Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kuslar oy ogleden sonra seminere gittim ben de trafik trafik bu ne yaw, neyse ki gelebildim. deadline cim sagolsun tasidi. Kilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum
ApriL_2007 kusum nerelerdesin yahu ozledik gel artikkk
ispanyol sen nasil ozel hediye secmissin oyle hadi bakalim insallah bekledigin tepkiyi alirsin
gulfuren diyet nasil gidiyor canim? Ben aradim diyetisyeni sonra bayramdan sonra baslamaya karar verdim evde yerim
De yerim simdi ben diyete de uyamam
S sevili6163 evet canim aksilikler olmus merak ettik seni hatta april de msj atti, artik simdiden sonra duzenli takilirsin umarim

kaptan aynı düşüncelerdeyiz şu bayramı kazasız atlatsam keşke bayramdan sonrada mezun oplcam inşallah karralıyım 58 buraya gelecek dur haftaya kadarda bişeyler vermme şart ne yapsam ki bu hafta ben

Bende kara ekmek izliyorum canim, napiyim nasildi gunun?
iyiydi sular yoktu hastahanede akşama kadar e bizim iş susuz yapılmıyor o yüzden erken çıktık boş boş takıldık bugün ortalıkta böylede sıkıcı oluyormuş yabirde burda şehit vardı ilçede cenaze namazı falan vardı çıkışta çok duygulandım çok kalabalıktı ortalık ailesi falan öyle işte

Hos geldin canım.Haberini aldım merak etme.Ben 39 yaşında ,troid sorunum olmasına rağmen kilo verebiliyorsam sen daha gençsin rahat rahat kilo verirsin.Zaten hiç aç kalmıyorsun.Biliyorsun normalde ben bu kadar yemiyorum.
Bencede bayramı geçir öyle başla

ya ben bu bayramdan çok korkuyorum eve gidicem bide annemin yemekleri ve bayram hayal edemiyorum şu an

Evet baya baya konustum telde cunku, oy unlu mu oldum yoksa bahane degil de artk yavas yavas alistiririm hem kendimi diyorum

hayal etmebişey yapma uslu dur deadline mı diyorsun evet uslu durmalıyım bencede ama korkuyorum neyse dikkat edeceğim ama etmem lazım dombik dombik olmaktan çok sıkıldım ben
Pof ondn bende skldim, eve dolap alcm ama aynasi olmasamiki diyorum hahaha

ben odama dolap aldım aynalı aynalı hergün sabah giyinirken kendimi görüp sinir oluyorum iyimi kötümü karar veremedim kalın kalın bacaklarıma da sinirim zaten off
Pof benim de kilo orda yaaa, bende sinir oluyorumm. Milletin cocugu var tas gibi biz dassss

evet ya geç gördüm haftaya daha çok kaybımız olsun boşver geri almadan -200 den devam et

ayy aprilcim çok çok çok özledim seni nasılsın ne yapıyorsun canısı
Bende bende ! İyiyim canım , ahhh kuzum çok yoğun çalışıyorum onun haricinde süperim çokkk Şükür sen nasılsın ?

gelcem gelcem pek yakında bomba gibi he heeeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…