canım fizik tedaviyi ihmal etme mutlaka git, hafifletir diye düşünüyorum.benim agrılarıma oldukca iyi geliyor.
basınız sagolsun canım
ya yaa sen işe mi dönüyorsunn, böyle iyiydikben de bu gece baslayacagım bu yogurt hurma işine. oruc borclarımı tutmaya baslayacagım inşallah.sahurları öyle yapmaya niyet ettim tabi hem oructan hem de detokstan caymazsam
Evvetcanım fizik tedaviyi ihmal etme mutlaka git, hafifletir diye düşünüyorum.benim agrılarıma oldukca iyi geliyor.
basınız sagolsun canım
ya yaa sen işe mi dönüyorsunn, böyle iyiydikben de bu gece baslayacagım bu yogurt hurma işine. oruc borclarımı tutmaya baslayacagım inşallah.sahurları öyle yapmaya niyet ettim tabi hem oructan hem de detokstan caymazsam
bendeyse daha ters tepki yapıyor , işe gidince daha çokk yiyorum.Şimdi arkadaşlar öğlen yemeğe gitcek bende hurmamla mı ? gideyim acımasız otttiiiiiAslında çalışırken daha kolay yapılır hibi geliyor bana. Evde bosken sıkıntıdan yiyesin geliyor
Yaa sorma oruc da tutmam gerek ama ben kısa günleri tercih ediyorum
Bı de dün kaynanama gorumcelerim gelmişti. Hepsi yorgundu çabucak bı Menemen yapmışlar cay koymuşlar kahvaltilik ve taptaze ekmeeek.. Eskiden baskosesinde oturduğum sofranın kenarına tünedim bir cay içip kalktım
Evveten çok buraya fazla gelemem belki diye üzülüyorum,sizleri özlücem canım evdeyken tut bencede sonra zor gelir
gidebilirsin azmedersenbendeyse daha ters tepki yapıyor , işe gidince daha çokk yiyorum.Şimdi arkadaşlar öğlen yemeğe gitcek bende hurmamla mı ? gideyim acımasız otttiiiii
farkındayım boşladın buraları menüler yokbugunlerde yetiştirmem gereken bir rapor var onunla ugrasıyorum. o sebepten pek giremiyorum. menülerim de bozulmus durumda. :/
kısa gün heeeYaa sorma oruc da tutmam gerek ama ben kısa günleri tercih ediyorum
Bı de dün kaynanama gorumcelerim gelmişti. Hepsi yorgundu çabucak bı Menemen yapmışlar cay koymuşlar kahvaltilik ve taptaze ekmeeek.. Eskiden baskosesinde oturduğum sofranın kenarına tünedim bir cay içip kalktım
herkesi kacamaga tesvik etmeyim diye yazmadıydımfarkındayım boşladın buraları menüler yokkolaylıklar dilerim canımmm
kısa gün heeeberaber tutarız otii borçları haber verirsin
sen ve sofranın köşesinden bakmak gurur duydum senleişte benim Otimmm
heppp gelmeye çalışcam bilirsin beniişte gecen sene bende sen gibi düşünüp kısa günlerde tutarım dedim. gecen sene de bi bastan bi sonran regl olup 14 gün yemiştim. sonra kısa günlerde tutmadım ya da tutamadım. kaldı yine 3 aylara. hepsini bitiremedim 5 gün fln kaldı. bu senekilerle beraber 25 gün borcum oldu. dagatesi bu ramazanda yokuuuuum diyoooor
bu arada masallah diyorum. dayanamadıgım sey menemen, ama yumurtası az olsun
inşallah gelebilirsin. gitmeee sana muhtacıız gözümüzde nursun basımızda tacımıızz
yokk kasmıcam yaparsam haftasonları yaparımgidebilirsin azmedersenama o kadar kasmaya gerek var mı işte onu bilmiyorum. bu iki günde kac gram verdin april, bayramda almıs mıydın ?
