Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok tehlikeli bir virajdayiz bu bayrami atlattik atlattik yoksa bir ay geriye gitmemiz an meselesi :) Ben suyla dizginliyorum kendimi bi pet sise icince sisiyor karnim direk.
Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum ki

Yurumek cok iyi ya onceki evde yuruyus iyi kotu yapabiliyordum su anki evde bir turlu firsat olmadi bakalim. Bosver assin suratini hem beden hem ruh sagligi icin harika yuruyus.

kızlaar selamm bayram arifeniz kutlu olsuun :)
okul dönemi tatile girince benimde düzenim şaştı Aprilcimm haklısın motivasyonum çok bozuldu ama kilo almadım allahtan en fazla 100 200 gr oynamıştı...
dünkü menüm
oruçtum iftarda; 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık sulu patlıcan yemeği
4 parmak büyüklüğünde pide yedim
annecim erikten meyva suyu yapmış 2 bardakta ondan içtim
25 tane mekik çektim sadece 2,5 lt su içtim

çook güzel hareketler var gerçekten hemen sık kullanılanlarıma ekledim squat ı deniycem acaba etkisini ne zaman göstermeye başlarki
Etkisi olur muhakkak bir aylik program var onu yapiyorum orda resimdekiler tas gibi valla oyle olsa harika olur. Su an kulak memesi kivaminda hamur gibiyim (

Etkisi olur muhakkak bir aylik program var onu yapiyorum orda resimdekiler tas gibi valla oyle olsa harika olur. Su an kulak memesi kivaminda hamur gibiyim (
ayy hele bi tane öncesi sonrası gibi bi resim var yaaa öncesiyim şuan denize gitmeye utanıyorum ya
ama başarıcaz neyimiz eksik sanki o hatunlardan

Cok güzel, bir yerden alıntı mı?
EVET CANIM :)

Kızlar bir sorum olcak şok diyete karşıyız peki sadece bir gun hurma diyeti yapılmalı yapılmamalı o zaman bugunki durumu cevaba göre ayarlicam da
DEDİĞİ gibi kaptanın detoks oluyor :)

süpersin canım:)

:) ALLAH yardımcın olsun tatlım:)

yine çok abartmamıssın canım ya:) spor şart ama
bayram yogunlugu canım ya hemen tartılıyorum

ay canım moralini bozma birz erken kalk 3mile yap derim evde:)

sporu brz daha arttırsan tam olacak:) bebem

Canımm gözünün önünde mi bu şekerler ? Öyleyse hemen kaldır göremeyeceğin bir yere
Aynen ya gormicem bundan sonra mutfakta kendimi dizginleyeyim. Zaten seker tadi yok hic bosa kalori aklima hic tat almadigim gelsin Neyse 710 kalori civariyla kapattim bugunu artik yarin üç öğün formatina alismaya calisacagim umarim abartmam

dünkü menüm beybisiler
sabah çok vakit bulamadım kızlar
bir kupa şekersiz çay
1 milföy peynirli

akşam :
1 porsyon ızgara sucuk
2 dilim pide ekmek
yarım kase çorba
2kaşık salata
ara: yarım bardak gazoz
2 kiraz
2 dilim karpuz
spor :3 mile
mekik porgramı 2.gün 75 mekik
2,5 lt su
bende anlamadım ne yediğimi
kalori :606 kalori :) şaşırdım ya açıkcası

Cok guzel herseyden az az ama doyurucu kalori az :))

abartmazsın canım benim sen bizim kalori sayacımızsın sen dkkat etki bizde hırslamalım

Bu hareket ayrica bu sayfada da cok guzel hareketler var ben uc tanesini duzenli yapmaya karar verdim bakalm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
canım ben su an spor yapamıyorum ama eskiden yapardım bunu adını bilmiyormusum iyi olunca beraber yaparız inşallah

Ben hiç yemeyip kayinvaldemi sinir etmeyi planlıyorum kötü gelin hihiiiiiiii

hehehe güzel plan

yürümek kesinlikle stres alıyor bende de öyle! kvyi de umursama canım, umursadıgını gördükce daha cok yapıyor olabilir ya da senin algıda seciciliğin arttıgı için daha cok dikkat ediyor olabilirsin.demesi kolay yapması zor bir tavsiye oldu

Son iftar bende kaçırdım biraz ! Yarından itibaren çok dikkat edeceğim ...

ben tartıldım inşallah hezimetsiz bitiririz bayramı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…