Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Senin korkundan vallahi,,, eleştiri almam bi çikolataya bakar :) :)

Yediginiz yiyeceklerin kalorilerini hesaplayan siteler var tavsiye ederim. Cunku az yediniz gibi sanirsiniz ama kalori cok yuksektir cok yediniz sanirsiniz dusuk kaloridir. Gunluk yaktiginiz kaloriden az almali ya da sporla fazla yakmaniz gerek.
Ben bir dönem takip ediyordum niyeyse artık bıraktım , şu aralar yaptığım günlük hayatta da beni zorlamayacak öğünler herşeyden yemeliyim ama az yemeliyim mantığı. Ama kilo vermede duraklamalarım başlarsa eğer takip edeceğim kalorilerimi

Bende kendime az yiyorum diyorum seninki daha az:) bilemedim iyi mi kotumu
Aslinda iki gun once costum resmen 1150 kalori almistim ertesi gun onu telafi icin 400 e dustum dun de siskinlik olunca yiyemedim hep meyve sebze yoksa evde lokum cikolata saldiracam :))

Zaten alisinca bi sure sonra kafada hesapliyorsun farkinda olmadan benim icin o kadar zordu ki basta ama inatla yemegi yedigim anda girdim kalorisini ole dizginledim basta 1500 1600 kalori hatts daha fazla besleniyordum tabi kilo gitmiyir aksine aliyorum simdi sukur duzene girdi midemi kuculttum sayilir.

bende hesaplarım hep 1000 gecmemeyı ozen gosteriyorum

Aslinda iki gun once costum resmen 1150 kalori almistim ertesi gun onu telafi icin 400 e dustum dun de siskinlik olunca yiyemedim hep meyve sebze yoksa evde lokum cikolata saldiracam :))
ayy sakın ! Meyve candır :)))) en iyisini yapmışsın

aslında ben bir yerde okumuştum 1100 altına düşersen hergün ve yıllarca seni çok kötü bir son bekler diye ! Demekki hayat boyu öylede yapmamak lazım

1000 iyi gunluk 1800 civari yakiyorsan 10 gunde 1 kilo gider.

Ideal kiloya kadar 800 :) Sonra 1000 i gecerimm

Ayyy kuaförler ne kadar kalabalık herkes süslü :))))))) boya sonrası beklemeleri de sevmiyorum ama yapacak da bişey yok

İnşallah canım...
Evet olmamış canım. Ama aksam dengelemissin. Sporun da güzel. Belki Karatay yerine ara ogunlu beslensen boyle durumlar yasamazsın. Miden kuculunce de karataya geçersin.

Gerçi regl donemi de sebep olmuş olabilir
Canım umarım öyledir...
Evet ben karataydan hep korkmuşumdur zaten...
Dur bakalım ortaya Karışık bişey çıkarabilirim inş...

Sağol canım sporu bırakmicam inş artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…