ooooo o zaman iyi yapmışssınherkesi kacamaga tesvik etmeyim diye yazmadıydım
hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?Selam kizlar ben 167 boy 63 kilo ile araniza katilmak istiyorum
20 yasindayim ogretmenlik okuyorum polikistik over yuzunden 47 kilodan 63 kiloya ciktim ve artik biktim kilodan boyle bi yarismada daha cok motive olacagimi dusundugum icin katilmaya karar verdimhoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?
tamam canım anladım şimdi ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen başlayalım.öncelikle ikihafta deneme süresinde olacaksın bilgin olsun zaten zamanla burada işler nasıl yürür göreceksin.ben kaptan yardımcısıyım20 yasindayim ogretmenlik okuyorum polikistik over yuzunden 47 kilodan 63 kiloya ciktim ve artik biktim kilodan boyle bi yarismada daha cok motive olacagimi dusundugum icin katilmaya karar verdim
burdaaa
Sagol canim evet az bi zaman kaldi artik annem cok ctlamis ablam da oyle bnm imdilik uc tane minik var 12. Haftamdan beri mustela krem v bio oil yag kullaniyorum catlaklar da cokderin degil daha azalmasi icin bikac bisi okudum onlari yapicam bakalim ins ise yararayy canımmm azalmış hayırlısıyla kavuş meleğineee..bizde durumlar aynıı.. ben hala şişkoyumm...
çatlaklar genetik oluyor maalesef. ben ilkinde 25 ikinci de 22 kilo aldım 1 tane bile olmadı bende.. bademyağı sürdüm biraz o kadar.. bence bir araştır illaki azaltan bir yöntem vardır
kilolarımıza eşitlenmiştir seninle zannımca..
siz bir yapın bakalım ben de başlayayım haftaya
bel fıtğığn vardı dimi canım allah yardımcın olsun
hoşbuldum kuzuummmm
hoşbuldum canımm.. sağolsunlar ben de onları çok seviyorummm.. memnun oldum ben de dilek
oyyşş şımardım haaaaa
Amin tesekkur ederim :) baslardan beri krem ve yag suruyorum az olmasinin nedeni bu sanitim ama suyu cok icemiyorum maalesefHosgeldin, Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Ben de çatlaklardan cok korkardim ve çatladım. Herhangi bir önlem almadım çünkü yaptıgım bütün araştırmalar çatlayacağın varsa çatlayacaksın dedi. Ha ama daha az olmasını sağlayabilirsin belki bol su ve kremlerle. Sonrasi icin de bazı lazer uygulamaları var sanırım. Tamamen çözmese de hafifletiyormus görünümü.
Cuma gidicem bakalim insalllah ise yararcanım fizik tedaviyi ihmal etme mutlaka git, hafifletir diye düşünüyorum.benim agrılarıma oldukca iyi geliyor.
basınız sagolsun canım
kaptancim hemen yaziyorum
tmmdirBakın kızlar artık bayram bitti,sıkıyönetim başladıherkesin haberi olsun acımak ,alttan almak yok alınacak varsa , ben bu işte yokum zayıflamak istemiyorum diyen varsa,ya da ben yapamıyorum pes ettim diyen varsa şimdi söylesin bilelim ona göre davranalım
Yakında listeye alımlar başlanacak daha ciddi olacağız bilginiz olsun
güzell canım menünnnburdaaa
dünkü menüm
su 2 lt spor yok
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret
dün aldığım toplam kalori 992 gofrete rağmen gofret yemesem daha iyiydi tabi
canımm az kalmış zaten ahhh sen bir kucağına al herşeyi unutacaksın ,Rabbim sağlık versin sizeeeeSagol canim evet az bi zaman kaldi artik annem cok ctlamis ablam da oyle bnm imdilik uc tane minik var 12. Haftamdan beri mustela krem v bio oil yag kullaniyorum catlaklar da cokderin degil daha azalmasi icin bikac bisi okudum onlari yapicam bakalim ins ise yarar
Amin tesekkur ederim :) baslardan beri krem ve yag suruyorum az olmasinin nedeni bu sanitim ama suyu cok icemiyorum maalesef
Cuma gidicem bakalim insalllah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?