Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En güzeli dımı kendi evin? Bir de ne olursa oldun kendi ailesi gibi olmuyor insanın. Benim kv ve gorumcelerim cok cok iyidir. Her an yardıma koşarlar. Ama kendi ablalarım olsa diyorum Nazım gecer, rahat rahat derim ki bugün cocukları bakıyorsun ben geziyorum! Ne yazık ki benimkiler hep uzakta

Günaydın herkeseee
dünkü menüm
kahvaltı(10.00)
bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
bir avuç penir
bir ketenin 3/1' i
5-6 tane çeri domates
bir tane salatalık

öğle(15.00)
6 tane sarma
yarım tas kadar tavuk sote
bir dilim su böreği
vişne kompostosu
salata

akşam
bir tabak julyen salata
bir bardak çay
yarım avuç kuruyemiş
bir tane halley

Merhaba kızlar bayram modundan çıkamadım kı ben ama!ya da tatil modu diyeyim zaten kaldı son iki günüm mideme taş oturdu bileöyleee işte idare ederim ben selamlar herkese

CnmmCnm senin kizkardesin varmış bende o da yok ne kız kardeş ne görümce.tek yardimcim rabbim uzun ömürler versin annem.eşim de bi alem normalde çok yardimcidir.kızlara bakar falan.benimkinin burda annesinde bi garipliği tuttu iste

İyibayranlar kizlar cuma gunu kilo bildirimi yapamadim persembe tartildim 67 kiloydum

Ya ben bişey yaptim.evde yemek yok kv. Su an sirdan karın falan yapıyı.ben kokusuna bile dayanamam açlıktan 2 ince dilim biskuvili mozaik ten yedim
Valla istediğiniz gibi saydirin bana ne deseniz haklisinz

Merhaba kızlar bayram modundan çıkamadım kı ben ama!ya da tatil modu diyeyim zaten kaldı son iki günüm mideme taş oturdu bileöyleee işte idare ederim ben selamlar herkese

Son günlerin tadını çıkar :)

Ya ben bişey yaptim.evde yemek yok kv. Su an sirdan karın falan yapıyı.ben kokusuna bile dayanamam açlıktan 2 ince dilim biskuvili mozaik ten yedim
Valla istediğiniz gibi saydirin bana ne deseniz haklisinz
canım ya sen kendini tutabildiğin kadar tut .olur o kadar.

Kizlar bayran maffetti beni yine gecen yillara oranla cok az az yedim.d yarin superr bir gun diliyorum.d
dunku menum
sabah
2 yufka ekmek
2 catal yumurta
1kibrit kutusu peynir
sekersiz cay
1tatli kasigi sarelle
ara 3 kurabiye
aksam
1tane tavuk but
4 kask sebze sote
2bardak ayran
ara 1 dilim kadayif
su 2lt
spor
slim 6 start up out ve
slim 6pack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…