- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
inşallah canım etaplar birlestirilecek ya zaten umarım daha iyi olurBu hafta gidişat kötü.Haftaya da iyi olacağını düşünüyorum kendi adıma.
Allah analı ,babalı,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Ne güzel çabuk kiloları vermişsin.Daha yeni doğum yapmışsın göbeğin küçülür merak etme.
herhalde bu da nazar boncugumuz olsun o zamankızlar buralar ne kadar sessizleşmiş. nazar mı degdi size noldu
çok geçmiş olsun canım ben bayram diye aile yanındaydım gelen giden yolculuk trafik mahvetti beni henüz bakabidim. herkes bayram telasında diye düşünüyorum yoksa yine normale döneriz o yüzden kendim dahil su an kimseye kızmıyorum katılım konusunda, bayramdan sonra kendimden baslayacagımgünaydın canlar.. 2-3 kişi dışında uğrayan olmuyor artık.. benim de giresim gelmiyor böyle olunca..
hastayım boğazım ço fena , emziriyorum diye bazı ilaçları içemiyorum da..
bir de dün cozuttum yine napıcam ben yaaaaa moivasyon yerlerdeeeee
bana çat tatlım valla bakyaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
aynenneveet çalışıyorum maalesef..
yeni üyeler de kaçıyor hemen ..senne zaman gelceeeeennn
kolay gelsin canım hepimiz yogunuz tabi kiHaklisiniz.Ben cuma gunu yolculuk yaptim annemlere geldim.bugun yine yolculuk kv.lere geldim.heryer simdden kakabalik tabi Ben geldim diye
git canım ama işini ciddiye alan birine git bak benim gittigim liste vermedi daha beter sinirim bozulduKizlar tatli donusu diyetisyene gitcem ins.boyle olmuyo.kilo verme surecim uzadi da uzadi
ya da pıçaklarızzzBugunku menumu yazcam Ana cok korkuyorum heralde sopayla kovalarsiniz beni
yok yok dövmek falan yok düzelir bozma moraliniBugunku .mnm
Kahvlti biraz peynir.1 domates.2 dilim ekmek.3 catal kizartma
Ara( alisveris merkezinde) kizimin artan yas pastasindan 2 catal
Ogle 1 mini simit.1 brdk tan az salgam
Ara ( yolculukta) 1 mini cikolata
Aksam. 3 ksk kuru fasulye 1 dilim ekmek.
1.5 lt su
1 saat alisveriste yurudum
Vurun Beni dovun
süpersin yine tatlımSelamlar,
Dünkü menüm ;
9:30 civarı (3-4 biber, 1 salatalık, 1 domates, 4 zeytin, 2 çk. Tereyağ ve bal, 1,5 dilim ekmek)
11:30 civarı (1 küçük kutu süt )
13:50 civarı öğle yemeği (1 adet tavuk incik, 2 kaşık sote sebze, 1 kase roka salatası)
16:00 civarı (1 fincan şekersiz kahve)
18:30 civarı akşam yemeği (5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (1 salatalık, küçük bir salkım üzüm)
3km. Yürüyüş, 3 litre su
ne gelmemesi durun yahu aa yol geldik o kadar kafa yogun zaten silkelenelim su ruh halinden daha zayıflayacagız beraberGeçmiş olsun canım.Bayram üzeri iyi olmamış.Sen iradelisin bayram dönüşü toplarsın.
Artık bende gelmek istemiyorum.Menüde yazmak istemiyorum.Bayramdan sonra hareketlenir inşallah.
Git bence de.İnsan kendi kendine bazen başaramıyor.
