Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay menümü yazayım istiyorum da öyle uykum var ki... Hatırlayamıyorum...
ApriL_2007 'cim dün kaçamak olarak sadece akşam yediğim dondurma vardı...

Spor yoktu
Su 2 lt idi

Böyle olmadı galiba ama bugünlük böyle olsun canım...

Esnemekten bi hal oldum valla...
Öpüyorum sizleri...
Hayırlı bayramlar...

Kuzum bende dünkünü yazmadımmm , ya hatırlamıyorum yada işime gelmiyor
İyi gecelerrr grsrzzzz....

Günaydın kızlar yarın aksama kadar koy gezisi nedeniyle yazamicam maalesef ins sorun olmaz, bende dünkü menüyu yazayım dedim

Sabah biraz peynir ve yeşillik bir dilim ekmek

Öğlen bir porsiyon sebze yemeği

Aksam ızgara tavuk salata bir parça kavun

Gün içinde iki dilim tatlı :)

1 saat yürüyüş ilk defa 3 litre su :)

Güzel bir bayram gecirmemiz dilegiyle

Günaydın kizlar!

İstanbul cok güzel! Balkoon, rüzgaaar, kuş sesleriii, elimdeki çaaay, gecelikle oturma ozgurluguu..

Ama birazdan cocuğun kakasini degistirmem, esime kahvaltı hazırlamam, bizimkileri toparlamam..... Lazım. Sonra tabi misafirler bastıracak. Dün cok yoruldum. Aksam cocukları uyuturken uyuyakalmisim. Hala da regl olmadım karnım kocaman neden acep!

Dün ise, hatırlamaya çalışayım, sabah kahvaltilik atıştırdım ayaküstü. Sonraa 2 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, 4 kasik pilav, belki 10 tane de zeytinyagli yaprak sarma yedim. 2 dilim ev baklavası, 2 dilim de Antep'ten gelmişti fıstıkli baklava ondan yedim. Ayy aksam da 3-4 tane hosbes yedim. Birkaç da fındık. Korkmayın korkmayın bitti. Yazmasaydım da olurdu ne de olsa Bayram!

Gelen giden cok olduğu icin ogun yapamıyoruz. Sürekli servis hazırla, ver, topla.. Bahce cok yorucu. Allah'tan 1-2 yere bayramlaşmaya gittik de eşimle biraz nefes aldım. Aa bu arada 102lik asiye ninem hemen farketti kilo verdigimi. Daha zayiflama dedi, yakismayi sağa, boyun uzundu ya onun içun

kizlar bayram dolayisiyla giremioz
sabah =yarim tabak antep yuvarlamasi
4 kasık pilav (sabah namazdan sonra adet olarak yeriz )
ogle=2 tane kurabiye
1 kupa bardak nescafe sekersiz
1 cikolata 1 badem
aksam = bir sokum sucuklu ekmek
su 2.5 lt

misafirden bayılacağımmmm anneannede geçen bayramda misafir bitmiyor tabi oturmak istiyorum 2 dk bayılma smileyi yok mu buralarda yoruldum ya

ogle=2 tane kurabiye
1 cikolata 1 badem
su 2.5 lt

Siz bu kadar az yiyebiliyodunuz da niye kilo aldınız a kuzular?

Cok yedim bugun cok 942 kalori ile kapattim gunu Eve dondugumde toparlarim diye dusunuyorum. Umarim duzelir iste anne yaninda ancak bu kadar toparliyorum

ogle=2 tane kurabiye
1 cikolata 1 badem
su 2.5 lt
Az olmus gibi :) salata sebze filanda olsaydi keske ama doygunluk hissettiysen yeterli

Ya Ben istanbul'u çok özledim benim yerime de çıkar oraların keyfini
Cok yedim bugun cok 942 kalori ile kapattim gunu Eve dondugumde toparlarim diye dusunuyorum. Umarim duzelir iste anne yaninda ancak bu kadar toparliyorum

Canım günlük maksimum kaç kalori tüketiyorsun . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…