Kızlar evime gidip rahat rahat spor yapmak istiyorum.annemlerde olsam sk sk yürüyüşe çıkarım.annem kizlarima bakar.ama kv e guvenemiyom o da eşim de bebek accik aglasa ahsen aç mi bu ahsen uykusu mu geldi ahsen yetiş.
Biraz bunaldim galiba
CnmmCnm senin kizkardesin varmış bende o da yok ne kız kardeş ne görümce.tek yardimcim rabbim uzun ömürler versin annem.eşim de bi alem normalde çok yardimcidir.kızlara bakar falan.benimkinin burda annesinde bi garipliği tuttu isteEn güzeli dımı kendi evin? Bir de ne olursa oldun kendi ailesi gibi olmuyor insanın. Benim kv ve gorumcelerim cok cok iyidir. Her an yardıma koşarlar. Ama kendi ablalarım olsa diyorum Nazım gecer, rahat rahat derim ki bugün cocukları bakıyorsun ben geziyorum! Ne yazık ki benimkiler hep uzakta
Son iki gün de çabuk geçer dimiMerhaba kızlar bayram modundan çıkamadım kı ben ama!ya da tatil modu diyeyim zaten kaldı son iki günüm mideme taş oturdu bile öyleee işte idare ederim ben selamlar herkese
Cuma günü yapmicaktik zaten öyle hatırlıyorum benİyibayranlar kizlar cuma gunu kilo bildirimi yapamadim persembe tartildim 67 kiloydum
Ne kadar gitmiş arkadaşımİyibayranlar kizlar cuma gunu kilo bildirimi yapamadim persembe tartildim 67 kiloydum
10 gun oldu canim 2 bucuk kilo verdim henuz Ama bayramda diyeti bozduk birazNe kadar gitmiş arkadaşım
Yaaaa 6 li rakamları görmek istiyorum artik
Merhaba kızlar bayram modundan çıkamadım kı ben ama!ya da tatil modu diyeyim zaten kaldı son iki günüm mideme taş oturdu bile öyleee işte idare ederim ben selamlar herkese
canım ya sen kendini tutabildiğin kadar tut .olur o kadar.Ya ben bişey yaptim.evde yemek yok kv. Su an sirdan karın falan yapıyı.ben kokusuna bile dayanamam açlıktan 2 ince dilim biskuvili mozaik ten yedim
Valla istediğiniz gibi saydirin bana ne deseniz haklisinz
Çok iyi cnn tebrikler10 gun oldu canim 2 bucuk kilo verdim henuz Ama bayramda diyeti bozduk biraz
Bayram bittiii
Detokscular nerdesiniiiz?
Hurma- yoğurta ne zaman basliyoruuuz???
yarın bi irademe sahip çıkabildiğim kadar deneme günü yapıcam bakalım :)
bennnnnnnnnnnnAramızda benim gibi evinde olmayıp başka bi yerde olan ve menüsünü ayarlamakta zorlanan varmi
Bayramda yediklerimizin acısı çıkmalı! Cok yedik coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?