- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ne de güzel yazmışsın kuzummHerkese merhaba
Takım içindeki okudugum ve sezdigim hava beni hiç memnun etmedi, gelmedim gelmiyorum gelmeyecegim bu halka zayıflamıyorum zayıflamak istemiyorum zayıflayamayacagım galibadiye genişlemiş.
Yapmayın kızlar bozmayalım moralimizi, bakın ben iki yıldır burdayım herhalde ama benim rahat tavrım ve biraz da istikrar ve hormonla ilgili sıkıntılardan dolayı iki ileri bir geri gezip duruyorum.
Su aralar ben de dahil insanların gelemeyişinin mantıklı bir açıklaması var. Ev modu aile bayram telası telefonu ele alamama alınca of bi yüzünü görelim şeklinde sitem ve baskılar yogun. Haliyle giremeyen arkadasları saygıyla karsılıyorum.
Buraya düzenli olarak gelip su aralar motivasyon düşüklüğü yaşayan arkadaslarım sizler de sonuna kadar haklısınız. En büyük takdiri ve tebriği hakediyorsunuz. Cansınız kankasınız pampasınız. Kendi adıma yasanan aksaklıktan dolayı özür diliyorum. Lütfen beni etiketleyin ben hemen damlarım bildirimi alınca. Yoksa bizim evde jammer mi var nedir tel de dogru düzgün cekmiyor.
SONUÇ HEPİNİZİ SEVİYORUM LÜTFEN MORALİMİZİ BOZMAYALIM. ÜZÜLMEYELİM ÜZMEYELİM HERKESE İYİ BAYRAMLAR
Çokkkk geçmiş olsun, dünde ben hastanedeydim gerçekten çok şükür halimize...Bugün de hastaneye gidip acile serum aldim Allah hasta olanlara sifa versin cidden zor yaHalime şükrettim ne insanlar ne dertler var..
İyi sporlar kuzum gitsin yağlar , gelsin kaslar.Bizde eşimle 1 saat yürüdük sahilde, şimdi geldik eve ama bittim yoruldum havada basık,kapalı ,nemli ekstra yorduOrtalıkta dolaşıyorum boş bosbabamı ikna etmeye çalışıyorum dışarı çıkalım yürüyüş yapalım diye ne işimiz var diyor ikna edeceğim Az kaldı ama kaptan sen ne yapıyorsun
Gecmis olsun arkadasimBenim rutin serum olayim almam gereken bakalimSabah kilom 48 gibi biseydi serum arttirmazsa iyi gibi bi de adetim 5 gün kaldi adettende siskinlik var hayirlisi.
Tesekkurler kaptanim.arada bizi silkele nolur.kendi adima soyliyim cikis da kiz daHerkese merhaba
Takım içindeki okudugum ve sezdigim hava beni hiç memnun etmedi, gelmedim gelmiyorum gelmeyecegim bu halka zayıflamıyorum zayıflamak istemiyorum zayıflayamayacagım galibadiye genişlemiş.
Yapmayın kızlar bozmayalım moralimizi, bakın ben iki yıldır burdayım herhalde ama benim rahat tavrım ve biraz da istikrar ve hormonla ilgili sıkıntılardan dolayı iki ileri bir geri gezip duruyorum.
Su aralar ben de dahil insanların gelemeyişinin mantıklı bir açıklaması var. Ev modu aile bayram telası telefonu ele alamama alınca of bi yüzünü görelim şeklinde sitem ve baskılar yogun. Haliyle giremeyen arkadasları saygıyla karsılıyorum.
Buraya düzenli olarak gelip su aralar motivasyon düşüklüğü yaşayan arkadaslarım sizler de sonuna kadar haklısınız. En büyük takdiri ve tebriği hakediyorsunuz. Cansınız kankasınız pampasınız. Kendi adıma yasanan aksaklıktan dolayı özür diliyorum. Lütfen beni etiketleyin ben hemen damlarım bildirimi alınca. Yoksa bizim evde jammer mi var nedir tel de dogru düzgün cekmiyor.
SONUÇ HEPİNİZİ SEVİYORUM LÜTFEN MORALİMİZİ BOZMAYALIM. ÜZÜLMEYELİM ÜZMEYELİM HERKESE İYİ BAYRAMLAR
Cnm cok kotu sana da gecmis olsun.sukur bugun iyiyim Ben.zaten ne zaman Ev disinda bi yerde olsam hep ayni problemKayısı incir falan varsa onlardan ye bol su iç hatta bende nerdeyse aynı durumdayım idare ediyorum simdilik
He heee çok iyi yapmışsın canım, depresyon yasak burda heryer stres zaten bari burda şenlenelim. Tatlım bişeyim yoktu sadece artık bebek istiyoruz ve biliyorsunki olmadı henüz tedaviye başlamak için gittimApriL_2007 tatlim gecmis olsun hayirir ne oldu sana? Geldim bi baktim herkes depresyona girmis acil mudahale sart dedim
deadline ikna edebildin mi babani tatlim?
sevilay80 canim arada silkelerim
Hem sizi hem kendimi, sen nasilsin canim?iyi misin biraz daha gecmis olsun cok.
hava burda da garip ya idare ediyorum da kapalı havaları hiç sevmiyorum benİyi sporlar kuzum gitsin yağlar , gelsin kaslar.Bizde eşimle 1 saat yürüdük sahilde, şimdi geldik eve ama bittim yoruldum havada basık,kapalı ,nemli ekstra yordu
Evet kaptan ikna ettim babamı dışarı çıktık yuruduk geldikApriL_2007 tatlim gecmis olsun hayirir ne oldu sana? Geldim bi baktim herkes depresyona girmis acil mudahale sart dedim
deadline ikna edebildin mi babani tatlim?
sevilay80 canim arada silkelerim
Hem sizi hem kendimi, sen nasilsin canim?iyi misin biraz daha gecmis olsun cok.
hayırlı olsun April umarım sağlıklı tatlı hayırlı bebekleriniz olurHe heee çok iyi yapmışsın canım, depresyon yasak burda heryer stres zaten bari burda şenlenelim. Tatlım bişeyim yoktu sadece artık bebek istiyoruz ve biliyorsunki olmadı henüz tedaviye başlamak için gittim
Çok tŞk ederim kuzumm, ayyy İnşaAllah hayırlısı ilehava burda da garip ya idare ediyorum da kapalı havaları hiç sevmiyorum ben
Evet kaptan ikna ettim babamı dışarı çıktık yuruduk geldik
hayırlı olsun April umarım sağlıklı tatlı hayırlı bebekleriniz olurallah söyletti galiba ikiz falan olmasinlar hersey gönlünüzce olsun canim
Ebrucum çokkkk tŞkrler güzel dileklerin içinKızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639153
Ben teşekkür ederim canım benimEbrucum çokkkk tŞkrler güzel dileklerin içinİyi bayramlar, ailecek neşeli ve mutlusundan geçirmen dileğiyle öpüyorum seniiii...
Herkese merhaba
Çok güzel bir bayram olsun.Şeker tadında dedikleri gibi.Kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639153
Güzel bir yazı olmuş ayrıca tebrik ederimKızlar ben makale yazmaya başladım.İlk makalem yayınlandı.Çok mutluyum.Sizinle de paylaşmak istedim.
http://www.dilekevim.com/lisede-makyaj-serbest-mi/
Amin canim cümlemize insallahÇok güzel bir bayram olsun.Şeker tadında dedikleri gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?