- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Bu arada gelinim işte soylemezsem çatlarim :) ben tatlı yaptım diye kayinvaldemde hem pilav yaptı hem börek; bi mutfak yarisimiz eksikti vatana millete hayırlı ugurlu olsun
aman canim dikkat et kendini okilolari nasl verdigine odakla sonra kiyafetin icinde nasl durdugunu dusun giremedigin kiyafetleri dusun
Ekmek ya akşam ya sabah birakabilirsin belki çünkü ceviz musli hep karbonhidrat:)Bugünkü menum
Aç karnına. Şekersiz kahve
Kahvaltı. Yarım brdk kefir
1 domates.dereotlu 1 yumurta.k.k. peynir.2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10 kiraz
Öğle. 7 ymk ks. Musli
2 ceviz.
1 brdk nedir
Ara 15 beyaz mini dut
Akşam 1 kase yayla çorbası
1 dilim.tam buğday ekmeği
4 ymk ks. Patlıcan yemeği.
Salata
4 tane işaret parmağı boyunda yaprak sarması.
2 lt su
40 dk hızlı tempo yürüyüş
75 yarım mekik
Hayırdır canım ? Hadi yeni gelen arkadaş bilmiyor dünkü menü yazılacağını ! Sendemi bilmiyorsunBugünkü menum
Aç karnına. Şekersiz kahve
Kahvaltı. Yarım brdk kefir
1 domates.dereotlu 1 yumurta.k.k. peynir.2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10 kiraz
Öğle. 7 ymk ks. Musli
2 ceviz.
1 brdk nedir
Ara 15 beyaz mini dut
Akşam 1 kase yayla çorbası
1 dilim.tam buğday ekmeği
4 ymk ks. Patlıcan yemeği.
Salata
4 tane işaret parmağı boyunda yaprak sarması.
2 lt su
40 dk hızlı tempo yürüyüş
75 yarım mekik
Burada giden olduğunu sanmıyorum , sen hangi sporları yapıyorsun?B-fit e giden var mi aylik ucreti ne kadar?
Canım menü dünkü olan yazılacak ok?Bugun
1 tabak yesil fasulye
Yufka ekmek
Kiraz
Domates /salatalik
1/2 haslanmis misir
2 tane kent milk seker
Toplam 393 kalori
Su : 1 lt ama uyuyana kadar 2,5 lt olur
Spor : 50squat 50 mekik bi tane hareket var ondanda 50
her zaman yapıyorum canım ama bazı günler yapmamcok guzel menu canim spor hicmi yapmiosun
Antep'de nefiss tatlar var evet iyi dayanıyosun ama tabiiii dayanmanda lazımkizlar bugun cok yoruldum bayram temizligi yaptim bikac saat sonrada bayram yuvarlamasi yaptim annem oturttu kollarim spor yapti yani
antepin guzel adetleri tamamdirpastalarim hazir ama istahim cok guzel kesik
yerin belliydi! İyiyiz bizSelam kizlar nasilsiniz. Bugun giremedim islerden. Yarin da yogun olacagim bir aksilik olmazsa. Firsat buldukca ugrayacagim
Burada giden olduğunu sanmıyorum , sen hangi sporları yapıyorsun?
Canım menü dünkü olan yazılacak ok?
Eeee sonuç ne oldu ? Yarışın bakalımBu arada gelinim işte soylemezsem çatlarim :) ben tatlı yaptım diye kayinvaldemde hem pilav yaptı hem börek; bi mutfak yarisimiz eksikti vatana millete hayırlı ugurlu olsun
neden geçmişi okuyamıyorsun ki? Kurallarımızdan biride bu geldiğin an geçmiş okunacak , yorumlamalar yapılacak. Ya da bütün gün buralarda olacaksın ki o da çok zor , okumak zorunda kalmayacaksınkizlar cok gecmisi okuyamiyorum ne tur sporlar yapiyorsunuz ust bolgem kilolu benim ne yapmaliyim onerilerinz varmi
canim ben gida muhendisligi 4.sinifa gectim bu sene 22 yasindayim gaziantepteyimher zaman yapıyorum canım ama bazı günler yapmam
Antep'de nefiss tatlar var evet iyi dayanıyosun ama tabiiii dayanmanda lazımsen kendinden biraz bahsedermisin napıyosun ?
yerin belliydi! İyiyiz bizsen de iyi ol. Kolaylıklar dilerim canım ôzletmee...
cok eskiyi telden okumak zor oluo canim ondan bahsettim yoksa dunden bugune okuyorumEeee sonuç ne oldu ? Yarışın bakalım
neden geçmişi okuyamıyorsun ki? Kurallarımızdan biride bu geldiğin an geçmiş okunacak , yorumlamalar yapılacak. Ya da bütün gün buralarda olacaksın ki o da çok zor , okumak zorunda kalmayacaksın
Canım menün dünkü mü?menum
sabah kahvaltisi 11 de
1 tane haslanmis yumurta
6dilim karpuz
1 tane salatalik
şekersiz cay 1 kupa
1 dilim pide ekmek
ara; 1 adet kurabiye
aksam ;
4 kasık tavuk goguslu tava yemegi
6 kasık eriste
1 kase cacık
ayrica 2.5 lt su 100 mekik 50 dambilla kol calismasi
Uskudar :)
geçmişi oku oku bitmedi ya yni gelen arkadaşlar hoşgeldinizaslında gçmişte baya bişey alıntılamıştım ama alıntılar uçtu birden sinir oldum laptoba geçtm şimdi geri alıntı yapmaya da üşendim ya kusura bakmayın
kalan tek alıntı bu kalmış otimoti neden heyerden sen çıkıyorsun acabaiştedim canım o saatlerde akşamları gelebiliyorum ancak
Ben bunun squat versiyonuna basladim ama 50 de mekik cektim ikisini birden yapayim :)kizlar bu programi uygulayabilirsiniz denendi cok ise yariyor ben buna basliyorum yarineşlik etmek isteyen varmi
Canım bende 34 yaşında , 8 yıllık evli , 13 yıldır bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorumcanim ben gida muhendisligi 4.sinifa gectim bu sene 22 yasindayim gaziantepteyimuniversitede ozel evde kaldigim icin cok kilo aldim.d malesef
siz ne is yapiyorsunuz
cok eskiyi telden okumak zor oluo canim ondan bahsettim yoksa dunden bugune okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?