Masallsh menulerini hic sektirmeden hergun paylasiyosun.
Aslında çok olmamış ama kalorili şeyler hepsi, suyu da çoğalt ok? Lütfen daha dikkatli ol yoksa gitmez o kilolar!Bugunku .mnm
Kahvlti biraz peynir.1 domates.2 dilim ekmek.3 catal kizartma
Ara( alisveris merkezinde) kizimin artan yas pastasindan 2 catal
Ogle 1 mini simit.1 brdk tan az salgam
Ara ( yolculukta) 1 mini cikolata
Aksam. 3 ksk kuru fasulye 1 dilim ekmek.
1.5 lt su
1 saat alisveriste yurudum
Vurun Beni dovun
Süpersin senin gibi üyelere ihtiyacımız var bizimÖdev gibi oldu benim için :)
Yine çok iyi bir menü örneksin canımmm!Selamlar,
Dünkü menüm ;
9:30 civarı (3-4 biber, 1 salatalık, 1 domates, 4 zeytin, 2 çk. Tereyağ ve bal, 1,5 dilim ekmek)
11:30 civarı (1 küçük kutu süt )
13:50 civarı öğle yemeği (1 adet tavuk incik, 2 kaşık sote sebze, 1 kase roka salatası)
16:00 civarı (1 fincan şekersiz kahve)
18:30 civarı akşam yemeği (5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (1 salatalık, küçük bir salkım üzüm)
3km. Yürüyüş, 3 litre su
Aslında çok olmamış ama kalorili şeyler hepsi, suyu da çoğalt ok? Lütfen daha dikkatli ol yoksa gitmez o kilolar!
Süpersin senin gibi üyelere ihtiyacımız var bizim
Yine çok iyi bir menü örneksin canımmm!
Geçmiş olsun canım.Bayram üzeri iyi olmamış.Sen iradelisin bayram dönüşü toplarsın.günaydın canlar.. 2-3 kişi dışında uğrayan olmuyor artık.. benim de giresim gelmiyor böyle olunca..
hastayım boğazım ço fena , emziriyorum diye bazı ilaçları içemiyorum da..
bir de dün cozuttum yine napıcam ben yaaaaa moivasyon yerlerdeeeee
Artık bende gelmek istemiyorum.Menüde yazmak istemiyorum.Bayramdan sonra hareketlenir inşallah.yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
Git bence de.İnsan kendi kendine bazen başaramıyor.Kizlar tatli donusu diyetisyene gitcem ins.boyle olmuyo.kilo verme surecim uzadi da uzadi
Bol kaçamaklı olmuş.Ertesi gün dengelemeye çalışsan.Bugunku .mnm
1.5 lt su
Vurun Beni dovun
canoooooooooooooo bebek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....iyiyim canım. sen nasılsın ? 6'lara düşmüş müydün ? bebek bekliyoruz o yüzden geri dönemiyorum buralara
yaa cok haklısın kimselr ugramaz olmuş hem tatil hem bayram önü. hayırdır neden herkese catasın var
gel gel gel çok özledim gel gel gel çok çaresizimmmm nay nay nayyyy.. şarkı süledim sana..Gelicem Canımm ama birazcık daha yokum , bir aya kadar biter yoğunluk sanıyorum ozamana kadar ara ara tabi yine buradayım
amaaannn bunda ne var kii bugün dengelersin bişeycik olmaz..dövmem ben seni severimmmmBugunku .mnm
1.5 lt su
Vurun Beni dovun
her zamanki gibi muhhteşemsinnSelamlar,
Dünkü menüm ;
9:30 civarı (3-4 biber, 1 salatalık, 1 domates, 4 zeytin, 2 çk. Tereyağ ve bal, 1,5 dilim ekmek)
11:30 civarı (1 küçük kutu süt )
13:50 civarı öğle yemeği (1 adet tavuk incik, 2 kaşık sote sebze, 1 kase roka salatası)
16:00 civarı (1 fincan şekersiz kahve)
18:30 civarı akşam yemeği (5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (1 salatalık, küçük bir salkım üzüm)
3km. Yürüyüş, 3 litre su
zaten bir düzenli sen giriyorsun topiğe.. sıkıldım yaa diyet yapmaktan falan .. sabah güzel başlıyorum akşam sapıtıyorum.. bırkçam valla diyeti miyeti offfGeçmiş olsun canım.Bayram üzeri iyi olmamış.Sen iradelisin bayram dönüşü toplarsın.
Artık bende gelmek istemiyorum.Menüde yazmak istemiyorum.Bayramdan sonra hareketlenir inşallah.
Git bence de.İnsan kendi kendine bazen başaramıyor.
