Napayim yeni geldim bende
Süper menü yineMerhaba kızlar,
Sabah iş, akşam misafirdi derken menü yazacak kadar uğruyorum bir kaç gündür :/
Gelelim dünkü menüme ;
10:00 civarı kahvaltı (1haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3zeytin,1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)
11:50 civarı (1elma)
13:45 civarı öğle yemeği (2kaşık kısır, 1 kase domates çorbası)
16:00 civarı (1 fincan şekersiz kahve)
18:30 civarı akşam yemeği (1kase brokoli çorbası, 1kase yoğurt, 1 dilim ekmek )
20:30 civarı (5-6 adet leblebi, 1 mandalina)
2 km. Yürüyüş, 40 dakika egzersiz, 3 litre su
günaydın kızlar dun hanı dıyetı bozunca herseyden ıkıser yersın ya oyleydım dun bozdum bugun daha ıstıkrarlı basladım :)
Çok geçmiş olsun canım merak ettim ya kimse gelmiyor tepem artıkkk ağlamalıyımmerhaba arkadaşlarrrr nasılsınızzzz..birkaç gündür giremedim kusura bakmayın.. oğlanı teknolojiden korumak adına evde interneti kapattık.. işyerinde de sıkıntı vardı nette birden kopuyordu neyseki bugün hallettiler.. tlfondan giriyorum ama yazamıyorum maalesef..
napıyorsunuz nasılsınız.
ben iyiyim çok şükür de bebeler hasta
Tşk ederiz canım tarif için canım afiyet olsunKizlar doyeyisyenim bu hafta yag yakici cay verdi.her yemekten once 1 brdk icilecek.en son brdk da yatmaya yakin.1 cy ksbiberiye.1 cy ks kekik.1 limon.1 tatli ks bal.bal haric digerleri kaynatilack
bu ne yawww bi ben depresyonda değilim herhaldekızzz beni sinir etmeyin yawww
hu huuu herkes nerdeeee ???????
intihar eğilim içerisindeyimmm beni de depresyona soktunuz yawww
Bende yogunummm 26saat dersim varrr ama geliyorum kuş süper bende cumadan sonra baslayacagim inşallah hedefin kaçtı canım izmire yolum düşerse bende gitmeyi düşünüyorumYokluğumuz seni baya üzmüş.Vallahi iki çocuk okullar açıldı.Sabah erken uyanıp koşusturmaca halindeyiz. Eve geliyorum hemen bir makale yazıyorum.Ev işi derken bir bakıyorum saat olmuş 11-12. Şu an gözlerimden uyku akıyor.
Bu arada diyetisyenimle tanışmaya gittim.55.7 kg tartıda çıktım.Çok mutluyum.Yağ azalmış ve kas artmış.Bir ay daha devam edeceğiz.Yeni listemi aldım ve bugün hiç kaçamak yapmadım şükür.
Sabah 10.00
bir dilim tam buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
domates -salatalık
çay
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık domatesli biber
salatalık
1 bardak light ayran
Ara
bir türk kahvesi
Ara
2 bitter
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur
1 kase cacık
3 köfte kadar tavuk sote
Ara
1 çay bardağı light süt
6 fındık yarım armut
3 litre su
yeşil çay
Spor yok zaten halimde yok
Sen bekarsın tabi konuşması kolay. Evlenince konuşuruz. Ben senin yerinde olsam başlarım.Uzun zamandır 55 leri görmedim. Hedefim 52 yeter bana diye düsünüyorum.Boyum 1.54 Çok da zayıflık bana yakışmıyor.Tabi maviaşk gibi olursam bilmiyorum.Bende yogunummm 26saat dersim varrr ama geliyorum kuş süper bende cumadan sonra baslayacagim inşallah hedefin kaçtı canım izmire yolum düşerse bende gitmeyi düşünüyorum
aynen canim ben calisan anneleri takdir ediyor onunde saygiyla egiliyorm basliycm basliycm cok yogunsun biliyorum ama gel arada luffeeennnnSen bekarsın tabi konuşması kolay. Evlenince konuşuruz. Ben senin yerinde olsam başlarım.Uzun zamandır 55 leri görmedim. Hedefim 52 yeter bana diye düsünüyorum.Boyum 1.54 Çok da zayıflık bana yakışmıyor.Tabi maviaşk gibi olursam bilmiyorum.
Olsun canim hallederiz bi kilocuk gitmis daha ne olsunn nabersin keyifler nasil?günaydın tatlılar
bu pek duzenlı degıldım aslında
kilom 75,6 çıktı sabah yarın yıne tartılacam
menu dersenız sabahtan aksama kadar sacma sapan :)
iyi canım valla aynı ev iş arası ayy bıde ömercik hasta olmus burnu akıyor eşim izinde 10 gundur o bakıyor gunduzları cok huysuzmus aksam ben gelınce nesesi geliyor yerıneOlsun canim hallederiz bi kilocuk gitmis daha ne olsunn nabersin keyifler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?