- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Takılın bakalım , deadline mi ? Az kalmış ooooo gider yine kilo alır bayramda hoppp yine sil baştan :)))))derdimizi desme canim ya, bizim de tarzimi bu isyan etmekk, takiliyoruz kendi kendimize. Kizdeadline senin hedef 58 miydi eee az kalmiss.
Nasıl yapıyorsun?Benimde metabolizmam yavaş.
Yok kizzz oyle deme verir o verr yapar o yaparrrTakılın bakalım , deadline mi ? Az kalmış ooooo gider yine kilo alır bayramda hoppp yine sil baştan :)))))
Mornar bende seni tanımıyorumGenelde açık hava ve dik durarak yapılmasını tavsiye ediyorlar, ben ayakta yapmaya çalışıyorum diyaframdan nefes alıyorum bunu olabildiğince yapmaya çalışıyorum. Videolar da var internette bu strese de iyi geliyormuş aynı zamanda.
Hosgeldin canim. Sen hangi sektordesin yogun calisiyorsun ya merak ettim
Bugüne kadar pek yanıltmadı ama bakalım görücezzzz ! Gururum o benim kombineli üyeYok kizzz oyle deme verir o verr yapar o yaparrr
Mornar bende seni tanımıyorumtanışalım mı ? Biraz kendinden bahsedermisin rica etsem
vala dasssss gibiyizzPof benim de kilo orda yaaa, bende sinir oluyorumm. Milletin cocugu var tas gibi biz dassss
ya april birde sen vurma bize ağlarız tabi napalımSizi gidi ağlaklarsosyestetik deadline öyle gitmez kilolar , yemiyeceksiniz ve spor spor spor başkada çaresi yok güzellerim...
55 aslında hedefimde 58 burdan mezuniyeti düşündüğüm kilo 55 e dayanamıycam şimdilik galibaderdimizi desme canim ya, bizim de tarzimi bu isyan etmekk, takiliyoruz kendi kendimize. Kizdeadline senin hedef 58 miydi eee az kalmiss.
sen izinde bile kilo vermişsindir zaten april kaç kiloyla döneceksin meraktayımBende bende ! İyiyim canım , ahhh kuzum çok yoğun çalışıyorum onun haricinde süperim çokkk Şükürsen nasılsın ?
gelcem gelcem pek yakında bomba gibi he heeeee :))))
ya april pislik yapmasana bak ne diyor bana yaTakılın bakalım , deadline mi ? Az kalmış ooooo gider yine kilo alır bayramda hoppp yine sil baştan :)))))
ayy kaptancım sağol bak bana ne diyor aprilciğim dedim bağrıma bastım yapılır mı bu bana ben uslu birinsanım bi kereYok kizzz oyle deme verir o verr yapar o yaparrr
a çok hoş beğendim ben senin mesleği kulağa hoş geliyorCanım hoşbuldum, aksesuar diyebilirim sanırım, çanta ve takı tasarımları yapıyorum bir firmada
pişt kombinemi yıllık aldım tasarruflu bir insanım ben boşa gitmesin dmi
Ne güzel insanın işini severek yapması daima sana başarılar dilerim cnmmmmTabiki, 27 yaşındayım Eskişehir'de yaşıyorum çalışıyorum, bekarım :) hobim işim oldu okuduğum bölümlerle çok alakasız bir mesleğim var aynı zamanda KPSS'ye hazırlanmaya çalışıyorum hepsi bu kadar :)
bekarmıydın sen ya bizdensin o zamanTabiki, 27 yaşındayım Eskişehir'de yaşıyorum çalışıyorum, bekarım :) hobim işim oldu okuduğum bölümlerle çok alakasız bir mesleğim var aynı zamanda KPSS'ye hazırlanmaya çalışıyorum hepsi bu kadar :)
vala dasssss gibiyizz
ya april birde sen vurma bize ağlarız tabi napalım
55 aslında hedefimde 58 burdan mezuniyeti düşündüğüm kilo 55 e dayanamıycam şimdilik galibazaten takıma ilk girdiğimde belirttiğimiz hedefte 59 du kaptan 59 olunca mezun oluyorum zaten
sen izinde bile kilo vermişsindir zaten april kaç kiloyla döneceksin meraktayım
ya april pislik yapmasana bak ne diyor bana yaefkarlıyım başım duman
ayy kaptancım sağol bak bana ne diyor aprilciğim dedim bağrıma bastım yapılır mı bu bana ben uslu birinsanım bi kere
a çok hoş beğendim ben senin mesleği kulağa hoş geliyor
pişt kombinemi yıllık aldım tasarruflu bir insanım ben boşa gitmesin dmi
bekarmıydın sen ya bizdensin o zaman
Ne güzel insanın işini severek yapması daima sana başarılar dilerim cnmmmm
yalnız değilsin ben varım kaptanda var sende varsın tamam oldukyalnız değilmişim sevindim :)
Evet Ben de izliyorum cok tatlilar yakiralık aşk izliyorum kafa dağıtıcı bir dizi hoşuma gidiyor kaptansen ne yapıyorsun
deadline kaçamazsın benden geçmişi açmayalım bakkk! Yine takipteyim seni bakalım neler olacak ? He heee sen benim kiloyu merak ede dur bakalım gelince açıklayacağım sürprizzzzz
Nerdesin arkadasimiyiydi sular yoktu hastahanede akşama kadar e bizim iş susuz yapılmıyor o yüzden erken çıktık boş boş takıldık bugün ortalıktaböylede sıkıcı oluyormuş ya birde burda şehit vardı ilçede cenaze namazı falan vardı çıkışta çok duygulandım çok kalabalıktı ortalık ailesi falan öyle işte
değil mi herkes çok iyi yaEvet Ben de izliyorum cok tatlilar ya
Var da var yani , ilkönce zayıflatacağız sonra evlendireceğiz sizleri :)))))))yalnız değilsin ben varım kaptanda var sende varsın tamam oldukmesleğini sevdim ama asıl işin ne ne okudun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?