Teşekkür ederim canımGüzel bir yazı olmuş ayrıca tebrik ederim
CanımsınnnBu yazı iyi geldi.Vayy kanka pampayız ha bunu sevdim.Aşırı şekilde yorgunum.Bugün çokk yoruldum.Temizliğe bayan geldi ama ben de onun kadar yoruldum.İnşallah bayramda hasta olmam.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.Bayramın tüm milletimize ve size huzur getirmesini diliyorum.Gönlünüzdeki dilekleriniz gerçek olsun.
ApriL_2007 dualarım seninle.İnşallah hemencecik bebişini kucağına alırsın.
Sanada İyi Bayramlar , takımın çıtırıİyi bayramlar takımin fistiklari
Tatlım kalemine sağlık, başarılarının devamını dilerimKızlar ben makale yazmaya başladım.İlk makalem yayınlandı.Çok mutluyum.Sizinle de paylaşmak istedim.
http://www.dilekevim.com/lisede-makyaj-serbest-mi/
sana bişey söylemeye gerek yok canım zaten biliyorsun
9ay nasil gecti anlamadim bi de 15 gunluk olduk bile artik kilolar azaldikca vermek de yavasliyo heralde canm bozmayin moralinizi ..merak ettim hep buralardasın ya :) nabersin canım nasıl gidiyor hayat diyet?
kesinlikle katılıyorum canım benim
maşallah canım, cok sevindim allah analı babalı büyütsün. tüm yasadıgın sıkıntıları unuttursun inşallah bebişin. biz hala aynı yerdeyiz iki ileri bir geri modunda. sen bizden iyisin bak araya bi de bebiş sıkıstırdınbiz her zaman burdayız yine beklerizzz
Bizden de sizee kocaman sevgilerrrr4. Takımdan sevgileeerrr. Dün yazamadım kusura bakmayın
Mutlu bayramlaaaarrr
Teşekkür ediyorum.Tatlım kalemine sağlık, başarılarının devamını dilerimçok güzel dile getirmişsin...
Hazır burdayken kilo bildiriminde bulunayım 62 kg. Olmuşum reglden sanırım 1 haftadır böyle pek bir değişiklik yok.sosyestetik
Doğum kiloları kolay gidiyor üzülme.Aman bende süt olayından çok çektim.Süt yapan çaylar,maltar her şeyi denedim.Rezene de iyi geliyor.Birde bol salata ve su .Sık sık emzir .Emzirdikçe beyine süt üretmesi için sinyal gidiyormuş.Tabiki doktorlarımız daha iyi bilir.9ay nasil gecti anlamadim bi de 15 gunluk olduk bile artik kilolar azaldikca vermek de yavasliyo heralde canm bozmayin moralinizi ..
Ben de au siralar kilodan gectim sutum nasil cogalir onun derdine dustum yok denecek kadar az geliyo cok uzuluyorum onu bi halletsem yavastan baslicam spora az az sukur bebisin bi zorlugu olmuyo kirkimiz da ciksin da bakalim :)
Bizden de kocaman sevgiler.İyi bayramlar.4. Takımdan sevgileeerrr. Dün yazamadım kusura bakmayın
Mutlu bayramlaaaarrr
Umarım canım, tam motive olmuşken hedefime ulaşmak istiyorum biraz sabırsızlık yapıyorum zaman zaman :)Teşekkür ediyorum.
Her hafta kilo verdin.Biraz durur yine gitmeye başlar.Sen azimlisin.
Doğum kiloları kolay gidiyor üzülme.Aman bende süt olayından çok çektim.Süt yapan çaylar,maltar her şeyi denedim.Rezene de iyi geliyor.Birde bol salata ve su .Sık sık emzir .Emzirdikçe beyine süt üretmesi için sinyal gidiyormuş.Tabiki doktorlarımız daha iyi bilir.
Emzirmede sknti yok neyse ki rrzeneyi bilmiyodum olmadi onuda denerimTeşekkür ediyorum.
Her hafta kilo verdin.Biraz durur yine gitmeye başlar.Sen azimlisin.
Doğum kiloları kolay gidiyor üzülme.Aman bende süt olayından çok çektim.Süt yapan çaylar,maltar her şeyi denedim.Rezene de iyi geliyor.Birde bol salata ve su .Sık sık emzir .Emzirdikçe beyine süt üretmesi için sinyal gidiyormuş.Tabiki doktorlarımız daha iyi bilir.
biraz da bünye ilie alakalı ben biçok şey denedim ama olmuyo işte.bebeği<<m6 buçuk aylık.zoraki sağ tarafımdan emiyoEmzirmede sknti yok neyse ki rrzeneyi bilmiyodum olmadi onuda denerim
aminnnnnnnnnnnnnnİyi bayramlar kızlarrrRabbim sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmeyi nasib etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?