Senin şekerler benim çikolatalar bu bayram bitmezBayraminiz kutlu olsun :)
Dunku menu:
Izgara et
2dilim ekmek
Salata 6 seker
Kiraz
Kalori: 730 kalori
Su: 2 litre
Spor :
60 squat
120 mekik
120 üçgen
Senin de bayramin kutlu olsun :)hayirli bayramlarkuzular Rabbim nice bayramllar gormemizi nasip etsin ins huzur mutluluk saglikla
Senin şekerler benim çikolatalar bu bayram bitmez
Sefa ve muhittin mi!!!! Ağlamak istiyorummmm aynı yerden mezunum demeee çok sevinirimm ya da geçmişi okumadigim bi ana denk geldi ve sen söyledin ben kaçırdımAyy tüh canım ya...
Sağlık olsun canım ya...
Ben de 58 le kalmıştım büte bir kez...
Sefa ya da Muhittin veremediler mi sözlüden 1 puan ya... Gıcıklar
Bugün ilk gün yarın daha iyi oluruz emin olFena gidiyorum ya bu tum gun ogun menusunu olusturamadim bi turlu800 e ulastim hatta azicik gectim toparlanmam lazim.
Bugün ilk gün yarın daha iyi oluruz emin ol
Nasıl yani ? Niye kustun , o kadar çok mu yedin kiYedim yedim kustum en son aksama dogru bunye kabul etmedi :))
Yok canim bilerek kusmadim dun gecedrn midem fenaydi bugun iste yemekleri yedim kacamaklarimda oldu ama cok degil midem bulandi kabul etmedi simdi iyiyim sukur yarin daha iyi olurum.Nasıl yani ? Niye kustun , o kadar çok mu yedin kiyoksaaa sen bilerek mi kustun...
Evet tatlım yazdım ama araya kaynadı sanırsam...Sefa ve muhittin mi!!!! Ağlamak istiyorummmm aynı yerden mezunum demeee çok sevinirimm ya da geçmişi okumadigim bi ana denk geldi ve sen söyledin ben kaçırdım
Hu huuu var mı kimse ? Nabersiniz canlar ...
Anladım canım geçmiş olsun , dikkat et kendineYok canim bilerek kusmadim dun gecedrn midem fenaydi bugun iste yemekleri yedim kacamaklarimda oldu ama cok degil midem bulandi kabul etmedi simdi iyiyim sukur yarin daha iyi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?