Hesapta 800 tuketecektim ama 946 aldim kotu oldu.Ya Ben istanbul'u çok özledim benim yerime de çıkar oraların keyfini
Canım günlük maksimum kaç kalori tüketiyorsun . :)
Hesapta 800 tuketecektim ama 946 aldim kotu oldu.
Yarin degilde sonraki gun artik bakalim :)olsun sıkma canını telafisi olur inşallah mesela 150 kalori fazla ise ekstra yürüyüş ve egzersiz yaparsın olurr :)
canim sana onerm sporla destekle hem kalici hemde hizli kilo verirsinkötü dediğim haber ise kilom sabit. diyetteki 17. günüm ama 1.2 kg verdim
canim ya ben universiteye gidince kilo aliyorum ozel evdeyim e arkdaslarla degisik yorelerden lezzetler yapiyoruz vize final butunleme ders derken surekli oturuyoruz ben oyuzden aldim ama bu sene sonsinifa gectim bu yeme iskencesi btioSiz bu kadar az yiyebiliyodunuz da niye kilo aldınız a kuzular?
tesekurler sizede hayirli bayramlarMerhaba..
Bayramınız kutlu olsun..
Allah`ım bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşaAllah
4. Takımdan sevgiler
keske canim cok ev gezdigimizden be olsa onu tuketiyoruz malesef keske olsaydi dietim bugun bozulduAz olmus gibi :) salata sebze filanda olsaydi keske ama doygunluk hissettiysen yeterli
haklisin canim duzenimiz bozuldu ama neyseki 1 gun kaldiBugünkü mnm
Aç karnına Şekersiz türk kahvesi
10.00 da 4 ymk ks.Musli.kefir.küçük bi kase
12.30 1 küçük sis yağsız ciger kebabı
1 küçük sis.tavuk kiymasi kebabı
Salata.ayran.1 dilim ekmek
Ara Musli.kefir karışımı
Ara 2 tahinli küçük kurabiye
Aksam21.00 da( ancak misafirleri gönderdik) 4 ymk ks yeşil fasulye( zorla yaptırdım yoksa yine mangal yakcaklardi)
4 ymk ks. Bulgur pilavı salata
2 lt ye yakın su
Spor malesef
sonrada biz cocugumuzu boyle mi yetistirdik neler cektik derler oysa torunlarida kanindan canindan insanlari anlamak yardimci olmk zorlasmisKızlar evime gidip rahat rahat spor yapmak istiyorum.annemlerde olsam sk sk yürüyüşe çıkarım.annem kizlarima bakar.ama kv e guvenemiyom o da eşim de bebek accik aglasa ahsen aç mi bu ahsen uykusu mu geldi ahsen yetiş.
Biraz bunaldim galiba
oyle tatlim duzensiz bir bayramdayzMenulerinize şöyle bi baktım da herkes benim gibiymis. Düzensiz eksik ya da fazla.neyse bana da size de kolay gele
coksukur canim benimYarın daha iyi olcm ins.
Bu arada Benim hafta içi fazla görünmemin sebebi regl imiş.arefe günü regl oldum.fazlaligin bundan olmasına sevindim
Siz bu kadar az yiyebiliyodunuz da niye kilo aldınız a kuzular?
Yarın daha iyi olcm ins.
Bu arada Benim hafta içi fazla görünmemin sebebi regl imiş.arefe günü regl oldum.fazlaligin bundan olmasına sevindim
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir /domates
Ara
1/2 dilim tatli
Ogle
Haslanmis nohut
1 dilim ekmek
Kiraz
2 lokum
Aksam
1 kase nohut yemegi
2 sarm
1 dilim ekmek
kalori : 946
su : 2.5 lt
spor : 70 squat, 70 üçgen
zarar ziyandaydim yani dün(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?