- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ooooo hemde çok severizHoşgeldin ıspanyol kızlar seni ne çok seviyorlar maşallah
Ben ahsen
çok az neden ki 3 yapKızlar 1 .5 lt su içtim sizde durumlar nasil
3 lt gectim benKızlar 1 .5 lt su içtim sizde durumlar nasil
erkek olacak canm ılgaz koycaz sanırım adını :) a ve e vitamını sürücem bakalım görünümünü hafifletiyomuş en azından çoğalmaz diyorum arıyorum yöntemler bakalım... 13 kiloya kadar normal dedi drum sen onu da görmezsin sanıyorum dedi zaten sıcaklarda da bişey yenmiyo
Merhaba :) ben de hamile kalmadan once bu topikteydim ama bebis girdi araya :) dogumdan sonra yine buradayim insallah :)Ayy ben takımda yeniyim de tanışmadık galiba. Topiğimizde bir de bebiş mi varmışş Maşallahh :)
ayy canımmm azalmış hayırlısıyla kavuş meleğineee..bizde durumlar aynıı.. ben hala şişkoyumm...Kizlaaâr ben geldim :) nasil gidiyor durumlar ne:) biZ 31 haftalik olduk ve catlaklar bana merhaba dedi gobegimin altinda ufak iki uc tane olusmus cok moralim bozuldu halbuki 7 kilo aldim sadece cok degil ama yine de catladim ;( dogumdan sonra nasil gidercem ben onlari surekli yaglaniyorum sabah aksam ama dogum sonrsi kilolar gidince napsam gorunumu duzelir sizce annisler
kilolarımıza eşitlenmiştir seninle zannımca..evet canımm bazı arkadaşlarla beraber yapıoz şuanda otii , hatice , gül, ben varız. Ben dünle bugün yapiyorum yarın işbaşı yapamayabilirim diğer kızlar daha uzun yapacak sanırım yeni başladık kuzummmm
bel fıtğığn vardı dimi canım allah yardımcın olsunamin canım valla bir an önce doğsun istiyorum yağlardan ziyade ağrılar bezdirdi beni ağlamadığım gecem yok
hoşbuldum kuzuummmmcanımm hosgeldiiin
kolay gelsiiin
regl olunca tahmininden fazla gider belki. dogumdan sonra düzenli oluyor muydun ? hava değişikliğinden de olmus olabilir bence endişe etme
hoşgeldiin. ne güzel cok kilo almamıssın sevindiminşallah en fazla 10-11 kilo ile kapatırsın bu süreci catlak için hiç bir fikrim yok ama bazen son mesajlara bakarken bu konuyla ilgili konular görüyorum bakabilirsin onlara. bu arada cinsiyeti ney, adını ne koyacaksınız :) ah cok heyecanlııı
hoşbuldum canımm.. sağolsunlar ben de onları çok seviyorummm.. memnun oldum ben de dilekHoşgeldin ıspanyol kızlar seni ne çok seviyorlar maşallah
Ben ahsen
oyyşş şımardım haaaaaOoooo hemde çok severizCanımız o bizim...
erkek olacak canm ılgaz koycaz sanırım adını :) a ve e vitamını sürücem bakalım görünümünü hafifletiyomuş en azından çoğalmaz diyorum arıyorum yöntemler bakalım... 13 kiloya kadar normal dedi drum sen onu da görmezsin sanıyorum dedi zaten sıcaklarda da bişey yenmiyo
Basın sağolsun arkadaşım. Noldu kim vefat ettiSelam kizlar.
Detoksum bölündü cok üzüldüm. Sabah ve öğlen yiyemedim hurma yogurt. Ama hafif geçiştirdim. Malum cenaze icin sehir disından babam amcam geldi beraber kahvaltı yaptık. Öğlen de cenaze evindeydim zaten. Ama aksam devam edicem inşallah
Basın sağolsun arkadaşım. Noldu kim vefat etti
Canım başınız sağolsun , Allah rahmet eylesinSagol canım. Babamin kuzeni oluyor ama sevdiğim bir abimizdi. kalp krizi sebep oldu
Canım başınız sağolsun , Allah rahmet eylesinşimdi napıyosun iyimisin ?
Evet canım devam ediyorum,bugün annemler bendeydi kızkardeşimle beraber yinede bozmadımİyiyim canım Sagol, Allah ailesine sabır versin inşallah.
Devam ediyorsun dimi hurmaya?
ağrılar bel fıtığından dolayı ama işte hamilelik de ağırlaşmasına neden oluyor maalesef ilaç kullanamıyorum dişini sık diyo doktor fizik tedaviye yönlendirdi belki hafifletir diye ona gidicem bi ara.. kocakarı adetlerinden medet umar oldum artık kendimi okutuyorum teyzelere..
basınız sagolsun canımSelam kizlar.
Detoksum bölündü cok üzüldüm. Sabah ve öğlen yiyemedim hurma yogurt. Ama hafif geçiştirdim. Malum cenaze icin sehir disından babam amcam geldi beraber kahvaltı yaptık. Öğlen de cenaze evindeydim zaten. Ama aksam devam edicem inşallah
Evet canım devam ediyorum,bugün annemler bendeydi kızkardeşimle beraber yinede bozmadımiyi gidiyor .
Aslında evde olsaydım eğer bikaç hafta yapardım ama malesefff yarın iş başlıyor bırakacağım yapamambidahaki uzun tatilde denerim yineee .
Evet canım devam ediyorum,bugün annemler bendeydi kızkardeşimle beraber yinede bozmadımiyi gidiyor .
Aslında evde olsaydım eğer bikaç hafta yapardım ama malesefff yarın iş başlıyor bırakacağım yapamambidahaki uzun tatilde denerim yineee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?