- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy nedir? İyi olanı söyle önceeiyi akşamlarr :) Aprilcim iki haberim var biri iyi biri kötü
Ayy nedir? İyi olanı söyle öncee
Gurur duydum senle canım çok güzelBayramda korkuyordum baklavalar börekler görürsem dayanamam diye. Ama koca bi bayramı bir baklava ile bitirdim :)
Gurur duydum senle canım çok güzel
Canımm neyse ki almamışsın haftaya cuma sanırım listede olabilirsin hadi verde birazcık alalım senide listeye. buda benden sana iyi haberkötü dediğim haber ise kilom sabit. diyetteki 17. günüm ama 1.2 kg verdim
Canımm neyse ki almamışsın haftaya cuma sanırım listede olabilirsin hadi verde birazcık alalım senide listeye. buda benden sana iyi haber
Kuzum bende dünkünü yazmadımmm , ya hatırlamıyorum yada işime gelmiyorAy menümü yazayım istiyorum da öyle uykum var ki... Hatırlayamıyorum...
ApriL_2007 'cim dün kaçamak olarak sadece akşam yediğim dondurma vardı...
Spor yoktu
Su 2 lt idi
Böyle olmadı galiba ama bugünlük böyle olsun canım...
Esnemekten bi hal oldum valla...
Öpüyorum sizleri...
Hayırlı bayramlar...
İstersen etmeee!!!Tamam o zaman aldım ben gazıbu hafta daha da dikkat edeyim :)
[/QUOTE]Yedim yedim kustum en son aksama dogru bunye kabul etmedi :))
misafirden bayılacağımmmmanneannede geçen bayramda misafir bitmiyor tabi oturmak istiyorum 2 dk bayılma smileyi yok mu buralarda yoruldum ya
Günaydın kızlar yarın aksama kadar koy gezisi nedeniyle yazamicammaalesef ins sorun olmaz, bende dünkü menüyu yazayım dedim
Sabah biraz peynir ve yeşillik bir dilim ekmek
Öğlen bir porsiyon sebze yemeği
Aksam ızgara tavuk salata bir parça kavun
Gün içinde iki dilim tatlı :)
1 saat yürüyüş ilk defa 3 litre su :)
Güzel bir bayram gecirmemiz dilegiyle
kizlar bayram dolayisiyla giremioz
sabah =yarim tabak antep yuvarlamasi
4 kasık pilav (sabah namazdan sonra adet olarak yeriz )
ogle=2 tane kurabiye
1 kupa bardak nescafe sekersiz
1 cikolata 1 badem
aksam = bir sokum sucuklu ekmek
su 2.5 lt
Az olmus gibi :) salata sebze filanda olsaydi keske ama doygunluk hissettiysen yeterlikizlar bayram dolayisiyla giremioz
sabah =yarim tabak antep yuvarlamasi
4 kasık pilav (sabah namazdan sonra adet olarak yeriz )
ogle=2 tane kurabiye
1 kupa bardak nescafe sekersiz
1 cikolata 1 badem
aksam = bir sokum sucuklu ekmek
su 2.5 lt
Günaydın kizlar!
İstanbul cok güzel! Balkoon, rüzgaaar, kuş sesleriii, elimdeki çaaay, gecelikle oturma ozgurluguu..
Ama birazdan cocuğun kakasini degistirmem, esime kahvaltı hazırlamam, bizimkileri toparlamam..... Lazım. Sonra tabi misafirler bastıracak. Dün cok yoruldum. Aksam cocukları uyuturken uyuyakalmisim. Hala da regl olmadım karnım kocaman neden acep!
Dün ise, hatırlamaya çalışayım, sabah kahvaltilik atıştırdım ayaküstü. Sonraa 2 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, 4 kasik pilav, belki 10 tane de zeytinyagli yaprak sarma yedim. 2 dilim ev baklavası, 2 dilim de Antep'ten gelmişti fıstıkli baklava ondan yedim. Ayy aksam da 3-4 tane hosbes yedim. Birkaç da fındık. Korkmayın korkmayın bitti. Yazmasaydım da olurdu ne de olsa Bayram!
Gelen giden cok olduğu icin ogun yapamıyoruz. Sürekli servis hazırla, ver, topla.. Bahce cok yorucu. Allah'tan 1-2 yere bayramlaşmaya gittik de eşimle biraz nefes aldım. Aa bu arada 102lik asiye ninem hemen farketti kilo verdigimi. Daha zayiflama dedi, yakismayi sağa, boyun uzundu ya onun içun
Cok yedim bugun cok 942 kalori ile kapattim gunuEve dondugumde toparlarim diye dusunuyorum. Umarim duzelir iste anne yaninda ancak bu kadar toparliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?