Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınnn Ramazanın son günleri. Bitince sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum:)
Dünkü menüm
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Bir tane kabak sandal

İftar
Bİr fırında but
3 çatal bulgur pilavı
Bir tabak yoğurtlu kara kahana
Bir tas komposto
Bîr bardak ayran

Ara
1 bardak çay
Bir avuç çekirdek
Bir elmalı soda
İki top vanilyalı dondurma ((

2 lt su bir saat yürüyüş

Napiosunuz ? Ne var ne yook kızlar?
Elektrik gitti ! En önemlisi işte umarım çabuk gelir...

Dünkü menü

Komşu iftarı
1 kepçe corba( ne çorbası belli degil suda yüzen ev eristeleri, kemik suyu, buyuk boy soğanlardan oluşuyordu)
4-5 kasik tavuk sote
4 kasik tavuklu pilav
5-6 çatal karisik kızartma

Ara 1 avuç kadar çekirdek3 kucuk Acıbadem

1de bir kase yogurt 3 hurma

Sahur
1 Haslanmis yumurta
2 zeytin
Kk beyaz peynir
2 dilim tost ekmegi

2 Lt su
Spor yok

O çorbayı içerken çok zorlandın dimi? Tam da aaaa! Tatlı yok bravo dicektim ki o acıbademi gördüm hadii yine afiyet olsun gerisi çok iyi , spor da çok güzell :)))))

O çorbayı içerken çok zorlandın dimi? Tam da aaaa! Tatlı yok bravo dicektim ki o acıbademi gördüm hadii yine afiyet olsun gerisi çok iyi , spor da çok güzell :)))))

Sen gec dalganı geeec
En azından papara yemedim o da bı şeydir .
Corba da cok enteresandi gercekten. 2 tane eriste yakalasan şanslı sayarsın kendini. Tam bir diyet corbasiydi ama!

kızlar yarın ben kayınvalıdeme gıdyorum menu bıldırımı yapamıyacam telefonum cekmez onlarda benım
turkcell baska bısey
ama dıkkatlı olacam soz bayramın 1. akşamıda kayserıye gıdecem orda bakarım ne kaynatmıssız dıye ....
ayyy bayramdan sonra dısıplıne gırmek lazım su+spor+az yemek bu kombını bozmayacam

Tamam özletme fazla kendini ! İlk fırsatta buralarda ol sakınn sakın bayramda kilo alıp dönme ok ? Hepp dikkat , hep hareket , hep suu önceliğin olsun canımm

Günaydın hanımlar. Benim kızlar sabahın nurunda uyandirdilar beni yine
Günaydın onlarla uyanmakda güzeldir galiba:)

Kızlar sabah 79.6 çıktım yargıda.moralim bozuldu.cumaya kadar hedefim mecburen 79. En azından arti cikmayayim
canım gün içerisinde artış olması normal sıkma canını sadece birz sıkı tut

Ortam hava değişikliği falan ödem olabilir mi.siginabilirmiyim ödeme
ödemde olabilir tabiki:)

günaydın güzellikler
sahur
2 dilim etli ekmek (el buyuklugunde )
1 ayran
iftar
yarım tabak makarna
1 bardak elma suyu hazır
salata
meyveli yogurt 4 kasık
1,5 lt su
yarım saat yurumek
güzel canım birz daha hamuru azaltıp salata eklersen cok cok daha iyi sonuç alırsın inş:)

Kızlar perşembe akşamına kadar yine kendi kendime yemin ediyorum.diyetime tam gaz devam.asla kaçamak yok.siz de şahit olun
tamamdır :)
amin İNŞALLAH canım ya :)
hüzünlü son gerçekten
canımmm ya dkkat et onları yerken üç kez düşün kaçamak arada tabiki olur ama sporun en güzeliyle kapatmıssın tebrkler:)

Dünku menum
1 tabak yesil fasulye
Yufka ekmek
Domates salaalik kiraz
3 tane kent milk seker
Toplam kalori: 413

Spor : 50 squat 50 mekik 50 ucgen
Su : 2.5 litre
Sahur yapmiyorum.
kalori çok az canım ama bu sana kötu dönebilir başdönmesi halsizlk metabolizman yavaslar zor toparlanırsın süt ürünleri katsan biraz

dondurma diyette en dogru tatlı canım üzülme sadece çekirdek çok kalorili oda rammazanda normal

Tünaydın canlarımmm
tünaydın canım
sporun olsa güzel olurdu iftarda daha az yemen gerekio canım dkkat edelm cumaya az kaldı

Dünkü menü

Sahur
İki kare pide
Bir tk labne
Bir domates
Bir kandil simidi

İftar
Üç içli köfte
5 patates kızartması
Salata
İki ks yoğurt
Çeyrek pide

2.5 lt su
40 dk yürüyüş

Yediginiz yiyeceklerin kalorilerini hesaplayan siteler var tavsiye ederim. Cunku az yediniz gibi sanirsiniz ama kalori cok yuksektir cok yediniz sanirsiniz dusuk kaloridir. Gunluk yaktiginiz kaloriden az almali ya da sporla fazla yakmaniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…