Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
Sabah 09:30
2 küçük ev poğaçası
2 dilim peynir

Ara (11:00)
Çerez bir avuç
2 lokum

Öğle 13:00
Izgara et
Yufka ekmek
salata

Ara 16:00
Kiraz

Su: 2 lt
Spor : 100 mekik, 100 üçgen 75 squat
yolcuğuluğa çıkacağım diye pek yememiştim. Arada sanki bişeyler daha yedim ama unuttum sanırım.

Bayram bitti balimmmmmm
O lokum ne

Hurma denemem devam ediyor kizlar. Ben de sabah +500gr çıktım. Hala regl olmadım ama o ayrı bir konu!

Ben kudüs hurmasi alıyorum. Gramını bilmiyorum ama digerlerine göre cok iri olduğu icin 4 tane yiyorum. Sabah 9:30da yedim. Ev islerine daldım dışarı çıktım filan bı daha 16:40ta yedim. Ama hic acıkmadım gercekten. Boyle devam ederse gercekten kolay yapması

Sen ne yaptın April nasil gidiyor?

bende basladım bugun sadece sabah ve oglen yapıyorum aksam normal yapacam suda içiriyor üstelik

Bayram bitti balimmmmmm
O lokum ne
Dün bayramın son günü Bugün eve döndüm olmaz artık şekerdi lokumdu tatlıydı Sadece bugün ama gece boyu yolculuk yaptım sabah ikramlık bisküvi dağıttılar hazırlıklı olmayınca mecbur yedim Ama kalori sınırından taviz vermeyeceğim inşallah no bayram no şeker bundan sonra ..

yooo buraya az da olsa girerim, bırakmam.
iznim 2 hafta olacak..

evettt yaa, geri dönmek için fırsat kolluyor vicdansızlar
cuma günleri de kilo bildirimlerini yapabileceksen gerisi mühim değil canım
kizlar hurma diyetine baslamislar Rabbim rast getirsin bn bi hfta sonra baslicam
saolasın canım , yap tabi dene sende

benimde çok iyi gidiyor sabah 11 de yedim şimdide 17 de yedim tokum güzel gidiyor canım geçen haftalarda 22saat aç kalan bir insan olarak zorlanmıyorumbakalım akşam kaçta acıkacağız

şimdi nereye döndün İstanbul'a mı?

kızllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiimnmmmmm

geçmiş bayramınızı kutlarımm
Hoşgeldin Sultanım çokkkk özledim seni zaten bugün gözlerim sendeydi bakalım gelecek mi diyegeldin sefa getirdin , ekstra mutlu oldum
Seninde bayramın kutlu olsun , nasıl geçti tatil? Anlat bakalım nasılsın , neler yaptın , napıyorsun haberler sende

19:30da da 3. Öğünümu yaptım aclik hic yok. Ama basım ağrıdı. Gerci bir ölüm haberi aldım ona üzüldüm, ondan olabilir.

Bakalım yarın nasil olacak. Cenaze icin akrabalarımız gelecek ama ben düzenime çaktırmadan devam etmeyi planliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…