Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inşallah canım etaplar birlestirilecek ya zaten umarım daha iyi olur
kızlar buralar ne kadar sessizleşmiş. nazar mı degdi size noldu
herhalde bu da nazar boncugumuz olsun o zaman
çok geçmiş olsun canım ben bayram diye aile yanındaydım gelen giden yolculuk trafik mahvetti beni henüz bakabidim. herkes bayram telasında diye düşünüyorum yoksa yine normale döneriz o yüzden kendim dahil su an kimseye kızmıyorum katılım konusunda, bayramdan sonra kendimden baslayacagım
yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
bana çat tatlım valla bak

eveet çalışıyorum maalesef..
yeni üyeler de kaçıyor hemen ..senne zaman gelceeeeennn
aynenn ApriL_2007 dönüş ne zaman kuşumm??
Haklisiniz.Ben cuma gunu yolculuk yaptim annemlere geldim.bugun yine yolculuk kv.lere geldim.heryer simdden kakabalik tabi Ben geldim diye
kolay gelsin canım hepimiz yogunuz tabi ki
Kizlar tatli donusu diyetisyene gitcem ins.boyle olmuyo.kilo verme surecim uzadi da uzadi
git canım ama işini ciddiye alan birine git bak benim gittigim liste vermedi daha beter sinirim bozuldu

Bugunku menumu yazcam Ana cok korkuyorum heralde sopayla kovalarsiniz beni
ya da pıçaklarızzz
yok yok dövmek falan yok düzelir bozma moralini
süpersin yine tatlım
ne gelmemesi durun yahu aa yol geldik o kadar kafa yogun zaten silkelenelim su ruh halinden daha zayıflayacagız beraber
aynı yogunluk bizde de var canım kolay gelsinnn

kızz sende mi depresyon pıçaklarım aa

Herkese merhaba

Takım içindeki okudugum ve sezdigim hava beni hiç memnun etmedi, gelmedim gelmiyorum gelmeyecegim bu halka zayıflamıyorum zayıflamak istemiyorum zayıflayamayacagım galiba diye genişlemiş.

Yapmayın kızlar bozmayalım moralimizi, bakın ben iki yıldır burdayım herhalde ama benim rahat tavrım ve biraz da istikrar ve hormonla ilgili sıkıntılardan dolayı iki ileri bir geri gezip duruyorum.

Su aralar ben de dahil insanların gelemeyişinin mantıklı bir açıklaması var. Ev modu aile bayram telası telefonu ele alamama alınca of bi yüzünü görelim şeklinde sitem ve baskılar yogun. Haliyle giremeyen arkadasları saygıyla karsılıyorum.

Buraya düzenli olarak gelip su aralar motivasyon düşüklüğü yaşayan arkadaslarım sizler de sonuna kadar haklısınız. En büyük takdiri ve tebriği hakediyorsunuz. Cansınız kankasınız pampasınız. Kendi adıma yasanan aksaklıktan dolayı özür diliyorum. Lütfen beni etiketleyin ben hemen damlarım bildirimi alınca. Yoksa bizim evde jammer mi var nedir tel de dogru düzgün cekmiyor.

SONUÇ HEPİNİZİ SEVİYORUM LÜTFEN MORALİMİZİ BOZMAYALIM. ÜZÜLMEYELİM ÜZMEYELİM HERKESE İYİ BAYRAMLAR

Son düzenleme:
sana bişey söylemeye gerek yok canım zaten biliyorsun

Bugün de hastaneye gidip acile serum aldim Allah hasta olanlara sifa versin cidden zor ya Halime şükrettim ne insanlar ne dertler var..

Benim rutin serum olayim almam gereken bakalim Sabah kilom 48 gibi biseydi serum arttirmazsa iyi gibi bi de adetim 5 gün kaldi adettende siskinlik var hayirlisi.
zaten etaplar birlestirilecek ya canım, haftaya alacagız bildirimleri o yüzden sen kilonu dert etme su anda saglıgını düzeltmeye odaklan, tekrar geçmiş olsun

Amor-a geçmiş olsun canım
sosyestetik kaptanın ne güzel yazmışsın sen ya öyle haklısın bayram falan çok yoğun herkes bayramdan sonra burdayım merak etme biraz depresif moddaydim şimdi iyiyim saçını kestirdim göz randevusu oldum lenslerimi aldım yeni kıyafetler aldım falan şu an bomba gibiyim bekleyin beni bayramdan sonra.

alışveris ve lens modunu değiştirmiştir eminim :) bende bi kaç bişey aldım gittigimde ama gerisini almadım istedigim kiloda degilim dedim ona ulasınca alacagım. hoş ben parayı ev eşyasında harcadım zaten kekler bölümünde napıyosun sen bakimm

Yarışmaya katıldım ıspanaklı kekle ama hiç oyum yok sobunculuga oynuyorum depresyon modundayken ve misafir gelmişken yapıp katılmıştım bir ara ama yakalandı ya oldu mu simdi bir kek yaptım herkes yakaladı beni

kızz bak onu görmemiştim oluyorsa ona da oy vereyim yardımcım yapmış sonucta aaa ödül ne proluk mu

kızz bak onu görmemiştim oluyorsa ona da oy vereyim yardımcım yapmış sonucta aaa ödül ne proluk mu
Yok ya boşver sonuçta beğendiğine vermen en doğrusu ben kazen e rica etsem hep sonuncu oluyorum banada pro luk verirmisiniz diyecem bu gidişle nereye katılsam 0 oy alıyorum yada en fazla 2
Çok önemli değil ya eğleniyor böyle kafam değilsin eğlence olsun diye katildim

süpersin öptm seni ben biraz normal hayata dönüp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…