menüm
sabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 küçükboy salatalık
1 küçük boy domates
1 2 çatal peynir
öğle 1 bardak süt şekersiz
1 dilim kakaolu kek
araögün
3 4 küçk dilim karpuz
2 3 küçk dilim kavun
akşam
1 tabak yayla çorbası
5 6 tane patates kızartması
3 4 tane patlıcan kızartması
(dayanamadım napim )
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Menünün geneli güzel. Suyun az ama canım. Aksam kızartma yemissin ama abartmamissin bu iyi
Geliyorum varsan 10 dk sonraDoktorlar civanlar neredesiniz? Şu gaz ve şişkinliğim icin Cocuklarin lib...sinı yapsam olur mu?
Geliyorum varsan 10 dk sonra
neyini yapsan? kafamda deli sorularDoktorlar civanlar neredesiniz? Şu gaz ve şişkinliğim icin Cocuklarin lib...sinı yapsam olur mu?
neyini yapsan? kafamda deli sorular
aslen Giresun fakat İstanbul doğma büyümeyim ,eşimde Makedonya göçmeni annesi üsküp babası manastır ama oda İstanbul doğma büyümeevet canim dunku menum
cokguzel canim gecen yil denemistim bendesmsi tekrar baslicam
cokguzel memnun oldum nerelisin kaptan
bizzat kendim denedim canim
cok guzel olur kaptan bi onerim daha olacak tabiki uygulama karari sende kaptan
biz kilolari yakin olan kisileri 2 şer takim yapsak kilolari yakin olanlar bu takim harici kendileride yarissalar cok hirslaniyor insan birbiriyle yarisinca o yapio ben neden yapamiyorum diyo eşlestirmeye karar verirsek grupca herkes kendine yakin kiloda bir kisi secebilir rekabet artmis olur
hemennn gitmez öyle acele yok ki canımBir an once versrm keske kilolari :) Adetim icin son bi hafta siskinlik bssladi birazda benim :)
herşey senin elindeTamamdir umarim cok uzun surmez hep yarim kalan hikayem umarim bu kez tamamlanir ins
canım neler denedin geçmedi? tuvalete mi çıkamıyosun yada sadece gazmı şişkinlikmi?Lavman adı verdim
ben bugün Valla hiçbişey yapmadım o kadar planım vardı kös kössss oturdum evdeSen naaptin bugün?
Gun icinde okudum ama cevaplayamadim. Sabah şiddetli bir gaz sancisiyla uyandım. Sonra hafifledi ama garip hissediyorum. Hala sisim
ben yine habire ders çalışıyorum da ondan fazla giremiyorum foruma yoksa hep aklımda yaniApriL_2007 senden çekiniyorum beni kara listeye alcaksın diye
bizim Leptin tatildegeldim 2 dk kaldım burda yine gidiyorum uykum varrrhaydin cümleten iyi geceler kızlarr uyuyun da leptininiz artsın
canım menün çok güzelde o öğlendeki kek nedir? daha yararlı şeyler yemenüm
sabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 küçükboy salatalık
1 küçük boy domates
1 2 çatal peynir
öğle 1 bardak süt şekersiz
1 dilim kakaolu kek
araögün
3 4 küçk dilim karpuz
2 3 küçk dilim kavun
akşam
1 tabak yayla çorbası
5 6 tane patates kızartması
3 4 tane patlıcan kızartması
(dayanamadım napim )
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 bucuk litre su
canım neler denedin geçmedi? tuvalete mi çıkamıyosun yada sadece gazmı şişkinlikmi?
ben bugün Valla hiçbişey yapmadım o kadar planım vardı kös kössss oturdum evdeevde oturmak da sıkıcıymış heeee işimi özledim ne
aramasına ararım o kesinGaz ve şişkinlik var. Tuvalete de çıkmadım dün de. Bı şey de denemedim dogrusu. Tekrar sanci baslar endişem var
Olsun dinlendin iste ne güzel. Ararsın bu günleri.
aramasına ararım o kesinsana emanet artık buralar ben işe başlayınca
üzüm ve karpuz ye ,bol su iç...
O açma çok fena :)kızlarr forumda sorun mu var? 20 sayfanın alıntısını yaptım hiç birini ekleyemedimmm
neyse artık kendi çapımda yazmaya çalışcam
yeni gelen arkadaşlarrr hepiniz hoşgeldinizz ben de yeni sayılırımdünkü menümü de paylaşayımm
Sabah(yine hastanede kantininde)
açma
salata
Öğlen
yarım tabak makarna
yoğurtlu semizotu salatası
2 dilim biftek
Akşam yok
1 saat yürüyüş-4.5 km
1.5 lt su
Ya bende dayanamıyorum ucunda n yiyorum ama iyi birsey değil bakalım bugunde bizde var ağzıma surmem dedim ama nolacak :)canım yavas yavaş suyu çoğaltmaya calısıyorum hemen pratik yemek olsun dedim akşam eşimde kızartma istedi bende dayanamdım ucundan azıcık yiyiverdm
Ne güzel bukadarcik iftarla ne güzel doyuyorsunGünaydın dünkü iftar sonrasına rağmen ki menum;
Iftar bir kase karabugday pilavı elma ve tarçınlı
Bir dilim sütlü tatlı
Ara bir avuç leblebi fındık
Sahur bir has. Yumurta
iki dilim ekmek. Iki parça kavun
Su 2 litre spor 1,5 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?