Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımsınnn çok tŞk ederim, yolumuz uzun bakalım hayırlısı ile olur İnşaAllah...
Sanada iyi bayramlarrrr, en mutlusundan geçsin güzelim

İyi bayramlar takımin fistiklari
Sanada İyi Bayramlar , takımın çıtırı

İyi bayramlar kızlar ,
Salı günkü menüm ;

8:30 civarı kahvaltı (1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1,5 dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay)

11.50 civarı (1 bardak şekersiz meyve suyu)

14:00 civarı öğle yemeği ( 3 adet mücver, 1 tabak roka salatası)

15:40 civarı (2 adet çubuk kraker, 1 adet Napoliten çikolata)

18:45 civarı akşam yemeği ( 1 tabak salata, 5 kaşık bamya yemeği)

1 saat egzersiz, 40 dakika yürüyüş, 3 litre su

Dünkü menüm ;

8:45 civarı kahvaltı (1 domates, 1 salatalık, 2 biber, 1 adet sahanda yumurta, 3 zeytin)

11:30 civarı çeyrek simit

20:00 akşam yemeği (3 kaşık patlıcan musakka, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt)

8 km. Yürüyüş, 3,5 litre su, 20 dk. Egzersiz

9ay nasil gecti anlamadim bi de 15 gunluk olduk bile artik kilolar azaldikca vermek de yavasliyo heralde canm bozmayin moralinizi ..
Ben de au siralar kilodan gectim sutum nasil cogalir onun derdine dustum yok denecek kadar az geliyo cok uzuluyorum onu bi halletsem yavastan baslicam spora az az sukur bebisin bi zorlugu olmuyo kirkimiz da ciksin da bakalim :)

Tatlım kalemine sağlık, başarılarının devamını dilerim çok güzel dile getirmişsin...
Teşekkür ediyorum.
Hazır burdayken kilo bildiriminde bulunayım 62 kg. Olmuşum reglden sanırım 1 haftadır böyle pek bir değişiklik yok. sosyestetik

Her hafta kilo verdin.Biraz durur yine gitmeye başlar.Sen azimlisin.

Doğum kiloları kolay gidiyor üzülme.Aman bende süt olayından çok çektim.Süt yapan çaylar,maltar her şeyi denedim.Rezene de iyi geliyor.Birde bol salata ve su .Sık sık emzir .Emzirdikçe beyine süt üretmesi için sinyal gidiyormuş.Tabiki doktorlarımız daha iyi bilir.

Umarım canım, tam motive olmuşken hedefime ulaşmak istiyorum biraz sabırsızlık yapıyorum zaman zaman :)

Emzirmede sknti yok neyse ki rrzeneyi bilmiyodum olmadi onuda denerim

mrb lar ben geldim. çok şükür evimdeyim 10 gündür şehir dışındaydım.int paketim de bitince doğru düzgün giremedim.artık bol bol yazarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…