- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Senin korkundan vallahi,,, eleştiri almam bi çikolataya bakar :) :)Su ve sporun güzel. Cok az yemissin ama bilemedim
Tartilip moral bozmak yok zaten olabilir tabii ki.
Yavrum şu meyvesularini kim alıyor eve? Ramazan'ın basından beri onlar olmasaydı 2 kg vermiştin bence
Yok oyle seyler hic yaramaz bana zaten. Neyse ki gerek kalmadı, çıkabildim tuvalete. Ama o gaz neden oldu onu anlayamadım
Önceki ramazanlardan biliyorum evet. Bu Ramazan o uhreviyati hic yasayamadim ne yazık ki. Değerlendiremedim yani. Umarım dediğin gibi diğer ramazana da kavuşuruz da değerlendiririz
Bende kendime az yiyorum diyorum seninki daha az:) bilemedim iyi mi kotumuDünku menum
1 tabak yesil fasulye
Yufka ekmek
Domates salaalik kiraz
3 tane kent milk seker
Toplam kalori: 413
Spor : 50 squat 50 mekik 50 ucgen
Su : 2.5 litre
Sahur yapmiyorum.
Ben bir dönem takip ediyordum niyeyse artık bıraktım , şu aralar yaptığım günlük hayatta da beni zorlamayacak öğünler herşeyden yemeliyim ama az yemeliyim mantığı. Ama kilo vermede duraklamalarım başlarsa eğer takip edeceğim kalorilerimiYediginiz yiyeceklerin kalorilerini hesaplayan siteler var tavsiye ederim. Cunku az yediniz gibi sanirsiniz ama kalori cok yuksektir cok yediniz sanirsiniz dusuk kaloridir. Gunluk yaktiginiz kaloriden az almali ya da sporla fazla yakmaniz gerek.
Aslinda iki gun once costum resmen 1150 kalori almistim ertesi gun onu telafi icin 400 e dustum dun de siskinlik olunca yiyemedim hep meyve sebze yoksa evde lokum cikolata saldiracam :))Bende kendime az yiyorum diyorum seninki daha az:) bilemedim iyi mi kotumu
Simit işi bozmuş gibi:) onlar biraz yağlı oluyor yaaa:)Dünkü menü
Sahur
İki kare pide
Bir tk labne
Bir domates
Bir kandil simidi
İftar
Üç içli köfte
5 patates kızartması
Salata
İki ks yoğurt
Çeyrek pide
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Zaten alisinca bi sure sonra kafada hesapliyorsun farkinda olmadan benim icin o kadar zordu ki basta ama inatla yemegi yedigim anda girdim kalorisini ole dizginledim basta 1500 1600 kalori hatts daha fazla besleniyordum tabi kilo gitmiyir aksine aliyorum simdi sukur duzene girdi midemi kuculttum sayilir.Ben bir dönem takip ediyordum niyeyse artık bıraktım , şu aralar yaptığım günlük hayatta da beni zorlamayacak öğünler herşeyden yemeliyim ama az yemeliyim mantığı. Ama kilo vermede duraklamalarım başlarsa eğer takip edeceğim kalorilerimi
Bende öyleyim bir gün patlatirsam ertesi gün bir elma bir kase leblebi günü bitiriyorum :SAslinda iki gun once costum resmen 1150 kalori almistim ertesi gun onu telafi icin 400 e dustum dun de siskinlik olunca yiyemedim hep meyve sebze yoksa evde lokum cikolata saldiracam :))
bende hesaplarım hep 1000 gecmemeyı ozen gosteriyorumZaten alisinca bi sure sonra kafada hesapliyorsun farkinda olmadan benim icin o kadar zordu ki basta ama inatla yemegi yedigim anda girdim kalorisini ole dizginledim basta 1500 1600 kalori hatts daha fazla besleniyordum tabi kilo gitmiyir aksine aliyorum simdi sukur duzene girdi midemi kuculttum sayilir.
ayy sakın ! Meyve candır :)))) en iyisini yapmışsınAslinda iki gun once costum resmen 1150 kalori almistim ertesi gun onu telafi icin 400 e dustum dun de siskinlik olunca yiyemedim hep meyve sebze yoksa evde lokum cikolata saldiracam :))
aslında ben bir yerde okumuştum 1100 altına düşersen hergün ve yıllarca seni çok kötü bir son bekler diye ! Demekki hayat boyu öylede yapmamak lazımbende hesaplarım hep 1000 gecmemeyı ozen gosteriyorum
He hee:))) biraz öyle oldu . Ama çok severim yinede birle kalmam mucize!Simit işi bozmuş gibi:) onlar biraz yağlı oluyor yaaa:)
bende hesaplarım hep 1000 gecmemeyı ozen gosteriyorum
ayy sakın ! Meyve candır :)))) en iyisini yapmışsın
aslında ben bir yerde okumuştum 1100 altına düşersen hergün ve yıllarca seni çok kötü bir son bekler diye ! Demekki hayat boyu öylede yapmamak lazım
Olsun cnm kuaför candır ; )Ayyy kuaförler ne kadar kalabalık herkes süslü :))))))) boya sonrası beklemeleri de sevmiyorum ama yapacak da bişey yok
Tabiki yoksaa ne işimiz var her ayOlsun cnm kuaför candır ; )
İnşallah canım...Su ve sporun güzel. Cok az yemissin ama bilemedim
Tartilip moral bozmak yok zaten olabilir tabii ki.
Yavrum şu meyvesularini kim alıyor eve? Ramazan'ın basından beri onlar olmasaydı 2 kg vermiştin bence
Yok oyle seyler hic yaramaz bana zaten. Neyse ki gerek kalmadı, çıkabildim tuvalete. Ama o gaz neden oldu onu anlayamadım
Önceki ramazanlardan biliyorum evet. Bu Ramazan o uhreviyati hic yasayamadim ne yazık ki. Değerlendiremedim yani. Umarım dediğin gibi diğer ramazana da kavuşuruz da değerlendiririz
Canım umarım öyledir...Evet olmamış canım. Ama aksam dengelemissin. Sporun da güzel. Belki Karatay yerine ara ogunlu beslensen boyle durumlar yasamazsın. Miden kuculunce de karataya geçersin.
Gerçi regl donemi de sebep olmuş olabilir
Sağol canım sporu bırakmicam inş artık...Günaydın onlarla uyanmakda güzeldir galiba:)
canım gün içerisinde artış olması normal sıkma canını sadece birz sıkı tut
ödemde olabilir tabiki:)
güzel canım birz daha hamuru azaltıp salata eklersen cok cok daha iyi sonuç alırsın inş:)
tamamdır :)
amin İNŞALLAH canım ya :)
hüzünlü son gerçekten
canımmm ya dkkat et onları yerken üç kez düşün kaçamak arada tabiki olur ama sporun en güzeliyle kapatmıssın tebrkler:)
kalori çok az canım ama bu sana kötu dönebilir başdönmesi halsizlk metabolizman yavaslar zor toparlanırsın süt ürünleri katsan biraz
dondurma diyette en dogru tatlı canım üzülme sadece çekirdek çok kalorili oda rammazanda normal
tünaydın canım
sporun olsa güzel olurdu iftarda daha az yemen gerekio canım dkkat edelm cumaya az kaldı
bende gıdecem şimdiTabiki yoksaa ne işimiz var her aysadece ben sıkılıyorum bazen beklerken eeeee senelerdir saç boyatıyoruz! bıkkınlık ondan cicim...
Senin iş kolaymışbende gıdecem şimdi
boya yok da kaş için yarım saat surmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?