- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yine tŞk çokkkkksende bemim dualarımdasın aprilciğimbak mutlu ettin beni hemencecik
Et canim tabi ki ben de sana ederimm, evlilik odakli olmasi sart degil benimkinin saglik olur kilo verme olur huzur basari vs gibi her turlu dua kabulumdurAyyyy acelesi yokmuş bende gidin de yarın evlenin demedim ki , sadece hayırlısını diledim kuzum duada mı etmicez yawww ? Bekar abla
hımmm evlilik harici hepsi olur diyosun yani ok anlaştıkEt canim tabi ki ben de sana ederimm, evlilik odakli olmasi sart degil benimkinin saglik olur kilo verme olur huzur basari vs gibi her turlu dua kabulumdur
Sutten agzi yaktik biliyorsun yogurdu ufleyelim diyorum ozetle,hımmm evlilik harici hepsi olur diyosun yani ok anlaştık
Çok sağol canım.Mehmet Öz Doğru Nefes Almanın Teknikleri
Sutten agzi yaktik biliyorsun yogurdu ufleyelim diyorum ozetle,deadline hevesli ya o evlensin hahahaha
Amin , ne güzel olmuş o tesadüf . Bende işimden çıkmıştım sonra baska bir yere basladim gittim oraya sadece 1 yıl çalıştım kaptım çocuuu :)))))) sonra geri çıktığım işe döndüm ...deadline , sosyestetik , mornar Allah hayırlı eşler nasip etsin.Nasipten ötesi olmuyor.Benim esim ortaokuldan arkadaşım.Seneler sonra karşıma çıktı.Allah gönlünüzdekileri versin.
Diyorum ya nasip işte.Allah her seyi düzenlemis bize yaşamak kalıyor.Amin , ne güzel olmuş o tesadüf . Bende işimden çıkmıştım sonra baska bir yere basladim gittim oraya sadece 1 yıl çalıştım kaptım çocuuu :)))))) sonra geri çıktığım işe döndüm ...
Kesinlikle !Diyorum ya nasip işte.Allah her seyi düzenlemis bize yaşamak kalıyor.
Aynen erken uyuyamıyorum.Yatağa giriyorum bu sefer düşün düşün geriliyorum.Kesinlikle !Rabbim İnşaAllah herkese dilediğini hayırlısıyla versin .
Sende mi gece kuşusun bakim ?
Aynen erken uyuyamıyorum.Yatağa giriyorum bu sefer düşün düşün geriliyorum.
Ayy kıyamam telefonu bırak ve hiç bir şey düşünmüyorum diyerek uykuya dal.Güzel rüyalar gör canım.Orasıda var tabi benimde uykum kaçtı gözlerim kaysın diye bekliyorum aslında çok geciktim bile yarın iş var ve ben 6'da kalkacağım
Bir gecede böyle olsun napalım , nasılsa son gün :))))))) sanada iyi geceler cnmmm sende gör güzel rüyalarAyy kıyamam telefonu bırak ve hiç bir şey düşünmüyorum diyerek uykuya dal.Güzel rüyalar gör canım.
bitti bizim ki dün akşamdısevim_mrt sen nasılsın kuşum? Sende de varmış hazırlıklar süprizler kolay gelsin , diyete devam dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?