4 lt su ile de çok süperr olmuşş:)günaydın
sabah
7.00
1 ayran
9.00
1 türk kahve+3 kuru kayısı
12.30
7 hurma
150 gr yogurt
15.00
2 yesıl erık
1 küçük elma
19.30
4 kasık pilav
yarım tabak fırında tavuk
salata
21.00
3 dılım karpuz 15 vişne 5 kiraz
4lt su
yarım saat yuruyus
Günaydınnnn
hurma diyeti mi yapıyosun .. ne zaman başladın..Dünkü menüm
Sabah 11
7 hurma
Bir kase yoğurt
Öğle 17
7 hurma
Bir kase yoğurt
Akşam 20
7 hurma
1 kase yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
çok güzeeel su müthiş olmuşgünaydın
sabah
7.00
1 ayran
9.00
1 türk kahve+3 kuru kayısı
12.30
7 hurma
150 gr yogurt
15.00
2 yesıl erık
1 küçük elma
19.30
4 kasık pilav
yarım tabak fırında tavuk
salata
21.00
3 dılım karpuz 15 vişne 5 kiraz
4lt su
yarım saat yuruyus
harika olmuş20 TEMMUZ
09:00
1 bardak müsli
1 bardak süt
13:00
tavuk ızgara
domates salatalık
1/4 bazlama
18.30
makarna (5 yk kadar)
peynir (2 kk kadar)
domates-salatalık
akşam yememişsin süper olmuş.. 51.8 miii çok güzelSabah tum şişkinliğimle tartildim 51.8
Dunku menum:
Sabah
4 eti tutku bisküvi 07:30
Kepekli ekmek sandviç 10:30
Ara
3 kurukayisi
2 kuru hurma
Öğle
Firinda tavuk pirzola 17:30
1dilim kepek ekmek
Aksam
1 bardak yesil cay
Su: 2,5 litre
çok güzel olmuş canımmmdünkü menüm
sabah
7 hurma
bir kase yoğurt
öğle
4 çatal pilav
3 çatal salata
yarım tabak sebzeli tavuk
bir tabak karadut
6 tane vişne
akşam
7 tane hurma
bir kase yoğurt
ara
bir tas süt ve nesfit
2 bardak çay
2 lt su
yarım saat yürüyüş
evet canım oyle sozlestıkkızlar hepiniz hurma diyeti mi yapıyosunuz..
evet canımm bazı arkadaşlarla beraber yapıoz şuanda otii , hatice , gül, ben varız. Ben dünle bugün yapiyorum yarın işbaşı yapamayabilirim diğer kızlar daha uzun yapacak sanırım yeni başladık kuzummmmkızlar hepiniz hurma diyeti mi yapıyosunuz..
Hoşgeldinnn canımmmKizlaaâr ben geldim :) nasil gidiyor durumlar ne:) biZ 31 haftalik olduk ve catlaklar bana merhaba dedi gobegimin altinda ufak iki uc tane olusmus cok moralim bozuldu halbuki 7 kilo aldim sadece cok degil ama yine de catladim ;( dogumdan sonra nasil gidercem ben onlari surekli yaglaniyorum sabah aksam ama dogum sonrsi kilolar gidince napsam gorunumu duzelir sizce annisler
evet canm genetikmiş anneme sordum onda da var catlak ablamda da oldu ama inşallah en hafif sekilde atlatırım :) hemen doğurup hemen spora baslamam lazımHoşgeldinnn canımmmiyiyiz biz aynen devam.
Çatlak konusu biraz genetik canım aldığın kiloyla ilgisi yok pek engellenecek bişey değil , sonrası için neler yapılabilir bilemiyorum tecrübeli hatunlar söyler san a kuzummm
Ayyyy alemsin fıstık hemen doğurup he heee :)))) hayırlısıyla kucağına al gel hemen bize katıl , yağlardan arın kuzummmevet canm genetikmiş anneme sordum onda da var catlak ablamda da oldu ama inşallah en hafif sekilde atlatırım :) hemen doğurup hemen spora baslamam lazım
Ayyyy alemsin fıstık hemen doğurup he heee :)))) hayırlısıyla kucağına al gel hemen bize katıl , yağlardan arın kuzummm
kızllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiimnmmmmm
bende basladım bugun sadece sabah ve oglen yapıyorum aksam normal yapacam suda içiriyor üstelik
canlarımmmmmm ben de çok özledim siziiii...
