Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım menün dünkü mü?
evet canim dunku menum

Ben bunun squat versiyonuna basladim ama 50 de mekik cektim ikisini birden yapayim :)
cokguzel canim gecen yil denemistim bendesmsi tekrar baslicam

Canım bende 34 yaşında , 8 yıllık evli , 13 yıldır bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum anladım canım telin zorluyorsa ona yapacak biseyy yok ...
cokguzel memnun oldum nerelisin kaptan

bizzat kendim denedim canim
tatil bitsin eşlik ederim canım yine sen bana hatırlat tabii ki
cok guzel olur kaptan bi onerim daha olacak tabiki uygulama karari sende kaptan
biz kilolari yakin olan kisileri 2 şer takim yapsak kilolari yakin olanlar bu takim harici kendileride yarissalar cok hirslaniyor insan birbiriyle yarisinca o yapio ben neden yapamiyorum diyo eşlestirmeye karar verirsek grupca herkes kendine yakin kiloda bir kisi secebilir rekabet artmis olur

Fena fikir degil. Once etkilerini anlat ki gaza geleyim

Fena fikir degil. Once etkilerini anlat ki gaza geleyim
kendine yakin kilodaki arkadasinla rekabet icinde oldugun icin daha dkkat ediosun sporunu gordukce daha hirslanio insan hem onu takip edip uyariosun ve emin olun daha fazla kilo veriosunz cunku oyapio ben neden yapamiyorum diosunuz sporlariniz vucudunuza gore ayni olabilio takimda boylece daha cok kilo vermis oluyor bir tasta iki kus misali

evet çok uzunluğunda vardır tabiki istenmeme nedenleri,Şükür diyelim kısa uzun farketmez insanın kalbi güzel olsunşu aralar 72lerdeyim bakalım hedef 60çok tşk ederim o güzel iltifatlar için

iltifat değil canım gerçekler evet insnaın kalbi güzel olsun önce tabiki

kızlarr forumda sorun mu var? 20 sayfanın alıntısını yaptım hiç birini ekleyemedimmm
neyse artık kendi çapımda yazmaya çalışcam
yeni gelen arkadaşlarrr hepiniz hoşgeldinizz ben de yeni sayılırım dünkü menümü de paylaşayımm
Sabah(yine hastanede kantininde )
açma
salata
Öğlen
yarım tabak makarna
yoğurtlu semizotu salatası
2 dilim biftek
Akşam yok
1 saat yürüyüş-4.5 km
1.5 lt su

ben yine habire ders çalışıyorum da ondan fazla giremiyorum foruma yoksa hep aklımda yani ApriL_2007 senden çekiniyorum beni kara listeye alcaksın diye

geldim 2 dk kaldım burda yine gidiyorum uykum varrr haydin cümleten iyi geceler kızlarr uyuyun da leptininiz artsın

menüm
sabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 küçükboy salatalık
1 küçük boy domates
1 2 çatal peynir

öğle 1 bardak süt şekersiz
1 dilim kakaolu kek

araögün

3 4 küçk dilim karpuz
2 3 küçk dilim kavun

akşam
1 tabak yayla çorbası
5 6 tane patates kızartması
3 4 tane patlıcan kızartması
(dayanamadım napim )

1 dilim ekmek
1 bardak ayran

1 bucuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…