Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menum
Aç karnına. Şekersiz kahve
Kahvaltı. Yarım brdk kefir
1 domates.dereotlu 1 yumurta.k.k. peynir.2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 10 kiraz
Öğle. 7 ymk ks. Musli
2 ceviz.
1 brdk nedir

Ara 15 beyaz mini dut
Akşam 1 kase yayla çorbası
1 dilim.tam buğday ekmeği
4 ymk ks. Patlıcan yemeği.
Salata
4 tane işaret parmağı boyunda yaprak sarması.

2 lt su
40 dk hızlı tempo yürüyüş
75 yarım mekik

Ekmek ya akşam ya sabah birakabilirsin belki çünkü ceviz musli hep karbonhidrat:)

Hayırdır canım ? Hadi yeni gelen arkadaş bilmiyor dünkü menü yazılacağını ! Sendemi bilmiyorsun bugünkünü yazmışsın ...

Bugun
1 tabak yesil fasulye
Yufka ekmek
Kiraz
Domates /salatalik
1/2 haslanmis misir
2 tane kent milk seker
Toplam 393 kalori

Su : 1 lt ama uyuyana kadar 2,5 lt olur
Spor : 50squat 50 mekik bi tane hareket var ondanda 50
Canım menü dünkü olan yazılacak ok?

cok guzel menu canim spor hicmi yapmiosun
her zaman yapıyorum canım ama bazı günler yapmam

kizlar bugun cok yoruldum bayram temizligi yaptim bikac saat sonrada bayram yuvarlamasi yaptim annem oturttu kollarim spor yapti yani
antepin guzel adetleri tamamdir pastalarim hazir ama istahim cok guzel kesik
Antep'de nefiss tatlar var evet iyi dayanıyosun ama tabiiii dayanmanda lazım sen kendinden biraz bahsedermisin napıyosun ?

Selam kizlar nasilsiniz. Bugun giremedim islerden. Yarin da yogun olacagim bir aksilik olmazsa. Firsat buldukca ugrayacagim
yerin belliydi! İyiyiz biz sen de iyi ol. Kolaylıklar dilerim canım ôzletmee...

Burada giden olduğunu sanmıyorum , sen hangi sporları yapıyorsun?

diyete basladigimdan beri spor yapmadim kilo gidiyor ama sıkılasma yok bugun iste mekik squat baslayayim diyorum ya da b-fit iyi olur gibi

Canım menü dünkü olan yazılacak ok?

Bilmiyordum hemen dunu yazayim.
Menu:
2 tava boregi tam bugday unuyla yapilmis
Kiraz , domates, salatalik
1 dilim karpuz
1 lokum
Kalori : 420
2,5 litre su
Spor yok

Bu arada gelinim işte soylemezsem çatlarim :) ben tatlı yaptım diye kayinvaldemde hem pilav yaptı hem börek; bi mutfak yarisimiz eksikti vatana millete hayırlı ugurlu olsun
Eeee sonuç ne oldu ? Yarışın bakalım
kizlar cok gecmisi okuyamiyorum ne tur sporlar yapiyorsunuz ust bolgem kilolu benim ne yapmaliyim onerilerinz varmi
neden geçmişi okuyamıyorsun ki? Kurallarımızdan biride bu geldiğin an geçmiş okunacak , yorumlamalar yapılacak. Ya da bütün gün buralarda olacaksın ki o da çok zor , okumak zorunda kalmayacaksın

canim ben gida muhendisligi 4.sinifa gectim bu sene 22 yasindayim gaziantepteyim universitede ozel evde kaldigim icin cok kilo aldim.d malesef
siz ne is yapiyorsunuz
cok eskiyi telden okumak zor oluo canim ondan bahsettim yoksa dunden bugune okuyorum

menum
sabah kahvaltisi 11 de
1 tane haslanmis yumurta
6dilim karpuz
1 tane salatalik
şekersiz cay 1 kupa
1 dilim pide ekmek
ara; 1 adet kurabiye
aksam ;
4 kasık tavuk goguslu tava yemegi
6 kasık eriste
1 kase cacık
ayrica 2.5 lt su 100 mekik 50 dambilla kol calismasi

kizlar bu programi uygulayabilirsiniz denendi cok ise yariyor ben buna basliyorum yarin eşlik etmek isteyen varmi

Eklentiler

• Diyet-_in-31-G_nl_k-Mekik-Program_.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım menün dünkü mü?

Hem bransdas hem hemşehri çıktık bak

Yaa benden kurtuluş yok!

Alıştım evde olmana unuttum çalıştığını

Canım bende 34 yaşında , 8 yıllık evli , 13 yıldır bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum anladım canım telin zorluyorsa ona yapacak biseyy yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…