Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayy ben takımda yeniyim de tanışmadık galiba. Topiğimizde bir de bebiş mi varmışş Maşallahh :)

ayy canımmm azalmış hayırlısıyla kavuş meleğineee..bizde durumlar aynıı.. ben hala şişkoyumm...
çatlaklar genetik oluyor maalesef. ben ilkinde 25 ikinci de 22 kilo aldım 1 tane bile olmadı bende.. bademyağı sürdüm biraz o kadar.. bence bir araştır illaki azaltan bir yöntem vardır
kilolarımıza eşitlenmiştir seninle zannımca..
siz bir yapın bakalım ben de başlayayım haftaya
amin canım valla bir an önce doğsun istiyorum yağlardan ziyade ağrılar bezdirdi beni ağlamadığım gecem yok
bel fıtğığn vardı dimi canım allah yardımcın olsun
hoşbuldum kuzuummmm
Hoşgeldin ıspanyol kızlar seni ne çok seviyorlar maşallah
Ben ahsen
hoşbuldum canımm.. sağolsunlar ben de onları çok seviyorummm.. memnun oldum ben de dilek
Ooooo hemde çok severiz Canımız o bizim...
oyyşş şımardım haaaaa

Selam kizlar.

Detoksum bölündü cok üzüldüm. Sabah ve öğlen yiyemedim hurma yogurt. Ama hafif geçiştirdim. Malum cenaze icin sehir disından babam amcam geldi beraber kahvaltı yaptık. Öğlen de cenaze evindeydim zaten. Ama aksam devam edicem inşallah

Hosgeldin, Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Ben de çatlaklardan cok korkardim ve çatladım. Herhangi bir önlem almadım çünkü yaptıgım bütün araştırmalar çatlayacağın varsa çatlayacaksın dedi. Ha ama daha az olmasını sağlayabilirsin belki bol su ve kremlerle. Sonrasi icin de bazı lazer uygulamaları var sanırım. Tamamen çözmese de hafifletiyormus görünümü.

Basın sağolsun arkadaşım. Noldu kim vefat etti

İyiyim canım Sagol, Allah ailesine sabır versin inşallah.

Devam ediyorsun dimi hurmaya?
Evet canım devam ediyorum,bugün annemler bendeydi kızkardeşimle beraber yinede bozmadım iyi gidiyor .
Aslında evde olsaydım eğer bikaç hafta yapardım ama malesefff yarın iş başlıyor bırakacağım yapamam bidahaki uzun tatilde denerim yineee .

canım fizik tedaviyi ihmal etme mutlaka git, hafifletir diye düşünüyorum.benim agrılarıma oldukca iyi geliyor.

basınız sagolsun canım

ya yaa sen işe mi dönüyorsunn, böyle iyiydik ben de bu gece baslayacagım bu yogurt hurma işine. oruc borclarımı tutmaya baslayacagım inşallah.sahurları öyle yapmaya niyet ettim tabi hem oructan hem de detokstan caymazsam

bugunlerde yetiştirmem gereken bir rapor var onunla ugrasıyorum. o sebepten pek giremiyorum. menülerim de bozulmus durumda. :/

Aslında çalışırken daha kolay yapılır hibi geliyor bana. Evde bosken sıkıntıdan yiyesin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…