- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum kiCok tehlikeli bir virajdayiz bu bayrami atlattik atlattik yoksa bir ay geriye gitmemiz an meselesi :) Ben suyla dizginliyorum kendimi bi pet sise icince sisiyor karnim direk.
Evdekiler halden bir anlasa; )kıxlar nasılsınııız ? neler yapıyorsunuz. bayram önü herkes işleri toparlamaya calıstıgı için ofisten cok iş kaldı bana da. giremedim hiç. bayramdan önce tartılıntartıda güzel rakamları görüp cok tatlı yemeyiiin :)
Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum ki
çook güzel hareketler var gerçekten hemen sık kullanılanlarıma ekledim squat ı deniycem acaba etkisini ne zaman göstermeye başlarki
Bu hareket ayrica bu sayfada da cok guzel hareketler var ben uc tanesini duzenli yapmaya karar verdim bakalm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
Etkisi olur muhakkak bir aylik program var onu yapiyorum orda resimdekiler tas gibi valla oyle olsa harika olur. Su an kulak memesi kivaminda hamur gibiyimçook güzel hareketler var gerçekten hemen sık kullanılanlarıma ekledim squat ı deniycem acaba etkisini ne zaman göstermeye başlarki
ayy hele bi tane öncesi sonrası gibi bi resim var yaaa öncesiyim şuan denize gitmeye utanıyorum yaEtkisi olur muhakkak bir aylik program var onu yapiyorum orda resimdekiler tas gibi valla oyle olsa harika olur. Su an kulak memesi kivaminda hamur gibiyim(
Canımm gözünün önünde mi bu şekerler ? Öyleyse hemen kaldır göremeyeceğin bir yereOff son iftar cok yedim :) Su sekerlerden yiyorum cok ya 6 tane yemisim..
EVET CANIM :)Cok güzel, bir yerden alıntı mı?
DEDİĞİ gibi kaptanın detoks oluyor :)Kızlar bir sorum olcak şok diyete karşıyız peki sadece bir gun hurma diyeti yapılmalı yapılmamalı o zaman bugunki durumu cevaba göre ayarlicam da
süpersin canım:)günaydın.. Bayram temizliği var da o yüzden giremiyorum Aprilcim. Camlar halılar yerler derken
Dünkü menüm
sahur
2 bardak süt
bir haşlanmış yumurta
2 burgu peynir
bir tabak yoğurtlu kara lahana
iftar
bir tas sulu köfte
3 çatal pilav
yarım tabak julyen salata
ara
bir ice tea şeftali
bir bardak çay
1 saat yürüyüş 2 lt su :)
:) ALLAH yardımcın olsun tatlım:)Tekrar merhabalar;
Öyle tembelim ki...
Sabah geç kalktım, bol bol telefon görüşmesi yaptım, kk de gezindim...
Temizlik, yemek beni bekliyo...
Tatlıyı Böreği hazır alırım, buzlukta da yaprak sarmam var, onu pişircem...
Bayramda bize gelen olmaz, belki sadece babamlar...
O yüzden dip köşe temizliği bayram sonrasına bıraktım, temizlikçi alcam. Halıları da yıkamaya göndercem.
Bugün Kızı parka götürcem daha,zaten şimdi sıcak, ikindiden sonra gideriz... Biraz da ütü var...
Var da var...
Bi türlü kalkamadım ya...
Menümü de paylaşayım da gideyim, biraz daha oyalanırsam tutuşcam yoksa...
yine çok abartmamıssın canım ya:) spor şart ama15 TEMMUZ ÇARŞAMBA
09:45
2 haş. Yumurta
2-3 kk peynir
10 tane zeytin
Domates salatalık
13:00
1 hurma
2 kk peynir
20:00
Eşim yoktu iftara, yemekte yapamadım, böyle oldu...
1 dürüm Çiğ köfte
1 ayran
1 dilim Güllaç
Su: 2,5 lt
Spor yok
Karatay yapamayacağımı 2 günde tescilledim...
bayram yogunlugu canım ya hemen tartılıyorumkıxlar nasılsınııız ? neler yapıyorsunuz. bayram önü herkes işleri toparlamaya calıstıgı için ofisten cok iş kaldı bana da. giremedim hiç. bayramdan önce tartılıntartıda güzel rakamları görüp cok tatlı yemeyiiin :)
ay canım moralini bozma birz erken kalk 3mile yap derim evde:)Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum ki
sporu brz daha arttırsan tam olacak:) bebemkızlaar selamm bayram arifeniz kutlu olsuun :)
okul dönemi tatile girince benimde düzenim şaştı Aprilcimm haklısın motivasyonum çok bozuldu ama kilo almadım allahtan en fazla 100 200 gr oynamıştı...
dünkü menüm
oruçtum iftarda; 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık sulu patlıcan yemeği
4 parmak büyüklüğünde pide yedim
annecim erikten meyva suyu yapmış 2 bardakta ondan içtim
25 tane mekik çektim sadece 2,5 lt su içtim
Canımm sorun değil bizlerde öyleyiz , fırsat buldukça gelirizzz hepimizkızlar kbakmayın bayram hazırlıkları için koşturuyorum:)
Aynen ya gormicem bundan sonra mutfakta kendimi dizginleyeyim. Zaten seker tadi yok hic bosa kalori aklima hic tat almadigim gelsinCanımm gözünün önünde mi bu şekerler ? Öyleyse hemen kaldır göremeyeceğin bir yere
Cok guzel herseyden az az ama doyurucu kalori az :))dünkü menüm beybisiler
sabah çok vakit bulamadım kızlar
bir kupa şekersiz çay
1 milföy peynirli
akşam :
1 porsyon ızgara sucuk
2 dilim pide ekmek
yarım kase çorba
2kaşık salata
ara: yarım bardak gazoz
2 kiraz
2 dilim karpuz
spor :3 mile
mekik porgramı 2.gün 75 mekik
2,5 lt su
bende anlamadım ne yediğimi
kalori :606 kalori :) şaşırdım ya açıkcası
abartmazsın canım benim sen bizim kalori sayacımızsın sen dkkat etki bizde hırslamalımAynen ya gormicem bundan sonra mutfakta kendimi dizginleyeyim. Zaten seker tadi yok hic bosa kalori aklima hic tat almadigim gelsinNeyse 710 kalori civariyla kapattim bugunu artik yarin üç öğün formatina alismaya calisacagim umarim abartmam
çok saol canım :)Cok guzel herseyden az az ama doyurucu kalori az :))
canım ben su an spor yapamıyorum ama eskiden yapardım bunu adını bilmiyormusum
Bu hareket ayrica bu sayfada da cok guzel hareketler var ben uc tanesini duzenli yapmaya karar verdim bakalm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
Ben hiç yemeyip kayinvaldemi sinir etmeyi planlıyorum kötü gelin hihiiiiiiii
Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum ki
Son iftar bende kaçırdım biraz ! Yarından itibaren çok dikkat edeceğim ...
son gün nazarlığı gibi olmuş metabolizmayı arada şaşırtmak gerek dimi amaSon iftar bende kaçırdım biraz ! Yarından itibaren çok dikkat edeceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?