun iftara bir saat kala regl oldum kadir gecesini hakkıyla idrak edemedim şancı içinde kıvrandım çok canım sıkıldı
Dünkü menüm
Sahur 4 dilim nektarı 1 bardak su
İftar 2 fırında tavuk but
7 kaşık patatesli manti
1 kase salata 1 küçük pide

Ara 1 bardak meyve suyu 1 paket çikolata(dayanamadım tatlı krizim tuttu regl donemi malum)

Tam da aklımdan geçiyordun nerede Sevil diye ? Menün güzel canım , hadi hastalığına verdim bazı zılgıtlardan kurtaralım seni

sana özelden atarım zaten kaptanım, orda sorun yok

Bizim tartı günümüz Cuma , ama bu hafta bildirim yok bayram dolayısı ile ok haftaya cuma'da bize bildirirsin
Tamam bayramda mecburi cosacagiz her gidilen yerde tatli ikram filan ( Ama kalori ayarini tutturacagim bakalim. Simdi mekik cekeyim az gruba katilinca sporda mahcup olmayayim size :))

Tamam bayramda mecburi cosacagiz her gidilen yerde tatli ikram filan ( Ama kalori ayarini tutturacagim bakalim. Simdi mekik cekeyim az gruba katilinca sporda mahcup olmayayim size :))
Evvet kendimizi tutmamız lazım , ah yok mu o ikramlar ! Yap canım kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…