Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

4 lt su ile de çok süperr olmuşş:)

dünkü menüm
sabah
7 hurma
bir kase yoğurt

öğle
4 çatal pilav
3 çatal salata
yarım tabak sebzeli tavuk
bir tabak karadut
6 tane vişne

akşam
7 tane hurma
bir kase yoğurt

ara
bir tas süt ve nesfit
2 bardak çay

2 lt su
yarım saat yürüyüş

Dünkü menüm
Sabah 11
7 hurma
Bir kase yoğurt
Öğle 17
7 hurma
Bir kase yoğurt
Akşam 20
7 hurma
1 kase yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
hurma diyeti mi yapıyosun .. ne zaman başladın..
çok güzeeel su müthiş olmuş
20 TEMMUZ

09:00
1 bardak müsli
1 bardak süt

13:00
tavuk ızgara
domates salatalık
1/4 bazlama

18.30
makarna (5 yk kadar)
peynir (2 kk kadar)
domates-salatalık
harika olmuş
akşam yememişsin süper olmuş.. 51.8 miii çok güzel
çok güzel olmuş canımmm

Kizlaaâr ben geldim :) nasil gidiyor durumlar ne:) biZ 31 haftalik olduk ve catlaklar bana merhaba dedi gobegimin altinda ufak iki uc tane olusmus cok moralim bozuldu halbuki 7 kilo aldim sadece cok degil ama yine de catladim ;( dogumdan sonra nasil gidercem ben onlari surekli yaglaniyorum sabah aksam ama dogum sonrsi kilolar gidince napsam gorunumu duzelir sizce annisler

kızlar hepiniz hurma diyeti mi yapıyosunuz..
evet canımm bazı arkadaşlarla beraber yapıoz şuanda otii , hatice , gül, ben varız. Ben dünle bugün yapiyorum yarın işbaşı yapamayabilirim diğer kızlar daha uzun yapacak sanırım yeni başladık kuzummmm

Hoşgeldinnn canımmm iyiyiz biz aynen devam.
Çatlak konusu biraz genetik canım aldığın kiloyla ilgisi yok pek engellenecek bişey değil , sonrası için neler yapılabilir bilemiyorum tecrübeli hatunlar söyler san a kuzummm

evet canm genetikmiş anneme sordum onda da var catlak ablamda da oldu ama inşallah en hafif sekilde atlatırım :) hemen doğurup hemen spora baslamam lazım

evet canm genetikmiş anneme sordum onda da var catlak ablamda da oldu ama inşallah en hafif sekilde atlatırım :) hemen doğurup hemen spora baslamam lazım
Ayyyy alemsin fıstık hemen doğurup he heee :)))) hayırlısıyla kucağına al gel hemen bize katıl , yağlardan arın kuzummm

kızllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiimnmmmmm

canımm hosgeldiiin

bende basladım bugun sadece sabah ve oglen yapıyorum aksam normal yapacam suda içiriyor üstelik

kolay gelsiiin

regl olunca tahmininden fazla gider belki. dogumdan sonra düzenli oluyor muydun ? hava değişikliğinden de olmus olabilir bence endişe etme

hoşgeldiin. ne güzel cok kilo almamıssın sevindim inşallah en fazla 10-11 kilo ile kapatırsın bu süreci catlak için hiç bir fikrim yok ama bazen son mesajlara bakarken bu konuyla ilgili konular görüyorum bakabilirsin onlara. bu arada cinsiyeti ney, adını ne koyacaksınız :) ah cok heyecanlııı

erkek olacak canm ılgaz koycaz sanırım adını :) a ve e vitamını sürücem bakalım görünümünü hafifletiyomuş en azından çoğalmaz diyorum arıyorum yöntemler bakalım... 13 kiloya kadar normal dedi drum sen onu da görmezsin sanıyorum dedi zaten sıcaklarda da bişey yenmiyo

Canım drun ne diyor ağrılar için? Normalmi?
ağrılar bel fıtığından dolayı ama işte hamilelik de ağırlaşmasına neden oluyor maalesef ilaç kullanamıyorum dişini sık diyo doktor fizik tedaviye yönlendirdi belki hafifletir diye ona gidicem bi ara.. kocakarı adetlerinden medet umar oldum artık kendimi okutuyorum teyzelere..

anladım cnmmm çokkk geçmis olsun dişini sıkmaktan başka çare yok , Allah sabır versin arkadaşım.İnşaAllah geçer agrılar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…