Hosgeldiiiin
Cok özlettin kendini.
Nasil gecti tatil?
Hoşgeldin Sultanımçokkkk özledim seni zaten bugün gözlerim sendeydi bakalım gelecek mi diye geldin sefa getirdin , ekstra mutlu oldum
Seninde bayramın kutlu olsun , nasıl geçti tatil? Anlat bakalım nasılsın , neler yaptın , napıyorsun haberler sende
canlarımmmmmm ben de çok özledim siziiii...
başınız sağolsun canım19:30da da 3. Öğünümu yaptım aclik hic yok. Ama basım ağrıdı. Gerci bir ölüm haberi aldım ona üzüldüm, ondan olabilir.
Bakalım yarın nasil olacak. Cenaze icin akrabalarımız gelecek ama ben düzenime çaktırmadan devam etmeyi planliyorum
basiniz sagolsun canim benim19:30da da 3. Öğünümu yaptım aclik hic yok. Ama basım ağrıdı. Gerci bir ölüm haberi aldım ona üzüldüm, ondan olabilir.
Bakalım yarın nasil olacak. Cenaze icin akrabalarımız gelecek ama ben düzenime çaktırmadan devam etmeyi planliyorum
hoosbulduk sizde hosgeldinizcanlarımmmmmm ben de çok özledim siziiii...
tatil istediğim gibi geçmedi hiç.. minnakım diş çıkardı eşim grip oldu.. ne diyet yaptım ne de spor 4 kilo almışım çok çok utanıyorum.. ama adet olamadım daha 2 kilosu ondandır diye düşünüyorum.. 5 gün gecikti test yapmaya korkuyorum valla...
bugün işe başlayacaktım gittim evraklarla biz girişinizi yapalım sizi ararız en geç 1 hafta içinde başlarsınız dediler.. amaaaaaa meğerseee istifa sonrası 30 gün bekleme zorunluluğu varmış.. 2 hafta daha bekleyeceğim çalışmak için..
siz nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..
şu fazlalıklarımı vereyim fırtına gibi esicem listelerde
canlarımmmmmm ben de çok özledim siziiii...
tatil istediğim gibi geçmedi hiç.. minnakım diş çıkardı eşim grip oldu.. ne diyet yaptım ne de spor 4 kilo almışım çok çok utanıyorum.. ama adet olamadım daha 2 kilosu ondandır diye düşünüyorum.. 5 gün gecikti test yapmaya korkuyorum valla...
bugün işe başlayacaktım gittim evraklarla biz girişinizi yapalım sizi ararız en geç 1 hafta içinde başlarsınız dediler.. amaaaaaa meğerseee istifa sonrası 30 gün bekleme zorunluluğu varmış.. 2 hafta daha bekleyeceğim çalışmak için..
siz nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..
şu fazlalıklarımı vereyim fırtına gibi esicem listelerde
basiniz sagolsun canim benim
hoosbulduk sizde hosgeldinizbuyuk hirsla verin insallah kilolari ucuralm bu takimi kilonuz nedir hedefiniz ne
yok canim ya ben diyete yeni basladim kilo vermem durursa bu detoksu yapmayi dusunuyorumdaToparlarsın canım deneyimlisin sen. Ben de cok korkuyordum da aksamustu test yaptım neyseki bı şey yok. Ama o şişkinlik devam ediyor o kötü tabi.
Sagol canım.
Sen neden haftaya yapacaksın detoksu? Biz ölmezsek de sag kalırsak mı?
Bak görüyosun demi hala kimsede çıt yok nasıl da sözünü dinliyoruzben çok konuşmayın dedim kimse gelmemişneysee bende gideyim bari sonra görüşürüz o zaman
Bak görüyosun demi hala kimsede çıt yok nasıl da sözünü dinliyoruz
Günaydınnnn
Dünkü menüm
Sabah 11
7 hurma
Bir kase yoğurt
Öğle 17
7 hurma
Bir kase yoğurt
Akşam 20
7 hurma
1 kase yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
benimde yediğim yoğurt normal yoğurt canım yarım yağlı değildigünaydın kaptanım
vayyy ne güzel uygulamışsın. zor oldu mu canım?
ben dün yarım yağlı yoğurt alamadım ya, napcam
menünn güzel canım , su ise bir harikagünaydın
sabah
7.00
1 ayran
9.00
1 türk kahve+3 kuru kayısı
12.30
7 hurma
150 gr yogurt
15.00
2 yesıl erık
1 küçük elma
19.30
4 kasık pilav
yarım tabak fırında tavuk
salata
21.00
3 dılım karpuz 15 vişne 5 kiraz
4lt su
yarım saat yuruyus
Güzell canım , su ve spor eklenmemiş20 TEMMUZ
09:00
1 bardak müsli
1 bardak süt
13:00
tavuk ızgara
domates salatalık
1/4 bazlama
18.30
makarna (5 yk kadar)
peynir (2 kk kadar)
domates-salatalık
Vaavv bayıldım cok güzel yapmışsın. Ben sabah ve akşam yaptım ama öğle misafirlikteydim yapamadımDünkü menüm
Sabah 11
7 hurma
Bir kase yoğurt
Öğle 17
7 hurma
Bir kase yoğurt
Akşam 20
7 hurma
1 kase yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
benimde yediğim yoğurt normal yoğurt canım yarım yağlı değildi
Güzell canım , su ve spor eklenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?