tatil istediğim gibi geçmedi hiç.. minnakım diş çıkardı eşim grip oldu.. ne diyet yaptım ne de spor 4 kilo almışım çok çok utanıyorum.. ama adet olamadım daha 2 kilosu ondandır diye düşünüyorum.. 5 gün gecikti test yapmaya korkuyorum valla...
bugün işe başlayacaktım gittim evraklarla biz girişinizi yapalım sizi ararız en geç 1 hafta içinde başlarsınız dediler.. amaaaaaa meğerseee istifa sonrası 30 gün bekleme zorunluluğu varmış.. 2 hafta daha bekleyeceğim çalışmak için..
siz nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..
şu fazlalıklarımı vereyim fırtına gibi esicem listelerde
Kizlaaâr ben geldim :) nasil gidiyor durumlar ne:) biZ 31 haftalik olduk ve catlaklar bana merhaba dedi gobegimin altinda ufak iki uc tane olusmus cok moralim bozuldu halbuki 7 kilo aldim sadece cok degil ama yine de catladim ;( dogumdan sonra nasil gidercem ben onlari surekli yaglaniyorum sabah aksam ama dogum sonrsi kilolar gidince napsam gorunumu duzelir sizce annisler
Canım drun ne diyor ağrılar için? Normalmi?amin canım valla bir an önce doğsun istiyorum yağlardan ziyade ağrılar bezdirdi beni ağlamadığım gecem yok
erkek olacak canm ılgaz koycaz sanırım adını :) a ve e vitamını sürücem bakalım görünümünü hafifletiyomuş en azından çoğalmaz diyorum arıyorum yöntemler bakalım... 13 kiloya kadar normal dedi drum sen onu da görmezsin sanıyorum dedi zaten sıcaklarda da bişey yenmiyocanımm hosgeldiiin
kolay gelsiiin
regl olunca tahmininden fazla gider belki. dogumdan sonra düzenli oluyor muydun ? hava değişikliğinden de olmus olabilir bence endişe etme
hoşgeldiin. ne güzel cok kilo almamıssın sevindiminşallah en fazla 10-11 kilo ile kapatırsın bu süreci catlak için hiç bir fikrim yok ama bazen son mesajlara bakarken bu konuyla ilgili konular görüyorum bakabilirsin onlara. bu arada cinsiyeti ney, adını ne koyacaksınız :) ah cok heyecanlııı
ağrılar bel fıtığından dolayı ama işte hamilelik de ağırlaşmasına neden oluyor maalesef ilaç kullanamıyorum dişini sık diyo doktor fizik tedaviye yönlendirdi belki hafifletir diye ona gidicem bi ara.. kocakarı adetlerinden medet umar oldum artık kendimi okutuyorum teyzelere..Canım drun ne diyor ağrılar için? Normalmi?
Cnn suu20 TEMMUZ
09:00
1 bardak müsli
1 bardak süt
13:00
tavuk ızgara
domates salatalık
1/4 bazlama
18.30
makarna (5 yk kadar)
peynir (2 kk kadar)
domates-salatalık
Hoşgeldin ıspanyol kızlar seni ne çok seviyorlar maşallahkızlar hepiniz hurma diyeti mi yapıyosunuz..
anladım cnmmm çokkk geçmis olsun dişini sıkmaktan başka çare yok , Allah sabır versin arkadaşım.İnşaAllah geçer agrılar ...ağrılar bel fıtığından dolayı ama işte hamilelik de ağırlaşmasına neden oluyor maalesef ilaç kullanamıyorum dişini sık diyo doktor fizik tedaviye yönlendirdi belki hafifletir diye ona gidicem bi ara.. kocakarı adetlerinden medet umar oldum artık kendimi okutuyorum teyzelere..
Bende 2 lt şuanKızlar 1 .5 lt su içtim sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?