Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende 163 166 olmak isterdim cok uzun olmak istemzdim 157 cok kisa degil canin kilon kacti ayrica yuzunun guzelligi boyun kisabile olsa kapatir boyunu
evet çok uzunluğunda vardır tabiki istenmeme nedenleri,Şükür diyelim kısa uzun farketmez insanın kalbi güzel olsunşu aralar 72lerdeyim bakalım hedef 60çok tşk ederim o güzel iltifatlar için

geçmişi oku oku bitmedi ya yni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aslında gçmişte baya bişey alıntılamıştım ama alıntılar uçtu birden sinir oldum laptoba geçtm şimdi geri alıntı yapmaya da üşendim ya kusura bakmayın

Deadline nerdesin sen kuzucum?
kalan tek alıntı bu kalmış otimoti neden heyerden sen çıkıyorsun acaba iştedim canım o saatlerde akşamları gelebiliyorum ancak

kizlar bugun cok yoruldum bayram temizligi yaptim bikac saat sonrada bayram yuvarlamasi yaptim annem oturttu kollarim spor yapti yani
antepin guzel adetleri tamamdir pastalarim hazir ama istahim cok guzel kesik

Selam kizlar nasilsiniz. Bugun giremedim islerden. Yarin da yogun olacagim bir aksilik olmazsa. Firsat buldukca ugrayacagim

Bu aksami da kazasiz atlatirssm harika olacak evde sekerler cikolatalar tatlilar resmen iskence:))

kizlar cok gecmisi okuyamiyorum ne tur sporlar yapiyorsunuz ust bolgem kilolu benim ne yapmaliyim onerilerinz varmi

kizlar cok gecmisi okuyamiyorum ne tur sporlar yapiyorsunuz ust bolgem kilolu benim ne yapmaliyim onerilerinz varmi
En güzeli yürüyüş ama tempolu ayrıca selülit kremleri kullanarak yürümek daha faydalı ben yuves rocher nagazasindaki selülit kremini kullanıyorum üstelik 50 tlye düştü fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…