Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bisey sorcam kizlar sizde de varmi merak ettim kollariniz kalinlasiyor mu yasiniz ilerledikce? Ozellikle ust kismi?

Dunku menum
Sabah ceyrek yagsiz sucuklu tost
1 nescafe sade

Ara
5-6 adet sarma

Ogle
5-6 sarma
1 adet tatli

Ara
Bir porsiyon karpuz

Aksam
1 kase corba

Yatmadan meyve yedim

Su 2 lt
Spor yok bugun telafi ettimmm

Bayram bittiii

Detokscular nerdesiniiiz?
Hurma- yoğurta ne zaman basliyoruuuz???
Burdayım
Sen de başlarsan yarın başlarım ben kuzum ? Hani maksat beraber başlamak olsunnnn
Zaten herşey bayramdan ötürü değişti, öğünler karıştı . Dikkat etmek yine yarından itibaren başlıyorrrrduymayan kalmasın heyyyyy!
Evet napıozzz? Gokce29 sende baslıon mu yarın ?

Ne yapacagiz simdi tam olarak ben hurma yemesem de yogurt mu yesem o kadar hurma yiyemem tadiyla pek aram yok da

Günde 21 hurma üç öğün 7'şer hurma 1'er kase yoğurt bu kadar sen nasıl isterden öyle yap canım ama hurmada ye ...
Bir hurmayi zor yiyorum da ben bakalim annem karismazsa yapacagim ay zaten zayifsin hasta olacaksin tarzi anne isyanlari malum

Bir hurmayi zor yiyorum da ben bakalim annem karismazsa yapacagim ay zaten zayifsin hasta olacaksin tarzi anne isyanlari malum
Tamam cnm, uygun ne ise onu yap ben simdi yatıyorum gözümden uyku akıyor yarın grsrz kızlar iyi gecelerrr byyy:))))

Kizlar gunaydiiin.

nasilsiniz. Ben hastanedeyim. Bayram cok kosusturmacali gecti. Hem bayram ziyareti hem de gecmis olsn icin gelen cok oldu hic bakamadim. Bu arada tum bayram boyunca ilk gun yarim tatli ve ikinci gun kibrit kutuu kadar bir tatli yedim. Onlari da yaslilarin evinde zorla yedim. Tartilmadim insallah kilo almamisimdir. Duzenim cok bozuldu. ]

canımmm merhabalar....

aslında başlayayım diyordum ama sıcakta hurma fikri niyeyse sarmadı pek...

detoksumsu bişeyler yapcam yine de...

sınırsız ayran
sınırsız domates salatalık
en az 3,5 lt su
bol bol bitki çayı
tek öğünde normal yemek diye planlıyorum bakalım.

Bisey sorcam kizlar sizde de varmi merak ettim kollariniz kalinlasiyor mu yasiniz ilerledikce? Ozellikle ust kismi?

Valla benimkiler doğduğumdan beri kalın. Seninaydinlatamiycam bu konuda

Haydi bakalım bı deneyelim. Birazdan yapıcam kahvaltımı

Niye hastanedesin kuzum, kontrol mü var? Bı de ne cok yemissin bayramda!

Kime niyet kime kısmet

Ben sana destek olmak icin yapacaktım sözde ama amac ben oldum bak

Aaaa ! Sen yapacaksın diye yapacağız biz , kıvırma ne oldu korktun mu he heee

günaydın canım geç oldu ama
ben 6 haftada 6 kılo verdım

O kadarcık tatlıdan bişeyy olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…