Normalde gunluk 800 kalori ama iftar zamani hep domates kiraz vs yiyince karnim sisiyor kalorileri de az doyurucu oluyorBu kadar dusuk kalorili beslenirsen kısa vadede sevinirsin ama sonra cok pişman olursun.
Normalde gunluk 800 kalori ama iftar zamani hep domates kiraz vs yiyince karnim sisiyor kalorileri de az doyurucu oluyor
Tünaydın canlarımmm
800 benim icin normal 51 kilo 154 olunca gunluk metabolizma hizim 1400 lerde o yuzden az almam lazim ideal kiloya ulasinca kademeli olarak 1200 e cikaracagim.800 de az ama
O çorbayı içerken çok zorlandın dimi? Tam da aaaa! Tatlı yok bravo dicektim ki o acıbademi gördüm hadii yine afiyet olsunDünkü menü
Komşu iftarı
1 kepçe corba( ne çorbası belli degil suda yüzen ev eristeleri, kemik suyu, buyuk boy soğanlardan oluşuyordu)
4-5 kasik tavuk sote
4 kasik tavuklu pilav
5-6 çatal karisik kızartma
Ara 1 avuç kadar çekirdek3 kucuk Acıbadem
1de bir kase yogurt 3 hurma
Sahur
1 Haslanmis yumurta
2 zeytin
Kk beyaz peynir
2 dilim tost ekmegi
2 Lt su
Spor yok
O çorbayı içerken çok zorlandın dimi? Tam da aaaa! Tatlı yok bravo dicektim ki o acıbademi gördüm hadii yine afiyet olsungerisi çok iyi , spor da çok güzell :)))))
800 benim icin normal 51 kilo 154 olunca gunluk metabolizma hizim 1400 lerde o yuzden az almam lazim ideal kiloya ulasinca kademeli olarak 1200 e cikaracagim.
Tamam özletme fazla kendini ! İlk fırsatta buralarda ol sakınn sakın bayramda kilo alıp dönme ok ? Hepp dikkat , hep hareket , hep suu önceliğin olsun canımmkızlar yarın ben kayınvalıdeme gıdyorum menu bıldırımı yapamıyacam telefonum cekmez onlarda benım
turkcell baska bısey
ama dıkkatlı olacam soz bayramın 1. akşamıda kayserıye gıdecem orda bakarım ne kaynatmıssız dıye ....
ayyy bayramdan sonra dısıplıne gırmek lazım su+spor+az yemek bu kombını bozmayacam
tamam canım benım valla odun vermıyecem yıyozda ne oluyoo löp löp yağğğTamam özletme fazla kendini ! İlk fırsatta buralarda ol sakınn sakın bayramda kilo alıp dönme ok ? Hepp dikkat , hep hareket , hep suu önceliğin olsun canımm
Günaydın onlarla uyanmakda güzeldir galiba:)Günaydın hanımlar. Benim kızlar sabahın nurunda uyandirdilar beni yine
canım gün içerisinde artış olması normal sıkma canını sadece birz sıkı tutKızlar sabah 79.6 çıktım yargıda.moralim bozuldu.cumaya kadar hedefim mecburen 79. En azından arti cikmayayim
ödemde olabilir tabiki:)Ortam hava değişikliği falan ödem olabilir mi.siginabilirmiyim ödeme
güzel canım birz daha hamuru azaltıp salata eklersen cok cok daha iyi sonuç alırsın inş:)günaydın güzellikler
sahur
2 dilim etli ekmek (el buyuklugunde )
1 ayran
iftar
yarım tabak makarna
1 bardak elma suyu hazır
salata
meyveli yogurt 4 kasık
1,5 lt su
yarım saat yurumek
tamamdır :)Kızlar perşembe akşamına kadar yine kendi kendime yemin ediyorum.diyetime tam gaz devam.asla kaçamak yok.siz de şahit olun
amin İNŞALLAH canım ya :)günaydın güzeller...
ramazanın son iki günü...
insan yoruluyo, uykusuz kalıyo falan ama manevi havası da bambaşka olduğu için
ramazan biterken de hüzün çöküyor yahu...
Rabbim hayırlısıyla diğer ramazana da kavuştursun bizleri inşallah...
canımmm ya dkkat et onları yerken üç kez düşün kaçamak arada tabiki olur ama sporun en güzeliyle kapatmıssın tebrkler:)dünkü menümü paylaşayım;
güya karatay denemesiydi, resmen baltaladım
iyi ki deneme demişim
14 TEMMUZ SALI
10:30
2 haş. yumurta
2-3 kk kadar peynir (çeçil+köy p.)
yarım çay b. çiğ fındık
domates-salatalık
buraya kadar iyiydi,
öğlen eve gittim cozuttum;
makarna
mısır
gofret
kraker(miktarları hiç sormayın!)
yani karatayın ne kadar yasağı varsa yedim
19:15
2 bardak ayran
domates-salatalık
işte ne kadar kurtarabilirsem diye
ama dün için tek övüncüm;
21:45
3 mile leslie (walk at home) yaptım
su; 2,5 lt
daha mantıklı, güzel menülerle buluşmak ümidiyle, esen kalın
kalori çok az canım ama bu sana kötu dönebilir başdönmesi halsizlk metabolizman yavaslar zor toparlanırsın süt ürünleri katsan birazDünku menum
1 tabak yesil fasulye
Yufka ekmek
Domates salaalik kiraz
3 tane kent milk seker
Toplam kalori: 413
Spor : 50 squat 50 mekik 50 ucgen
Su : 2.5 litre
Sahur yapmiyorum.
dondurma diyette en dogru tatlı canım üzülme sadece çekirdek çok kalorili oda rammazanda normalGünaydınnn Ramazanın son günleri. Bitince sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum:)
Dünkü menüm
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Bir tane kabak sandal
İftar
Bİr fırında but
3 çatal bulgur pilavı
Bir tabak yoğurtlu kara kahana
Bir tas komposto
Bîr bardak ayran
Ara
1 bardak çay
Bir avuç çekirdek
Bir elmalı soda
İki top vanilyalı dondurma((
2 lt su bir saat yürüyüş
tünaydın canımTünaydın canlarımmm
sporun olsa güzel olurdu iftarda daha az yemen gerekio canım dkkat edelm cumaya az kaldıDünkü menü
Komşu iftarı
1 kepçe corba( ne çorbası belli degil suda yüzen ev eristeleri, kemik suyu, buyuk boy soğanlardan oluşuyordu)
4-5 kasik tavuk sote
4 kasik tavuklu pilav
5-6 çatal karisik kızartma
Ara 1 avuç kadar çekirdek3 kucuk Acıbadem
1de bir kase yogurt 3 hurma
Sahur
1 Haslanmis yumurta
2 zeytin
Kk beyaz peynir
2 dilim tost ekmegi
2 Lt su
Spor yok
Anlık zevk oluyor , sonrası da acı! pişmanlık! Yağ olmasın , kas olsun kuzumtamam canım benım valla odun vermıyecem yıyozda ne oluyoo löp löp yağğğ
Ahh şu ev işleri hiç mi bitmez? Kolaylıklar dilerimmmslm canlar sabhtan beri evi temizliyorum evde tek oruc olmayan benim heryeri sildim :) süpürdüm :) yorgunluktan çift görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?