Bol kaçamaklı olmuş.Ertesi gün dengelemeye çalışsan.
baya yoğun geçirmişsin haftayı inşallah dinlenirsin bayramda..Ben memlekete geldim ama ordanda baska sehire gectim sonra geri dondum filan yogunluk had safhada davetler bulusmalar akrabalarla gorusmeler Cuma donecegim o zamana kadar cok duzenli giremem sanirim sizler napiyorsunuz bayram hazirliklari kosusturmacalar
Bende daraldım ya al ver İspanyol aynı yerdeyim hep yoğunum falanda ya ne yapsak ki bilemedim gelmeye çalışıyorum ama bu aralar git gel sınavlara gir tatil modundayim sureklicanoooooooooooooo bebek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
gel gel gel çok özledim gel gel gel çok çaresizimmmm nay nay nayyyy.. şarkı süledim sana..
amaaannn bunda ne var kii bugün dengelersin bişeycik olmaz..dövmem ben seni severimmmm
her zamanki gibi muhhteşemsinn
zaten bir düzenli sen giriyorsun topiğe.. sıkıldım yaa diyet yapmaktan falan .. sabah güzel başlıyorum akşam sapıtıyorum.. bırkçam valla diyeti miyeti offf
baya yoğun geçirmişsin haftayı inşallah dinlenirsin bayramda..
Bende daraldım ya al ver İspanyol aynı yerdeyim hep yoğunum falanda ya ne yapsak ki bilemedim gelmeye çalışıyorum ama bu aralar git gel sınavlara gir tatil modundayim sureklinasıl gidiyor senin İspanyol karsilasamiyoruz
aynı durumdayız yaaa.. spor konusunda fena değilim. mekik programı squat programı falan yapıyorum ama konu diyet olunca çok feci çok... tartıya çıkmaya korkuyorum ya..Selam takıldım bu aralar cok ilginc bir durumdayım yeme üzerine kilo alma gruplarına mi girsem ne ben bu gidisle
Bende de ayni durum.kv lerdeyim suan.daha once annemlerde.farkli sehirlerdeler ikisi deBen memlekete geldim ama ordanda baska sehire gectim sonra geri dondum filan yogunluk had safhada davetler bulusmalar akrabalarla gorusmeler Cuma donecegim o zamana kadar cok duzenli giremem sanirim sizler napiyorsunuz bayram hazirliklari kosusturmacalar
Galiba Ben de dahil olurum o grubaSelam takıldım bu aralar cok ilginc bir durumdayım yeme üzerine kilo alma gruplarına mi girsem ne ben bu gidisle
İngilizce den 65 aldım İspanyol dus a girdim daha bu pazar o belli değil tabiki bakalım ne olacak hayirlisiaynı durumdayız yaaa.. spor konusunda fena değilim. mekik programı squat programı falan yapıyorum ama konu diyet olunca çok feci çok... tartıya çıkmaya korkuyorum ya..
yarın diyetisyende tartılıcam ama rezil olucam diye istemiyorum....
sınav sonuçların belli oldu mu kuşum
Ya ne yapsak acaba bilemiyorum bayramdan sonra büyük depresyon beni bekliyor o kesimde bakalım artık yaGaliba Ben de dahil olurum o gruba
Kayısı incir falan varsa onlardan ye bol su iç hatta bende nerdeyse aynı durumdayım idare ediyorum simdilikKarnim o kadar sis ki.kendi evimizde olmayinca 5 gundur salatasiz kuru seyler yiyoz.kabizim cok kotu
merak ettim hep buralardasın ya :) nabersin canım nasıl gidiyor hayat diyet?Sen sorduğunda burda değildimsosyestetik .Ne oldu ki ben yazdım.
kesinlikle katılıyorum canım benimgünaydınlaarrr..
8. olmuşuz maalesef..
kızlar toparlanmalıyız artık, kilolar yapıştı üstümüze
maşallah canım, cok sevindim allah analı babalı büyütsün. tüm yasadıgın sıkıntıları unuttursun inşallah bebişin. biz hala aynı yerdeyiz iki ileri bir geri modunda. sen bizden iyisin bak araya bi de bebiş sıkıstırdınKizlaaar ben geldim hem de oglusumla geldim :)
9 eylulde dogum yaptm malesef sezeryan oldu dikislerim yeni yeni iyilesiyor bir de sarilik olduk atlattik bu on gunde..
Hamileligimde toplam 12kilo aldim dogumda 9u gitmis 3kilo fazlam var sadece bi de sarkik gobis :/ biraz toparlanip hayatimizi duzene sokup donucem araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?