Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen de dik kafalı gelinsin haaa
Benim boyle gelinim olsun

çook güzel hareketler var gerçekten hemen sık kullanılanlarıma ekledim squat ı deniycem acaba etkisini ne zaman göstermeye başlarki

Ben boyle hareketlerden anlamıyor muyuuuum, isime mı gelmiyooo bilemiyorum. Sanki boyle hareketleri yanlis yaparım da belimi filan sakatlarim gibi düşünüyorum. Ya da ısınmadan etki etmez de o yüzden bosa yorulmasam mı filan..

ısınmadan yapmamak gerekiyo tabikiii
herşeyden önce kendini çok zorlamamalısın vücudunun zorlandığı yerde egzersizlerini hafifletirsen bence zarar yerine yararı olur :)

kizlar şu 6 gun yapip 1 gun ara verdigimiz sporun adi neydi

Benim onceden yaptigim vardi Slim in 6 3 asamasi var
1. Asama : Start it up
2. Asama: Rump it up 3
3. Asama: Burn it up
Ben sadece ilk asamayi yaptim 2. Asamaya gectimde uzun surdu mu sıkıliyorum. Her asama 2 ser hafta yaparsan 6 hafts sonunda tas gibi bir vucudun olur :)

Leslie yapabilirsin hafif ama cok etkili gunde 3 mile harika olur. Kirik cikik ihtimali cok az :)

İste onu diyorum leslie ok. Isınması var soğuması var belli bir ritmi var. Ama biyle hareketlerden anlamıyorum
Callanetics vardi o tam vucut dostu kadin kemik rahatsizligi gecirmis o yuzden hareketleri ona gore. Forumda jillian micheal yapanlarda cok ikisini de denedim ama bende faydasi olmadi leslie candir :))

Arkadaslar cok canım sıkıldı. 2-3 hafta once kizimin sacında ufak bir açılma gormuştum. Her gun kontrol ediyorum ve büyüdüğünü farkettim bugün. Bir halası ve bir teyzesinde sackiran var. Benim kızımda da başladı naapicam cok üzüldüm. Kimseye de bir şey demedim iyice stres yapmasınlar diye. kizim anlarsa cok etkilenir. Bilgisi olan var mı?

Canim daha once bende de oldu stresten sanirim parcalar halinde sacm dokuluyordu, doktora gittim bi sampuan verdi gecti. Korkma hemen doktora gotur bence. Cok gecmis olsun

Canımmm , geçmiş olsun bu konu hakkında hiç bilgim yok fakat geçici diye biliyorum. Benimde kuzenimde olmuştu sonra geçti bir müddet sonra, ama tabiki senin şüphen varsa mutlaka bir doktora götür tedavi ettir . Kuzucuk çok farketmeden, erken müdahalesini yaptır bence...

Yok cnm dinleyen kim yuruyusten döndüm bile hihiiiiii

Oncelikle herkesin ramazan Bayramı kutlu ve hayırlı olsun arkadaşlar , dünkü menüyü yazıyorum

Iftar bir kase karabugday 5 hurma

Ara biraz fıstık leblebi bir lokum

Sahur yok artık :)
Yürüyüş 2 saat su 2 litre

Rabbim şifa versin arkadaşım üzülme bizde sorustururuz inş care bulunur

günaydın kızlaar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsuunnn
dünkü menüm;
irtarda 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık oilav 1 bardak meyve suyu el büyüklüğünde pide yedim
yatmadan önce 2 tane bayram çikolatası yedim
spor yapamadım( tüm gün dışardaydık annemle) 2 lt su içtim
kızlar bugün denize gidiyoruz ailecek gün içinde yazamayacağım için şimdiden yazıcam kilomu 62.00 olmuşum izmir yaramamış bana reglim çok yaklaştı onunda etkisi var galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…