değil mi aynen öyleee :)
BurdayımBayram bittiii
Detokscular nerdesiniiiz?
Hurma- yoğurta ne zaman basliyoruuuz???
Ne yapacagiz simdi tam olarak ben hurma yemesem de yogurt mu yesem o kadar hurma yiyemem tadiyla pek aram yok daBurdayım
Sen de başlarsan yarın başlarım ben kuzum ? Hani maksat beraber başlamak olsunnnn
Zaten herşey bayramdan ötürü değişti, öğünler karıştı . Dikkat etmek yine yarından itibaren başlıyorrrrduymayan kalmasın heyyyyy!
Evet napıozzz?Gokce29 sende baslıon mu yarın ?
Günde 21 hurma üç öğün 7'şer hurma 1'er kase yoğurt bu kadarNe yapacagiz simdi tam olarak ben hurma yemesem de yogurt mu yesem o kadar hurma yiyemem tadiyla pek aram yok da
Bir hurmayi zor yiyorum da ben bakalim annem karismazsa yapacagim ay zaten zayifsin hasta olacaksin tarzi anne isyanlari malumGünde 21 hurma üç öğün 7'şer hurma 1'er kase yoğurt bu kadarsen nasıl isterden öyle yap canım ama hurmada ye ...
Tamam cnm, uygun ne ise onu yapBir hurmayi zor yiyorum da ben bakalim annem karismazsa yapacagim ay zaten zayifsin hasta olacaksin tarzi anne isyanlari malum
Burdayım
Sen de başlarsan yarın başlarım ben kuzum ? Hani maksat beraber başlamak olsunnnn
Zaten herşey bayramdan ötürü değişti, öğünler karıştı . Dikkat etmek yine yarından itibaren başlıyorrrrduymayan kalmasın heyyyyy!
Bisey sorcam kizlar sizde de varmi merak ettim kollariniz kalinlasiyor mu yasiniz ilerledikce? Ozellikle ust kismi?
Burdayım
Kizlar gunaydiiin.
nasilsiniz. Ben hastanedeyim. Bayram cok kosusturmacali gecti. Hem bayram ziyareti hem de gecmis olsn icin gelen cok oldu hic bakamadim. Bu arada tum bayram boyunca ilk gun yarim tatli ve ikinci gun kibrit kutuu kadar bir tatli yedim. Onlari da yaslilarin evinde zorla yedim. Tartilmadim insallah kilo almamisimdir. Duzenim cok bozuldu. ]
ApriL_2007 canim kac gun yapacaksiniz bu diyeti
canımmm merhabalar....
aslında başlayayım diyordum ama sıcakta hurma fikri niyeyse sarmadı pek...
detoksumsu bişeyler yapcam yine de...
sınırsız ayran
sınırsız domates salatalık
en az 3,5 lt su
bol bol bitki çayı
tek öğünde normal yemek diye planlıyorum bakalım.
Aaaa ! Sen yapacaksın diye yapacağız biz , kıvırma ne oldu korktun mu he heeecanımmm merhabalar....
aslında başlayayım diyordum ama sıcakta hurma fikri niyeyse sarmadı pek...
detoksumsu bişeyler yapcam yine de...
sınırsız ayran
sınırsız domates salatalık
en az 3,5 lt su
bol bol bitki çayı
tek öğünde normal yemek diye planlıyorum bakalım.
günaydın canım geç oldu amaAyy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklıma
Vayyy
Sen çok yiyebiliyo muydun ya???şaka bi yana sen eminim ki dengelersin canım...
sen ne kadar sürede ne kadar kilo vermiştin canım?
Süperrr!!!
Grupça yapcaz demek
canım naptın
Sınav sonucu belli oldu mu?
Seni de bekleriz
Ben sadece iki gün diye düşünüyorum canım , ama kolaysa haftayı tamamlarımApriL_2007 canim kac gun yapacaksiniz bu diyeti
O kadarcık tatlıdan bişeyy olmaz canımKizlar gunaydiiin.
nasilsiniz. Ben hastanedeyim. Bayram cok kosusturmacali gecti. Hem bayram ziyareti hem de gecmis olsn icin gelen cok oldu hic bakamadim. Bu arada tum bayram boyunca ilk gun yarim tatli ve ikinci gun kibrit kutuu kadar bir tatli yedim. Onlari da yaslilarin evinde zorla yedim. Tartilmadim insallah kilo almamisimdir. Duzenim cok bozuldu. ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?