Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nasıl yapıyorsun?Benimde metabolizmam yavaş.

Genelde açık hava ve dik durarak yapılmasını tavsiye ediyorlar, ben ayakta yapmaya çalışıyorum diyaframdan nefes alıyorum bunu olabildiğince yapmaya çalışıyorum. Videolar da var internette bu strese de iyi geliyormuş aynı zamanda.

Mornar bende seni tanımıyorum tanışalım mı ? Biraz kendinden bahsedermisin rica etsem

Mornar bende seni tanımıyorum tanışalım mı ? Biraz kendinden bahsedermisin rica etsem

Tabiki, 27 yaşındayım Eskişehir'de yaşıyorum çalışıyorum, bekarım :) hobim işim oldu okuduğum bölümlerle çok alakasız bir mesleğim var aynı zamanda KPSS'ye hazırlanmaya çalışıyorum hepsi bu kadar :)

Pof benim de kilo orda yaaa, bende sinir oluyorumm. Milletin cocugu var tas gibi biz dassss
vala dasssss gibiyizz

Sizi gidi ağlaklar sosyestetik deadline öyle gitmez kilolar , yemiyeceksiniz ve spor spor spor başkada çaresi yok güzellerim...
ya april birde sen vurma bize ağlarız tabi napalım

derdimizi desme canim ya, bizim de tarzimi bu isyan etmekk, takiliyoruz kendi kendimize. Kiz deadline senin hedef 58 miydi eee az kalmiss.
55 aslında hedefimde 58 burdan mezuniyeti düşündüğüm kilo 55 e dayanamıycam şimdilik galibazaten takıma ilk girdiğimde belirttiğimiz hedefte 59 du kaptan 59 olunca mezun oluyorum zaten

Bende bende ! İyiyim canım , ahhh kuzum çok yoğun çalışıyorum onun haricinde süperim çokkk Şükür sen nasılsın ?

gelcem gelcem pek yakında bomba gibi he heeeee :))))
sen izinde bile kilo vermişsindir zaten april kaç kiloyla döneceksin meraktayım

Takılın bakalım , deadline mi ? Az kalmış ooooo gider yine kilo alır bayramda hoppp yine sil baştan :)))))
ya april pislik yapmasana bak ne diyor bana ya efkarlıyım başım duman
Yok kizzz oyle deme verir o verr yapar o yaparrr
ayy kaptancım sağol bak bana ne diyor aprilciğim dedim bağrıma bastım yapılır mı bu bana ben uslu birinsanım bi kere
Canım hoşbuldum, aksesuar diyebilirim sanırım, çanta ve takı tasarımları yapıyorum bir firmada
a çok hoş beğendim ben senin mesleği kulağa hoş geliyor

Bugüne kadar pek yanıltmadı ama bakalım görücezzzz ! Gururum o benim kombineli üye deadline
pişt kombinemi yıllık aldım tasarruflu bir insanım ben boşa gitmesin dmi

Ne güzel insanın işini severek yapması daima sana başarılar dilerim cnmmmm

Keyifli ama bu sadece hobi olduğunda daha keyifli oluyor :)

deadline kaçamazsın benden geçmişi açmayalım bakkk! Yine takipteyim seni bakalım neler olacak ? He heee sen benim kiloyu merak ede dur bakalım gelince açıklayacağım sürprizzzzz

Nerdesin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…