inş bizlerte de nasip olur4. Takımdan sevgileeerrr. Dün yazamadım kusura bakmayın
Mutlu bayramlaaaarrr
maşallh seni ne zaman mezun etcez bakalımİyi bayramlar kızlar ,
Salı günkü menüm ;
8:30 civarı kahvaltı (1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1,5 dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay)
11.50 civarı (1 bardak şekersiz meyve suyu)
14:00 civarı öğle yemeği ( 3 adet mücver, 1 tabak roka salatası)
15:40 civarı (2 adet çubuk kraker, 1 adet Napoliten çikolata)
18:45 civarı akşam yemeği ( 1 tabak salata, 5 kaşık bamya yemeği)
1 saat egzersiz, 40 dakika yürüyüş, 3 litre su
Dünkü menüm ;
8:45 civarı kahvaltı (1 domates, 1 salatalık, 2 biber, 1 adet sahanda yumurta, 3 zeytin)
11:30 civarı çeyrek simit
20:00 akşam yemeği (3 kaşık patlıcan musakka, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt)
8 km. Yürüyüş, 3,5 litre su, 20 dk. Egzersiz
mutlu huzurlu sağlıklı büyüsün inş9ay nasil gecti anlamadim bi de 15 gunluk olduk bile artik kilolar azaldikca vermek de yavasliyo heralde canm bozmayin moralinizi ..
Ben de au siralar kilodan gectim sutum nasil cogalir onun derdine dustum yok denecek kadar az geliyo cok uzuluyorum onu bi halletsem yavastan baslicam spora az az sukur bebisin bi zorlugu olmuyo kirkimiz da ciksin da bakalim :)
rabbim en yakın zamanda hayılı bi şekilde nasdip etsinHe heee çok iyi yapmışsın canım, depresyon yasak burda heryer stres zaten bari burda şenlenelim. Tatlım bişeyim yoktu sadece artık bebek istiyoruz ve biliyorsunki olmadı henüz tedaviye başlamak için gittim
Tebrikler arkadasimKızlar ben makale yazmaya başladım.İlk makalem yayınlandı.Çok mutluyum.Sizinle de paylaşmak istedim.
http://www.dilekevim.com/lisede-makyaj-serbest-mi/
maşallh seni ne zaman mezun etcez bakalım
Ben de oyle dusunuyorum bu kadar cabaya bu kadar oluyosa sut olayi yapi meselesibiraz da bünye ilie alakalı ben biçok şey denedim ama olmuyo işte.bebeği<<m6 buçuk aylık.zoraki sağ tarafımdan emiyo
Evt tatlim 15gun erken geldi pambığım 19 gunluk olduk bugun :) cok cabu geciyo zaman deadlinecim valla ben de anlamadim hic ..
Ins arkadas cok guzelCanım eğer umduğum gibi olursa 1 ay kadar var
Ever uzun suredir yok izinde mi acabagünaydın kızlar
bende hiç gelemeyenlerdenım tatıle girince koye gittik telefonum orda cekmıyordu netım de bitmişti
öyle işte ama kilo aldım sabah tartıldımda facia resmen akşamları sadece cacık yıuyecem :)
hepiniizin gecmiş bayramı mübarek olsun
aaa bügun bide namaza başladım inş. istikrarlı bi şekilde kılarım iş ortamım müsait kılmak için
O Otimoti yok ortalarda
Gitti gelmedi canim, vazgeçti sanırım zayıflamaktan :)))))))Ever uzun suredir yok izinde mi acaba
Bi ara bazi sikintilari olmustu sankiGitti gelmedi canim, vazgeçti sanırım zayıflamaktan :)))))))
Slm cnm naber? Sessiz buralar canlandırın biraz :))))Hu hu kizlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?