- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Süperr!Ben bunun squat versiyonuna basladim ama 50 de mekik cektim ikisini birden yapayim :)
kizlar bu programi uygulayabilirsiniz denendi cok ise yariyor ben buna basliyorum yarineşlik etmek isteyen varmi
tatil bitsin eşlik ederim canım yine sen bana hatırlat tabii kikizlar bu programi uygulayabilirsiniz denendi cok ise yariyor ben buna basliyorum yarineşlik etmek isteyen varmi
Otiiii'cim senin menü nerde bakim ?deadline seninkinide göremedim !
evet canim dunku menumCanım menün dünkü mü?
cokguzel canim gecen yil denemistim bendeBen bunun squat versiyonuna basladim ama 50 de mekik cektim ikisini birden yapayim :)
cokguzel memnun oldum nerelisin kaptanCanım bende 34 yaşında , 8 yıllık evli , 13 yıldır bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorumanladım canım telin zorluyorsa ona yapacak biseyy yok ...
bizzat kendim denedim canimKim denemiş?
cok guzel olur kaptan bi onerim daha olacak tabiki uygulama karari sende kaptantatil bitsin eşlik ederim canım yine sen bana hatırlat tabii ki
tatil bitsin eşlik ederim canım yine sen bana hatırlat tabii ki
evet canim dunku menum
cokguzel canim gecen yil denemistim bendesmsi tekrar baslicam
cokguzel memnun oldum nerelisin kaptan
bizzat kendim denedim canim
cok guzel olur kaptan bi onerim daha olacak tabiki uygulama karari sende kaptan
biz kilolari yakin olan kisileri 2 şer takim yapsak kilolari yakin olanlar bu takim harici kendileride yarissalar cok hirslaniyor insan birbiriyle yarisinca o yapio ben neden yapamiyorum diyo eşlestirmeye karar verirsek grupca herkes kendine yakin kiloda bir kisi secebilir rekabet artmis olur
kendine yakin kilodaki arkadasinla rekabet icinde oldugun icin daha dkkat ediosun sporunu gordukce daha hirslanio insan hem onu takip edip uyariosun ve emin olun daha fazla kilo veriosunz cunku oyapio ben neden yapamiyorum diosunuz sporlariniz vucudunuza gore ayni olabilio takimda boylece daha cok kilo vermis oluyor bir tasta iki kus misaliFena fikir degil. Once etkilerini anlat ki gaza geleyim
evet çok uzunluğunda vardır tabiki istenmeme nedenleri,Şükür diyelim kısa uzun farketmez insanın kalbi güzel olsunşu aralar 72lerdeyim bakalım hedef 60 çok tşk ederim o güzel iltifatlar için
Evet canım zamanla öğrenirsiniz, zaten burda işler nasıl yürür
Hoşgeldin inş hersey gönlünce olur :)
geldim 2 dk kaldım burda yine gidiyorum uykum varrrhaydin cümleten iyi geceler kızlarr uyuyun da leptininiz artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?