- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
evet çok uzunluğunda vardır tabiki istenmeme nedenleri,Şükür diyelim kısa uzun farketmez insanın kalbi güzel olsunBende 163 166 olmak isterdim cok uzun olmak istemzdim 157 cok kisa degil canin kilon kacti ayrica yuzunun guzelligi boyun kisabile olsa kapatir boyunu
Tatil icin geldim istanbulda yasiyorun bayramdan sonra donecegimnerdensin burdamı yasıyorsun
İstanbul'un neresindesin?Tatil icin geldim istanbulda yasiyorun bayramdan sonra donecegim
Uskudar :)İstanbul'un neresindesin?
su sıcakta tatıl için adanayı tercıh ettınTatil icin geldim istanbulda yasiyorun bayramdan sonra donecegim
Canim o kadar hızlı ve sağlıksız besleniyor sonra tartiya çıkıp bi anda 2 kilo artışını görünce öyle şeyler yaptığım oldu yani öle kötü bir davranisim vardı ama bıraktım inşAllah yüzünü guldursun emi.kusmak da nerden çıktı öyle.
iftarı ikiye bölüp sahur yapabilirsindünkü menüm
sahur yok
iftar
4 çatal pilav
bir tas kayısı komposto
bir dilim pide
bir tas yoğurtlu çorba
bir tane kabak sandal
ara
3 bardak çay
bir avuç kuruyemiş
yarım saat egzersiz 2 litre su :)
Aile ziyaretindeyim bayram mecburi :) Yayla olunca sorun degil ozluyor insan sicagini herseyinisu sıcakta tatıl için adanayı tercıh ettın
kalan tek alıntı bu kalmış otimoti neden heyerden sen çıkıyorsun acabaDeadline nerdesin sen kuzucum?
cok guzel menu canim spor hicmi yapmiosundünkü menüm
sahur
üç kaşık menemen
çeyrek pide
iftar
6 kaşık taze fasulye
bir kase yoğurt
1kaşık makarna
22:00
bir dilim karpuz
2 lt su
spor yok
Cnm öncelikle hosgeldin temizlik ve spor ikisi dahada güzel olur bence :)kizlar bugun cok yoruldum bayram temizligi yaptim bikac saat sonrada bayram yuvarlamasi yaptim annem oturttu kollarim spor yapti yani
antepin guzel adetleri tamamdirpastalarim hazir ama istahim cok guzel kesik
Bu ara hepimiz yogunlasacagiz galiba bayram öncesi bayram ani ,,,Selam kizlar nasilsiniz. Bugun giremedim islerden. Yarin da yogun olacagim bir aksilik olmazsa. Firsat buldukca ugrayacagim
hosbulduk canim kesinlikleCnm öncelikle hosgeldin temizlik ve spor ikisi dahada güzel olur bence :)
aman canim dikkat et kendini okilolari nasl verdigine odakla sonra kiyafetin icinde nasl durdugunu dusun giremedigin kiyafetleri dusunBu aksami da kazasiz atlatirssm harika olacak evde sekerler cikolatalar tatlilar resmen iskence:))
En güzeli yürüyüş ama tempolu ayrıca selülit kremleri kullanarak yürümek daha faydalı ben yuves rocher nagazasindaki selülit kremini kullanıyorum üstelik 50 tlye düştü fiyatikizlar cok gecmisi okuyamiyorum ne tur sporlar yapiyorsunuz ust bolgem kilolu benim ne yapmaliyim onerilerinz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?