Sen ne zaman buraya döneceksin peki ?
Tatilde de dikkat etmen şart canım yoksaaa gelir kilolar
Bayram bitti balimmmmmmDünkü menüm
Sabah 09:30
2 küçük ev poğaçası
2 dilim peynir
Ara (11:00)
Çerez bir avuç
2 lokum
Öğle 13:00
Izgara et
Yufka ekmek
salata
Ara 16:00
Kiraz
Su: 2 lt
Spor : 100 mekik, 100 üçgen 75 squat
yolcuğuluğa çıkacağım diye pek yememiştim. Arada sanki bişeyler daha yedim ama unuttum sanırım.
kızllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiimnmmmmm
bende basladım bugun sadece sabah ve oglen yapıyorum aksam normal yapacam suda içiriyor üstelikHurma denemem devam ediyor kizlar. Ben de sabah +500gr çıktım. Hala regl olmadım ama o ayrı bir konu!
Ben kudüs hurmasi alıyorum. Gramını bilmiyorum ama digerlerine göre cok iri olduğu icin 4 tane yiyorum. Sabah 9:30da yedim. Ev islerine daldım dışarı çıktım filan bı daha 16:40ta yedim. Ama hic acıkmadım gercekten. Boyle devam ederse gercekten kolay yapması
Sen ne yaptın April nasil gidiyor?
bende basladım bugun sadece sabah ve oglen yapıyorum aksam normal yapacam suda içiriyor üstelik
2 hafta sanırımDaha once kac gun yapmistin boyle?
Dün bayramın son günüBayram bitti balimmmmmm
O lokum ne
cuma günleri de kilo bildirimlerini yapabileceksen gerisi mühim değil canımyooo buraya az da olsa girerim, bırakmam.
iznim 2 hafta olacak..
evettt yaa, geri dönmek için fırsat kolluyor vicdansızlar
saolasın canım , yap tabi dene sendekizlar hurma diyetine baslamislar Rabbim rast getirsin bn bi hfta sonra baslicam
benimde çok iyi gidiyorHurma denemem devam ediyor kizlar. Ben de sabah +500gr çıktım. Hala regl olmadım ama o ayrı bir konu!
Ben kudüs hurmasi alıyorum. Gramını bilmiyorum ama digerlerine göre cok iri olduğu icin 4 tane yiyorum. Sabah 9:30da yedim. Ev islerine daldım dışarı çıktım filan bı daha 16:40ta yedim. Ama hic acıkmadım gercekten. Boyle devam ederse gercekten kolay yapması
Sen ne yaptın April nasil gidiyor?
şimdi nereye döndün İstanbul'a mı?Dün bayramın son günüBugün eve döndüm olmaz artık şekerdi lokumdu tatlıydı Sadece bugün ama gece boyu yolculuk yaptım sabah ikramlık bisküvi dağıttılar hazırlıklı olmayınca mecbur yedim Ama kalori sınırından taviz vermeyeceğim inşallah no bayram no şeker bundan sonra ..
kızllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiimnmmmmm
Hoşgeldin Sultanımgeçmiş bayramınızı kutlarımm
ben geldim güzellikler akşama geleceğim yine çok konuşmayın tamam mı okuyamıyorum
Evet, Istanbul'dayim ogunleri duzene sokmam sart bi de adet oldugumu gormem lazim asil kilom icin bu Cuma fazla cikarsa malum şişkinlikşimdi nereye döndün İstanbul'a mı?
Anladım o bikaç günde düzelir , fazla çıkarsanda haftaya cuma eksi çıkarsın moral bozmak yokEvet, Istanbul'dayim ogunleri duzene sokmam sart bi de adet oldugumu gormem lazim asil kilom icin bu Cuma fazla cikarsa malum şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?