söyleyemem tanıyanım çıkar sonra deşifre olurumNerdesin arkadasim
ben evleneceğimi düşünmüyorum ya çok uzak geliyor bana aprilVar da var yani , ilkönce zayıflatacağız sonra evlendireceğiz sizleri :)))))))
Dedim ya sürprizzz :)))) şaşıracaksın !benim kiloya mı geldin yoksa olabilir bak yaparsın sen belli olmaz
merakla bekliyorum ya amaDedim ya sürprizzz :)))) şaşıracaksın !
Amin bekarlik sultanlik degil ya gerci by Dogru kisiyi buldugunda dimi.cok sukur Ben iyiki bulmusumVar da var yani , ilkönce zayıflatacağız sonra evlendireceğiz sizleri :)))))))
yalnız değilsin ben varım kaptanda var sende varsın tamam oldukmesleğini sevdim ama asıl işin ne ne okudun yani
Aaaa oda ne demek? Sende bunu tatmalısın , karamsarlık yok kuzum ben hissediyorum olacak güzel şeyler hayırlısıyla . Evde kalmak yok ! Sadece nasip var o da zamanı gelince olacak ....ben evleneceğimi düşünmüyorum ya çok uzak geliyor bana aprilevde mi kalcam ne
Rabbim hayirli zamanda hayirli kisiyle ksrsilastirsinben evleneceğimi düşünmüyorum ya çok uzak geliyor bana aprilevde mi kalcam ne
Cnm ya cok pardon.muhim degil zaten bi anlik merak istesöyleyemem tanıyanım çıkar sonra deşifre olurumsonra dedikodu yapamam beni takip ederler falan yaşa gelmeyelim ben sana sonra gizli yerlerde söylerim yerimi
asıl sultanlık ruh eşini bulduğunda başlar , ne mutlu sana bulmuşsun işte en güzelinden eş ....Amin bekarlik sultanlik degil ya gerci by Dogru kisiyi buldugunda dimi.cok sukur Ben iyiki bulmusum
önemli değil kız ilçede olmasam daha iyi olurdu tabiCnm ya cok pardon.muhim degil zaten bi anlik merak iste
mornar bir video paylaşır mısın? Nefes teknikleri ile ilgili çok video var.
amin diyimde benim içim çürümüş genç yaşta galiba bana çok uzak geliyor evlenmek istemediğimden değilde ruh eşimi bulamayacağım kısmı nedense bu aralar çok karamsarım zatenRabbim hayirli zamanda hayirli kisiyle ksrsilastirsin
Aaaa oda ne demek? Sende bunu tatmalısın , karamsarlık yok kuzum ben hissediyorum olacak güzel şeyler hayırlısıyla . Evde kalmak yok ! Sadece nasip var o da zamanı gelince olacak ....
Yine çok cicisin çok tŞk ederim bebemsana kalpler gelsin april hayırlısı olsun inşallah
sende bemim dualarımdasın aprilciğimYine çok cicisin çok tŞk ederim bebemhep duamdasın kuzum ...
Ayyyy acelesi yokmuş bende gidin de yarın evlenin demedim ki , sadece hayırlısını diledim kuzum duada mı etmicez yawww ? Bekar ablaApriL_2007 biz deadline la ayni kafadayiz evlilik konusunda. Acelemiz yok en bekar abla benim demekki mornar ben 28 im. Bu arada isin supermis eskisehire bayilirimmm benn zaten. Yani yasamak istedigim sehirlerden sokaklarini bile seviyorum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?