günaydın canım geç oldu ama
ben 6 haftada 6 kılo verdım
Kime niyet kime kısmet
Ben sana destek olmak icin yapacaktım sözde ama amac ben oldum bak
Aaaa ! Sen yapacaksın diye yapacağız biz , kıvırma ne oldu korktun mu he heee
ben varım tarsus kayseri yol derken gitti ama bugun evdeyım duzene gırdımAramızda benim gibi evinde olmayıp başka bi yerde olan ve menüsünü ayarlamakta zorlanan varmi
sadece onu yapmadım aslında kahvaltı normal 1 dılım ekmeklemerhaba canım,
çok iyi vermişsin ya...
yani hurma(21 adet) ve yoğurt (3 kase) ile değil mi bu sonuç...???
yan çizmiş gibi mi oldum
tamam o zaman, yarından itibaren 4 gün de ben yapayım...
vala cnm bunun can damarı hurma içindeki lifler ve sekerıyle tok tutuyor ve aclık ve seker hısetmıyorsun sende3+3+3 yapNe yapacagiz simdi tam olarak ben hurma yemesem de yogurt mu yesem o kadar hurma yiyemem tadiyla pek aram yok da
izne mi çıktın güzelim?ben varım tarsus kayseri yol derken gitti ama bugun evdeyım duzene gırdım
hava değişimi kaynaklıdır canım oooayy maşallah oku oku bıtmedı
menulere hıç sözüm yok bende aynı durumdaydım
inş. bugun sporda yapacam ama 1 kılo + cıktım sabah gercı kayserının suyu sısırıyor balon yapıyor cuma ya kadar gıtsın kılocuklar......
Süpersinn çok iyi dayanmışsınKahvaltıda kizim ve kaynim pankek istediler.üzerine ball kaymak sürüp yediler nasıl iskenceydi bana bilemessiniz.amaaaaaa bennn sadece baktım bu lokma bile yemedim.müthiş bir sinavdi bana
Sen ne zaman buraya döneceksin peki ?ben de artı çıktım bugün tartıda....
cuma da izne ayrılcam,
tatilde de ne kadar dikkat edebilirim bilemiyorum...
o yüzden bu detoks iyi olacak bana da...
Sen yapacak mısın?
Sende mi katıldın aramızaEvet bugün başladım. Şuan 7 tane hurma ve bi tas yoğurt yedim.
Valla benimkiler doğduğumdan beri kalın. Seninaydinlatamiycam bu konuda
Haydi bakalım bı deneyelim. Birazdan yapıcam kahvaltımı
Niye hastanedesin kuzum, kontrol mü var? Bı de ne cok yemissin bayramda!
Ben sadece iki gün diye düşünüyorum canım , ama kolaysa haftayı tamamlarım
Aslında deneme günü yapıyorum bugün. Bakalım becerebilecek miyim diye. :)Sende mi katıldın aramızaçokk güzelll kolaylıklar dilerim canımmmm . Hadi katılmak isteyen varsa gelsin kızlar geç kalmış değilsiniz hemen başlayınnnn
Yok canım her öğün bir kase , toplamda günde 3 kase yoğurthastaneden gelince tartıldım +600 gram. cok yemedim belki ama benim normalime göre cok oldu.
sadece 1 kase mi yogurt hakkı var tüm gün. ben de yapmak istiyorum ama benim cok borcum oldu bu ramazan. 25 gün borcum varonları tutacagım yarından itibaren. hazır evdeyken iyiyken tutayım işe başlayınca zor oluyor. sahurlarda hurma + yogurt iftarda corba + sebze yapabilirim belki
Tabiki cnm denemekte yarar varAslında deneme günü yapıyorum bugün. Bakalım becerebilecek miyim diye. :)
Bakk artık bayram bitti! Daha menülerde aburcubur görmek istemiyoruz ok ? Geri kalann çok iyi menünDünkü menüm
Kahvaltı
7 tane çeri domates
Sucuklu yumurta
3 çatal kaşar peynir
Öğle 15.30
Yarım tabak mememen
İki dilim kepekli ekmek
Bir salatalık
Akşam
Bir meyveli yoğurt
Bir bardak süt
Bir halley
2 lt su yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?