Arkadaşım daha fazla yağ yakimi gerçekleşiyor diye biliyorum
Verecegiz kilolari :)) Bende 50 mekik cektim. Bir program olusturmaya calisiyorum.Hoşgeldin meslektaşım ben de sınıf ogrt.yim
Allah yüzünü guldursun emi.kusmak da nerden çıktı öyle.Günaydın herkese dün resmen tatlı krizi at k attım diyebilirim sizlere yazacak yüzüm olmaz diye tuttum kendimi ama abur cubur isteğim çok fena idi ama geçti inş :) menüde ise
Iftar ; bir tabak etli türlü
bir dilim ekmek
iki dilim kavun
Ara; yarım bardak Nescafe
Bir avuç fındık
Sahur; bir yumurta haşlanmış
bir dilim ekmek
iki parça çikolata
Su 2 litre yürüyüş 1,5 saat
Nescafe yi açıklayayım tatlı isteğimi bastırmak için tükettim ama böyle bakkala gidip poşeti doldurup hepsini bir saatte tüketen sonra tuvalete gidip kusmaya çalışan kendini mahveden sonra olanları düşünüp ertesi gün saatlerce ağlayan ben artık olmayacak!!!
Adanaliyik galibagünaydın kızlar yenıllerde hos gelmışler
dunku menu
sahur
tahınlı ekmek 2 dılım ekmek buyuklugunde
15 tane uzum
iftar
1 kase yayla corba
4 içli köfte
1 bardak salgam
salata
1porsiyon karsambaç
1,5 lt su yarımsaat hızlı yuruyus
Hoşgeldin arkadaşım.ben ahsenHedefim suan 75 3 agustosta izne gidicem o zamana kadar 7 li rakamlari gorsem cok guzel olucak boyum 1.65 bu arada
Ben olsam onu 5'e kadar 3 litre yapmıştım ne 2'siSuyum 1.5 lt oldu.5 e kadar 2 lt. Yapmalıyım
günaydın sevgili takımım!
yeni arkadaşlar hoş geldiniz...
çok güzel muhabbetler olmuş, okudum hepsini de...
O Otimoti sen de çok tatlısın, ailen de öyle...
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin sizleri...
ApriL_2007 'cim nasılsın kaptanım?
doktora gitmekten lütfen hiç çekinme, ertelemen için de hiçbir sebep yok.
bazen dua eylemdir unutma, derdine düş ki ben elimden geleni yaptım diye-bilesin.
keşkeler çok üzüyor insanı...
çok mu felsefi konuştum ne
ben de foto paylaşmayayım canım...
@dagatesi senin çok yemeni sevsinler, canım nerelerden geldik demişsin. kaç kiloydun en fazla? senin boy kaç?
iyi geceler kizlar Hayirli kandiller ben derin araniza yeni davet edildim
Slm kizlar ben de davet aldim ve geldim cok tesekkur
Ben de yeni geldim 154 boyundayim. En don Cuma 51.2 tartildim. Normalde bir aydir 50-59 kilo grubundaydim 56 kilo ile basladim oraya simdi kalan kilo icin motivssyon lazim hedefim 46
otimoti gecmıs olsun canım
bu arada cok guzelsın
kapanmayı bende cok ıstıyorum ama cesaret yok galıba
menümü paylaşayım;
yine regli oldum ya, toplamda 12 gün borçla kapatıyorum ramazanı
13 TEMMUZ PAZARTESİ
GÜN BOYU
yarım avuç leblebi
1 hurma, 1 kuru erik
2-3 kuru kayısı
5-6 fındık-badem
AKŞAM (18.00-19.30)
3-4 yk makarna (sosisli-ketçap-mayonezli)
2 avuç kiraz
1 dilim pide
1 kk kadar çeçil peyniri
3 minik sosis
spor yok
su 2,5 lt
böyle saçma bir gün oldu işte...
Selam canlar
Geçmişi okudum O Otimoti Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Fotolara da bayıldım ayrıca maşallah size
Yeni gelen arkadaşlar olmuşAmor-a @derinsu27 @Bana bir is lazim hoşgeldiniz
Dun iftara bir saat kala regl oldum kadir gecesini hakkıyla idrak edemedim şancı içinde kıvrandım çok canım sıkıldı
Dünkü menüm
Sahur 4 dilim nektarı 1 bardak su
İftar 2 fırında tavuk but
7 kaşık patatesli manti
1 kase salata 1 küçük pide
Ara 1 bardak meyve suyu 1 paket çikolata(dayanamadım tatlı krizim tuttu regl donemi malum)
sana özelden atarım zaten kaptanım, orda sorun yok
Evet grup hareketli olunca daha cabuk gidiyor kilolar bende ortaokuldayim sosyal.
evet canımA
Adanaliyik galiba
evet canımApril cim profildeki sen misin
aaa bilmiyordum bitane daha mı öğretmen vardı 5 oldunuzHoşgeldin meslektaşım ben de sınıf ogrt.yim
kaçırmışım orayı hakkaten o da neyin nesi? K Kelebek678 çok kötü bir alışknlıkAllah yüzünü guldursun emi.kusmak da nerden çıktı öyle.
o kayıp kendi alemindeDeadline nerdesin sen kuzucum?
vayyy hiç Aprilcim nerdesin yokDeadline nerdesin sen kuzucum?
Bende Adanaliyim yayladayim su an :) Adana yemeklerinde diyet yapmak cok zor :)evet canım
Bende 163 166 olmak isterdim cok uzun olmak istemzdim 157 cok kisa degil canin kilon kacti ayrica yuzunun guzelligi boyun kisabile olsa kapatir boyunuBen kısayım bu selvi boylara göre, 1,57 kuzum.
nerdensin burdamı yasıyorsunBende Adanaliyim yayladayim su an :) Adana yemeklerinde diyet yapmak cok zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?