Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben evleneceğimi düşünmüyorum ya çok uzak geliyor bana aprilevde mi kalcam ne
Aaaa oda ne demek? Sende bunu tatmalısın , karamsarlık yok kuzum ben hissediyorum olacak güzel şeyler hayırlısıyla . Evde kalmak yok ! Sadece nasip var o da zamanı gelince olacak ....

Amin bekarlik sultanlik degil ya gerci by Dogru kisiyi buldugunda dimi.cok sukur Ben iyiki bulmusum
asıl sultanlık ruh eşini bulduğunda başlar , ne mutlu sana bulmuşsun işte en güzelinden eş ....
Bir ömür boyuu mutlu olun hep İnşaAllah aŞkla kalın hep ....

Rabbim hayirli zamanda hayirli kisiyle ksrsilastirsin
amin diyimde benim içim çürümüş genç yaşta galiba bana çok uzak geliyor evlenmek istemediğimden değilde ruh eşimi bulamayacağım kısmı nedense bu aralar çok karamsarım zaten nasip tabi bu işler bilemeyiz ne zaman ne olur

ApriL_2007 biz deadline la ayni kafadayiz evlilik konusunda. Acelemiz yok en bekar abla benim demekki mornar ben 28 im. Bu arada isin supermis eskisehire bayilirimmm benn zaten. Yani yasamak istedigim sehirlerden sokaklarini bile seviyorum yaww

Ayyyy acelesi yokmuş bende gidin de yarın evlenin demedim ki , sadece hayırlısını diledim kuzum duada mı etmicez yawww ? Bekar abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…