Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menünün geneli güzel. Suyun az ama canım. Aksam kızartma yemissin ama abartmamissin bu iyi

Menünün geneli güzel. Suyun az ama canım. Aksam kızartma yemissin ama abartmamissin bu iyi

canım yavas yavaş suyu çoğaltmaya calısıyorum hemen pratik yemek olsun dedim akşam eşimde kızartma istedi bende dayanamdım ucundan azıcık yiyiverdm

aslen Giresun fakat İstanbul doğma büyümeyim ,eşimde Makedonya göçmeni annesi üsküp babası manastır ama oda İstanbul doğma büyüme peki, sen??

Bir an once versrm keske kilolari :) Adetim icin son bi hafta siskinlik bssladi birazda benim :)
hemennn gitmez öyle acele yok ki canım istikrar önemli karamsarlık yok
Tamamdir umarim cok uzun surmez hep yarim kalan hikayem umarim bu kez tamamlanir ins
herşey senin elinde

Sen naaptin bugün?
Gun icinde okudum ama cevaplayamadim. Sabah şiddetli bir gaz sancisiyla uyandım. Sonra hafifledi ama garip hissediyorum. Hala sisim
ben bugün Valla hiçbişey yapmadım o kadar planım vardı kös kössss oturdum evde evde oturmak da sıkıcıymış heeeeişimi özledim ne

ben yine habire ders çalışıyorum da ondan fazla giremiyorum foruma yoksa hep aklımda yani ApriL_2007 senden çekiniyorum beni kara listeye alcaksın diye

geldim 2 dk kaldım burda yine gidiyorum uykum varrr haydin cümleten iyi geceler kızlarr uyuyun da leptininiz artsın
bizim Leptin tatildesana iyi geceler

canım menün çok güzelde o öğlendeki kek nedir? daha yararlı şeyler yebir de menülere saatlerinide eklersen sevinirim

canım neler denedin geçmedi? tuvalete mi çıkamıyosun yada sadece gazmı şişkinlikmi?

Gaz ve şişkinlik var. Tuvalete de çıkmadım dün de. Bı şey de denemedim dogrusu. Tekrar sanci baslar endişem var

ben bugün Valla hiçbişey yapmadım o kadar planım vardı kös kössss oturdum evde evde oturmak da sıkıcıymış heeeeişimi özledim ne

Olsun dinlendin iste ne güzel. Ararsın bu günleri.

Gaz ve şişkinlik var. Tuvalete de çıkmadım dün de. Bı şey de denemedim dogrusu. Tekrar sanci baslar endişem var

Olsun dinlendin iste ne güzel. Ararsın bu günleri.
aramasına ararım o kesinsana emanet artık buralar ben işe başlayınca
üzüm ve karpuz ye ,bol su iç...

Günaydın dünkü iftar sonrasına rağmen ki menum;

Iftar bir kase karabugday pilavı elma ve tarçınlı
Bir dilim sütlü tatlı

Ara bir avuç leblebi fındık

Sahur bir has. Yumurta
iki dilim ekmek. Iki parça kavun

Su 2 litre spor 1,5 saat yürüyüş

O açma çok fena :)

canım yavas yavaş suyu çoğaltmaya calısıyorum hemen pratik yemek olsun dedim akşam eşimde kızartma istedi bende dayanamdım ucundan azıcık yiyiverdm
Ya bende dayanamıyorum ucunda n yiyorum ama iyi birsey değil bakalım bugunde bizde var ağzıma surmem dedim ama nolacak :)

Ne güzel bukadarcik iftarla ne güzel doyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…