Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyy acelesi yokmuş bende gidin de yarın evlenin demedim ki , sadece hayırlısını diledim kuzum duada mı etmicez yawww ? Bekar abla
Et canim tabi ki ben de sana ederimm, evlilik odakli olmasi sart degil benimkinin saglik olur kilo verme olur huzur basari vs gibi her turlu dua kabulumdur

deadline , sosyestetik , mornar Allah hayırlı eşler nasip etsin.Nasipten ötesi olmuyor.Benim esim ortaokuldan arkadaşım.Seneler sonra karşıma çıktı.Allah gönlünüzdekileri versin.
Amin , ne güzel olmuş o tesadüf . Bende işimden çıkmıştım sonra baska bir yere basladim gittim oraya sadece 1 yıl çalıştım kaptım çocuuu :)))))) sonra geri çıktığım işe döndüm ...

Diyorum ya nasip işte.Allah her seyi düzenlemis bize yaşamak kalıyor.

sevim_mrt sen nasılsın kuşum? Sende de varmış hazırlıklar süprizler kolay gelsin , diyete devam dimi ?
bitti bizim ki dün akşamdı
ben sofra haszırladım romantik süprizler yaptım karsımda cafur gıbı sortunu cektı durdu yaa sinir oldum neymıs sıcakmıs falanda fılan
dıyet olayı da pek duzenlı degıl ama devam ip atlamayı bırakmadım sadece menuler saglıklı değil gıbı atlıyorum sonrada saldırıyorum ne yesem diye
senide ozledık

selam güzellikleeeerrr.. ben burdayken girmeyin.. akşam amma çok konuşmuşsunuz küstümmmm..
bugün minnoşuma doğumgünü yapacağız.. annemler de geliyor istanbuldan..akşam hazırlık yapıtm canım çıktı..
şimdi işteyim.. ben eve gidene kadar annemler gelir yemek yeriz akşama da kutlarız.. foto atarım bir ara size..

dünkü menüm
09:30 2 ince dilim tambuğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynrili yağsız tost, çay
12:30 piliç sote 4-5 kaşık, 1 kase tarhana çorbası
16:00 sütlü nescafe , 2 tane burçak bisküvi
19:00 8 hamsi, yarım domates, 2 zeytin
20:00 1 minicik muffin kek ama mini minicik
su:2.5 lt
spor: squat ve mekik programı yapıyorum sabahları.. yürüyüş yapamadım hazırlık yaptım akşam 12ye kadar hiç oturmadımmm

SElAm kuslar ispanyol dogum gunu kutlu olsun bebisin, evett gece sen yoktun sohbet ettik, kaynattik bol bol denk geldi kiz valla ayarlasan olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…