- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kara ekmek mi izliyorsun cadi???hayyo kimse yok mu nereye kayboldunuz bakalımkitap okurken tv izleyip burda takılıyorum ama siz yoksunuz yani oldu mu şimdi
kaptan aynı düşüncelerdeyiz şu bayramı kazasız atlatsam keşke bayramdan sonrada mezun oplcam inşallah karralıyım 58 buraya gelecekSelam kuslar oy ogleden sonra seminere gittim ben de trafik trafik bu ne yaw, neyse ki gelebildim.deadline cim sagolsun tasidi. Kilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum
ApriL_2007 kusum nerelerdesin yahu ozledik gel artikkk
ispanyol sen nasil ozel hediye secmissin oyle hadi bakalim insallah bekledigin tepkiyi alirsin
gulfuren diyet nasil gidiyor canim? Ben aradim diyetisyeni sonra bayramdan sonra baslamaya karar verdim evde yerim
De yerim simdi ben diyete de uyamam
S sevili6163 evet canim aksilikler olmus merak ettik seni hatta april de msj atti, artik simdiden sonra duzenli takilirsin umarim
kiralık aşk izliyorum kafa dağıtıcı bir dizi hoşuma gidiyor kaptanKara ekmek mi izliyorsun cadi???
iyiydi sular yoktu hastahanede akşama kadar e bizim iş susuz yapılmıyor o yüzden erken çıktık boş boş takıldık bugün ortalıktaBende kara ekmek izliyorum canim, napiyim nasildi gunun?
Hos geldin canım.Haberini aldım merak etme.Selam kuslar oy ogleden sonra seminere gittim ben de trafik trafik bu ne yaw, neyse ki gelebildim.deadline cim sagolsun tasidi. Kilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum
ispanyol sen nasil ozel hediye secmissin oyle hadi bakalim insallah bekledigin tepkiyi alirsin
gulfuren diyet nasil gidiyor canim? Ben aradim diyetisyeni sonra bayramdan sonra baslamaya karar verdim evde yerim
S sevili6163 evet canim aksilikler olmus merak ettik seni hatta april de msj atti, artik simdiden sonra duzenli takilirsin umarim
ya ben bu bayramdan çok korkuyorum eve gidicem bide annemin yemekleri ve bayram hayal edemiyorum şu anHos geldin canım.Haberini aldım merak etme.Ben 39 yaşında ,troid sorunum olmasına rağmen kilo verebiliyorsam sen daha gençsin rahat rahat kilo verirsin.Zaten hiç aç kalmıyorsun.Biliyorsun normalde ben bu kadar yemiyorum.
Bencede bayramı geçir öyle başla
Evet baya baya konustum telde cunku, oy unlu mu oldum yoksa bahane degil de artk yavas yavas alistiririm hem kendimi diyorumHos geldin canım.Haberini aldım merak etme.Ben 39 yaşında ,troid sorunum olmasına rağmen kilo verebiliyorsam sen daha gençsin rahat rahat kilo verirsin.Zaten hiç aç kalmıyorsun.Biliyorsun normalde ben bu kadar yemiyorum.
Bencede bayramı geçir öyle başla
Etmeee yakma biziii yok hayal falan etmiyoruz ya direnmeye calisiyoruz isteeya ben bu bayramdan çok korkuyorum eve gidicem bide annemin yemekleri ve bayram hayal edemiyorum şu an
hayal etmebişey yapma uslu dur deadline mı diyorsunEtmeee yakma biziii yok hayal falan etmiyoruz ya direnmeye calisiyoruz istee
Pof ondn bende skldim, eve dolap alcm ama aynasi olmasamiki diyorum hahahahayal etmebişey yapma uslu dur deadline mı diyorsunevet uslu durmalıyım bencede ama korkuyorum neyse dikkat edeceğim ama etmem lazım dombik dombik olmaktan çok sıkıldım ben
ben odama dolap aldım aynalı aynalı hergün sabah giyinirken kendimi görüp sinir oluyorum iyimi kötümü karar veremedimPof ondn bende skldim, eve dolap alcm ama aynasi olmasamiki diyorum hahaha
Pof benim de kilo orda yaaa, bende sinir oluyorumm. Milletin cocugu var tas gibi biz dassssben odama dolap aldım aynalı aynalı hergün sabah giyinirken kendimi görüp sinir oluyorum iyimi kötümü karar veremedimkalın kalın bacaklarıma da sinirim zaten off
Masallah ya 11 e kadat nasil a.c. durabiliyosun
Masallah cnm ya
derdimizi desme canim ya, bizim de tarzimi bu isyan etmekk, takiliyoruz kendi kendimize. KizSizi gidi ağlaklarsosyestetik deadline öyle gitmez kilolar , yemiyeceksiniz ve spor spor spor başkada çaresi yok güzellerim...
Bende bende ! İyiyim canım , ahhh kuzum çok yoğun çalışıyorum onun haricinde süperim çokkk Şükürevet ya geç gördüm haftaya daha çok kaybımız olsun boşvergeri almadan -200 den devam et
ayy aprilcim çok çok çok özledim seni nasılsın ne yapıyorsun canısı
gelcem gelcem pek yakında bomba gibi he heeeee :))))Selam kuslar oy ogleden sonra seminere gittim ben de trafik trafik bu ne yaw, neyse ki gelebildim.deadline cim sagolsun tasidi. Kilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum
Hosgeldin canim. Sen hangi sektordesin yogun calisiyorsun ya merak ettimİşle kahvaltı birleşince mecburen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?