Bol kaçamaklı olmuş.Ertesi gün dengelemeye çalışsan.
aynı yogunluk bizde de var canım kolay gelsinnnBen memlekete geldim ama ordanda baska sehire gectim sonra geri dondum filan yogunluk had safhada davetler bulusmalar akrabalarla gorusmeler Cuma donecegim o zamana kadar cok duzenli giremem sanirim sizler napiyorsunuz bayram hazirliklari kosusturmacalar
kızz sende mi depresyon pıçaklarım aaBende daraldım ya al ver İspanyol aynı yerdeyim hep yoğunum falanda ya ne yapsak ki bilemedim gelmeye çalışıyorum ama bu aralar git gel sınavlara gir tatil modundayim sureklinasıl gidiyor senin İspanyol karsilasamiyoruz
sana bişey söylemeye gerek yok canım zaten biliyorsunPazartesi günkü menüm ;
9:30 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 3-4 biber, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay,1 üçgen peynir )
12:10 civarı (bir kase yoğurt)
14:55 civarı öğle yemeği (1 biber, 1 patlıcan dolması, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu)
17:00 civarı (1 grisini)
19 :15 civarı akşam yemeği (2 adet mücver, 1 kase yeşil salata, yarım dilim ekmek)
20:45 civarı (1 tatlı kaşığı dondurma)
4 km. Yürüyüş, 3 litre su
merhaba tatlım aynen hastane öyle hissettiriyor insana. çok geçmiş olsun hayırdır?Bugün de hastaneye gidip acile serum aldim Allah hasta olanlara sifa versin cidden zor yaHalime şükrettim ne insanlar ne dertler var..
merhaba tatlım aynen hastane öyle hissettiriyor insana. çok geçmiş olsun hayırdır?
zaten etaplar birlestirilecek ya canım, haftaya alacagız bildirimleri o yüzden sen kilonu dert etme su anda saglıgını düzeltmeye odaklan, tekrar geçmiş olsunBenim rutin serum olayim almam gereken bakalimSabah kilom 48 gibi biseydi serum arttirmazsa iyi gibi bi de adetim 5 gün kaldi adettende siskinlik var hayirlisi.
alışveris ve lens modunu değiştirmiştir eminim :) bende bi kaç bişey aldım gittigimde ama gerisini almadım istedigim kiloda degilim dedim ona ulasınca alacagım. hoş ben parayı ev eşyasında harcadım zatenAmor-a geçmiş olsun canım
sosyestetik kaptanın ne güzel yazmışsın sen ya öyle haklısın bayram falan çok yoğun herkes bayramdan sonra burdayım merak etme biraz depresif moddaydim şimdi iyiyim saçını kestirdim göz randevusu oldum lenslerimi aldım yeni kıyafetler aldım falan şu an bomba gibiyim bekleyin beni bayramdan sonra.
Yarışmaya katıldım ıspanaklı kekle ama hiç oyum yok sobunculuga oynuyorumalışveris ve lens modunu değiştirmiştir eminim :) bende bi kaç bişey aldım gittigimde ama gerisini almadım istedigim kiloda degilim dedim ona ulasınca alacagım. hoş ben parayı ev eşyasında harcadım zatenkekler bölümünde napıyosun sen bakimm
kızz bak onu görmemiştim oluyorsa ona da oy vereyim yardımcım yapmış sonucta aaa ödül ne proluk muYarışmaya katıldım ıspanaklı kekle ama hiç oyum yok sobunculuga oynuyorumdepresyon modundayken ve misafir gelmişken yapıp katılmıştım bir ara ama yakalandı ya oldu mu simdi bir kek yaptım herkes yakaladı beni
Yok ya boşver sonuçta beğendiğine vermen en doğrusu ben kazen e rica etsem hep sonuncu oluyorum banada pro luk verirmisiniz diyecem bu gidişle nereye katılsam 0 oy alıyorum yada en fazla 2kızz bak onu görmemiştim oluyorsa ona da oy vereyim yardımcım yapmış sonucta aaa ödül ne proluk mu
süpersin öptm seni ben biraz normal hayata dönüp geliyorumYok ya boşver sonuçta beğendiğine vermen en doğrusu ben kazanç rica etsem hep sonuncu oluyorum banada pro luk verirmisiniz diyecem bu gidişle nereye katılsam 0 oy alıyorum yada en fazla 2
Çok önemli değil ya eğleniyor böyle kafam değilsin eğlence olsun diye katildim
Tamam görüşürüzsüpersin öptm seni ben biraz normal hayata dönüp geliyorum
geldimm nerdesin kusTamam görüşürüz
Ortalıkta dolaşıyorum boş bosgeldimm nerdesin kus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?