Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne de güzel yazmışsın kuzumm ellerine sağlık...
İyi Bayram'lar kaptanımız hepimize...

Bugün de hastaneye gidip acile serum aldim Allah hasta olanlara sifa versin cidden zor ya Halime şükrettim ne insanlar ne dertler var..
Çokkkk geçmiş olsun, dünde ben hastanedeydim gerçekten çok şükür halimize...

Ortalıkta dolaşıyorum boş bos babamı ikna etmeye çalışıyorum dışarı çıkalım yürüyüş yapalım diye ne işimiz var diyor ikna edeceğim Az kaldı ama kaptan sen ne yapıyorsun
İyi sporlar kuzum gitsin yağlar , gelsin kaslar.Bizde eşimle 1 saat yürüdük sahilde, şimdi geldik eve ama bittim yoruldum havada basık,kapalı ,nemli ekstra yordu

Tesekkurler kaptanim.arada bizi silkele nolur.kendi adima soyliyim cikis da kiz da

ApriL_2007 tatlim gecmis olsun hayirir ne oldu sana? Geldim bi baktim herkes depresyona girmis acil mudahale sart dedim
deadline ikna edebildin mi babani tatlim?
sevilay80 canim arada silkelerim
Hem sizi hem kendimi, sen nasilsin canim?iyi misin biraz daha gecmis olsun cok.

He heee çok iyi yapmışsın canım, depresyon yasak burda heryer stres zaten bari burda şenlenelim. Tatlım bişeyim yoktu sadece artık bebek istiyoruz ve biliyorsunki olmadı henüz tedaviye başlamak için gittim

İyi sporlar kuzum gitsin yağlar , gelsin kaslar.Bizde eşimle 1 saat yürüdük sahilde, şimdi geldik eve ama bittim yoruldum havada basık,kapalı ,nemli ekstra yordu
hava burda da garip ya idare ediyorum da kapalı havaları hiç sevmiyorum ben

Evet kaptan ikna ettim babamı dışarı çıktık yuruduk geldik

He heee çok iyi yapmışsın canım, depresyon yasak burda heryer stres zaten bari burda şenlenelim. Tatlım bişeyim yoktu sadece artık bebek istiyoruz ve biliyorsunki olmadı henüz tedaviye başlamak için gittim
hayırlı olsun April umarım sağlıklı tatlı hayırlı bebekleriniz olur allah söyletti galiba ikiz falan olmasinlar hersey gönlünüzce olsun canim

Kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün

Çok tŞk ederim kuzumm, ayyy İnşaAllah hayırlısı ile

Ebrucum çokkkk tŞkrler güzel dileklerin için İyi bayramlar, ailecek neşeli ve mutlusundan geçirmen dileğiyle öpüyorum seniiii...

Bu yazı iyi geldi.Vayy kanka pampayız ha bunu sevdim.Aşırı şekilde yorgunum.Bugün çokk yoruldum.Temizliğe bayan geldi ama ben de onun kadar yoruldum.İnşallah bayramda hasta olmam.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.Bayramın tüm milletimize ve size huzur getirmesini diliyorum.Gönlünüzdeki dilekleriniz gerçek olsun.
ApriL_2007 dualarım seninle.İnşallah hemencecik bebişini kucağına alırsın.

Çok güzel bir bayram olsun.Şeker tadında dedikleri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…