Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yaa sorma oruc da tutmam gerek ama ben kısa günleri tercih ediyorum

Bı de dün kaynanama gorumcelerim gelmişti. Hepsi yorgundu çabucak bı Menemen yapmışlar cay koymuşlar kahvaltilik ve taptaze ekmeeek.. Eskiden baskosesinde oturduğum sofranın kenarına tünedim bir cay içip kalktım

Evvet en çok buraya fazla gelemem belki diye üzülüyorum,sizleri özlücemcanım evdeyken tut bencede sonra zor gelir

Aslında çalışırken daha kolay yapılır hibi geliyor bana. Evde bosken sıkıntıdan yiyesin geliyor
bendeyse daha ters tepki yapıyor , işe gidince daha çokk yiyorum.Şimdi arkadaşlar öğlen yemeğe gitcek bende hurmamla mı ? gideyim acımasız otttiiiii

işte gecen sene bende sen gibi düşünüp kısa günlerde tutarım dedim. gecen sene de bi bastan bi sonran regl olup 14 gün yemiştim. sonra kısa günlerde tutmadım ya da tutamadım. kaldı yine 3 aylara. hepsini bitiremedim 5 gün fln kaldı. bu senekilerle beraber 25 gün borcum oldu. dagatesi bu ramazanda yokuuuuum diyoooor

bu arada masallah diyorum. dayanamadıgım sey menemen, ama yumurtası az olsun

Evvet en çok buraya fazla gelemem belki diye üzülüyorum,sizleri özlücemcanım evdeyken tut bencede sonra zor gelir

inşallah gelebilirsin. gitmeee sana muhtacıız gözümüzde nursun basımızda tacımıızz

bendeyse daha ters tepki yapıyor , işe gidince daha çokk yiyorum.Şimdi arkadaşlar öğlen yemeğe gitcek bende hurmamla mı ? gideyim acımasız otttiiiii
gidebilirsin azmedersen ama o kadar kasmaya gerek var mı işte onu bilmiyorum. bu iki günde kac gram verdin april, bayramda almıs mıydın ?

bugunlerde yetiştirmem gereken bir rapor var onunla ugrasıyorum. o sebepten pek giremiyorum. menülerim de bozulmus durumda. :/
farkındayım boşladın buraları menüler yokkolaylıklar dilerim canımmm

kısa gün heeeberaber tutarız otii borçları haber verirsin
sen ve sofranın köşesinden bakmak gurur duydum senleişte benim Otimmm

heppp gelmeye çalışcam bilirsin benisizsiz olamam

gidebilirsin azmedersen ama o kadar kasmaya gerek var mı işte onu bilmiyorum. bu iki günde kac gram verdin april, bayramda almıs mıydın ?
yokk kasmıcam yaparsam haftasonları yaparımşimdi dur bir işe adapte olayım benhiç tartılmadım çok korkuyorum

herkesi kacamaga tesvik etmeyim diye yazmadıydım
ooooo o zaman iyi yapmışssın

Bakın kızlar artık bayram bitti,sıkıyönetim başladıherkesin haberi olsunacımak ,alttan almak yok alınacak varsa , ben bu işte yokum zayıflamak istemiyorum diyen varsa,ya da ben yapamıyorum pes ettim diyen varsa şimdi söylesin bilelim ona göre davranalım
Yakında listeye alımlar başlanacak daha ciddi olacağız bilginiz olsun

20 yasindayim ogretmenlik okuyorum polikistik over yuzunden 47 kilodan 63 kiloya ciktim ve artik biktim kilodan boyle bi yarismada daha cok motive olacagimi dusundugum icin katilmaya karar verdim
tamam canım anladım şimdi ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen başlayalım.öncelikle ikihafta deneme süresinde olacaksın bilgin olsun zaten zamanla burada işler nasıl yürür göreceksin.ben kaptan yardımcısıyım sosyestetik kaptanımız aklına takılanları sorabilirsin daima çekinme ,kolay gelsinnn,umarım istikrarlı olur ve zayıflarsın

burdaaa
dünkü menüm
su 2 lt spor yok
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret
dün aldığım toplam kalori 992 gofrete rağmen gofret yemesem daha iyiydi tabi

Sagol canim evet az bi zaman kaldi artik annem cok ctlamis ablam da oyle bnm imdilik uc tane minik var 12. Haftamdan beri mustela krem v bio oil yag kullaniyorum catlaklar da cokderin degil daha azalmasi icin bikac bisi okudum onlari yapicam bakalim ins ise yarar
Amin tesekkur ederim :) baslardan beri krem ve yag suruyorum az olmasinin nedeni bu sanitim ama suyu cok icemiyorum maalesef
Cuma gidicem bakalim insalllah ise yarar

kaptancim hemen yaziyorum
tmmdir
yeni arkds hosgeldin aramiza

güzell canım menünnn

canımm az kalmış zaten ahhh sen bir kucağına al herşeyi unutacaksın ,Rabbim sağlık versin sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…