Son iftar bende kaçırdım biraz ! Yarından itibaren çok dikkat edeceğim ...
Sorma bizde de günün konusu benim çok yürüyüp az yemek yemem bide bugün hurma karabugday yaptım kayinvaldem resmen surat asiyo bana :S hele sabah yurucem deyince bayram günü ne işin var dedi iyice gerildi halbuki hep diyorum bir saat olsun yuruyeyim o bana motivasyon oluyor günüm keyifli geçiyor diye ama anlatamıyorum ki
çook güzel hareketler var gerçekten hemen sık kullanılanlarıma ekledim squat ı deniycem acaba etkisini ne zaman göstermeye başlarki
ısınmadan yapmamak gerekiyo tabikiiiBen boyle hareketlerden anlamıyor muyuuuum, isime mı gelmiyooo bilemiyorum. Sanki boyle hareketleri yanlis yaparım da belimi filan sakatlarim gibi düşünüyorum. Ya da ısınmadan etki etmez de o yüzden bosa yorulmasam mı filan..
kizlar şu 6 gun yapip 1 gun ara verdigimiz sporun adi neydi
Leslie yapabilirsin hafif ama cok etkili gunde 3 mile harika olur. Kirik cikik ihtimali cok az :)Ben boyle hareketlerden anlamıyor muyuuuum, isime mı gelmiyooo bilemiyorum. Sanki boyle hareketleri yanlis yaparım da belimi filan sakatlarim gibi düşünüyorum. Ya da ısınmadan etki etmez de o yüzden bosa yorulmasam mı filan..
Leslie yapabilirsin hafif ama cok etkili gunde 3 mile harika olur. Kirik cikik ihtimali cok az :)
Callanetics vardi o tam vucut dostu kadin kemik rahatsizligi gecirmis o yuzden hareketleri ona gore. Forumda jillian micheal yapanlarda cok ikisini de denedim ama bende faydasi olmadi leslie candir :))İste onu diyorum leslie ok. Isınması var soğuması var belli bir ritmi var. Ama biyle hareketlerden anlamıyorum
Canim daha once bende de oldu stresten sanirim parcalar halinde sacm dokuluyordu, doktora gittim bi sampuan verdi gecti. Korkma hemen doktora gotur bence. Cok gecmis olsunArkadaslar cok canım sıkıldı. 2-3 hafta once kizimin sacında ufak bir açılma gormuştum. Her gun kontrol ediyorum ve büyüdüğünü farkettim bugün. Bir halası ve bir teyzesinde sackiran var. Benim kızımda da başladı naapicam cok üzüldüm. Kimseye de bir şey demedim iyice stres yapmasınlar diye. kizim anlarsa cok etkilenir. Bilgisi olan var mı?
Canımmm , geçmiş olsun bu konu hakkında hiç bilgim yok fakat geçici diye biliyorum. Benimde kuzenimde olmuştu sonra geçti bir müddet sonra, ama tabiki senin şüphen varsa mutlaka bir doktora götür tedavi ettir . Kuzucuk çok farketmeden, erken müdahalesini yaptır bence...Arkadaslar cok canım sıkıldı. 2-3 hafta once kizimin sacında ufak bir açılma gormuştum. Her gun kontrol ediyorum ve büyüdüğünü farkettim bugün. Bir halası ve bir teyzesinde sackiran var. Benim kızımda da başladı naapicam cok üzüldüm. Kimseye de bir şey demedim iyice stres yapmasınlar diye. kizim anlarsa cok etkilenir. Bilgisi olan var mı?
Aşk olsun:)Sen de dik kafalı gelinsin haaa
Benim boyle gelinim olsun
Yok cnm dinleyen kim yuruyusten döndüm bile hihiiiiiicanım ben su an spor yapamıyorum ama eskiden yapardım bunu adını bilmiyormusumiyi olunca beraber yaparız
hehehe güzel plan
yürümek kesinlikle stres alıyor bende de öyle! kvyi de umursama canım, umursadıgını gördükce daha cok yapıyor olabilir ya da senin algıda seciciliğin arttıgı için daha cok dikkat ediyor olabilirsin.demesi kolay yapması zor bir tavsiye oldu
ben tartıldım inşallah hezimetsiz bitiririz bayramı :)
Rabbim şifa versin arkadaşım üzülme bizde sorustururuz inş care bulunurArkadaslar cok canım sıkıldı. 2-3 hafta once kizimin sacında ufak bir açılma gormuştum. Her gun kontrol ediyorum ve büyüdüğünü farkettim bugün. Bir halası ve bir teyzesinde sackiran var. Benim kızımda da başladı naapicam cok üzüldüm. Kimseye de bir şey demedim iyice stres yapmasınlar diye. kizim anlarsa cok etkilenir. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?