Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar dun hanı dıyetı bozunca herseyden ıkıser yersın ya oyleydım dun bozdum bugun daha ıstıkrarlı basladım :)

merhaba arkadaşlarrrr nasılsınızzzz..birkaç gündür giremedim kusura bakmayın.. oğlanı teknolojiden korumak adına evde interneti kapattık.. işyerinde de sıkıntı vardı nette birden kopuyordu neyseki bugün hallettiler.. tlfondan giriyorum ama yazamıyorum maalesef..
napıyorsunuz nasılsınız.
ben iyiyim çok şükür de bebeler hasta

Kizlar doyeyisyenim bu hafta yag yakici cay verdi.her yemekten once 1 brdk icilecek.en son brdk da yatmaya yakin.1 cy ksbiberiye.1 cy ks kekik.1 limon.1 tatli ks bal.bal haric digerleri kaynatilack

Ben burda sayilirim sonuçta kaptan o ses Türkiye izlerken kitap okuyorum
sen napiyorsun sosyestetik
Napayim yeni geldim bende

Süper menü yine

günaydın kızlar dun hanı dıyetı bozunca herseyden ıkıser yersın ya oyleydım dun bozdum bugun daha ıstıkrarlı basladım :)

Yemeeee yapmaaa

Çok geçmiş olsun canım merak ettim ya kimse gelmiyor tepem artıkkk ağlamalıyım

Kizlar doyeyisyenim bu hafta yag yakici cay verdi.her yemekten once 1 brdk icilecek.en son brdk da yatmaya yakin.1 cy ksbiberiye.1 cy ks kekik.1 limon.1 tatli ks bal.bal haric digerleri kaynatilack
Tşk ederiz canım tarif için canım afiyet olsun

***1.TAKIM 434.ETAP***

sosyestetik (60.4/////%)
deadline (63.1/////%)
ispanyol (69.1/////%)
sevili6163 (86.0/////%) iki hafta bildirimde bulunmadi
Sevim_mrt (76,6/////%)
maviaşk (48.6/////%) geçen hafta bildirimde bulunmadi
sevilay 80 (76////%)
mornar(61.2/////%)
gulfuren(56//////%)

1.takım ortalaması: %

bu ne yawww bi ben depresyonda değilim herhalde kızzz beni sinir etmeyin yawww

hu huuu herkes nerdeeee ???????

intihar eğilim içerisindeyimmm beni de depresyona soktunuz yawww

Yokluğumuz seni baya üzmüş. Vallahi iki çocuk okullar açıldı.Sabah erken uyanıp koşusturmaca halindeyiz. Eve geliyorum hemen bir makale yazıyorum.Ev işi derken bir bakıyorum saat olmuş 11-12. Şu an gözlerimden uyku akıyor.
Bu arada diyetisyenimle tanışmaya gittim.55.7 kg tartıda çıktım.Çok mutluyum.Yağ azalmış ve kas artmış.Bir ay daha devam edeceğiz.Yeni listemi aldım ve bugün hiç kaçamak yapmadım şükür.

Sabah 10.00
bir dilim tam buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
domates -salatalık
çay

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık domatesli biber
salatalık
1 bardak light ayran

Ara
bir türk kahvesi

Ara
2 bitter

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur
1 kase cacık
3 köfte kadar tavuk sote

Ara
1 çay bardağı light süt
6 fındık yarım armut
3 litre su
yeşil çay
Spor yok zaten halimde yok

Bende yogunummm 26saat dersim varrr ama geliyorum kuş süper bende cumadan sonra baslayacagim inşallah hedefin kaçtı canım izmire yolum düşerse bende gitmeyi düşünüyorum

Bende yogunummm 26saat dersim varrr ama geliyorum kuş süper bende cumadan sonra baslayacagim inşallah hedefin kaçtı canım izmire yolum düşerse bende gitmeyi düşünüyorum
Sen bekarsın tabi konuşması kolay. Evlenince konuşuruz. Ben senin yerinde olsam başlarım.Uzun zamandır 55 leri görmedim. Hedefim 52 yeter bana diye düsünüyorum.Boyum 1.54 Çok da zayıflık bana yakışmıyor.Tabi maviaşk gibi olursam bilmiyorum.

İyi akşamlar diyeceğim de iyi geceler oldu,Geceniz güzel olsun kızlar :)

Salı günkü menüm;

Kaçırdım biraz misafirim vardı neyseki çarşamba toparladım.

10:50 civarı kahvaltı (çeyrek gözleme peynirli , 5-6 adet fırınlanmış patates, 1 fincan şekersiz çay, 4 zeytin, biraz dere otu)

12.45 civarı (1 küçük ekler)

15:00 civarı öğle yemeği (1 dilim ekmek, 1 parça ızgara tavuk bonfile , 1 kase salata)

17:00 civarı (1 fincan yeşil çay)

19:10 civarı 3-4 kaşık bezelye, 1 kase yoğurt

21:00 civarı 1avuç çekirdek

3,5 litre su, 8,5 km. Yürüyüş, 30 dakika egzersiz

***1.TAKIM 434.ETAP***

sosyestetik (60.4/////%)
deadline (63.1/////%)
ispanyol (69.1/////%)
sevili6163 (86.0/////%) iki hafta bildirimde bulunmadi
Sevim_mrt (76,6/////%)75.6
maviaşk (48.6/////%) geçen hafta bildirimde bulunmadi
sevilay 80 (76////%)
mornar(61.2/////%)
gulfuren(56//////%)

1.takım ortalaması: %

aynen canim ben calisan anneleri takdir ediyor onunde saygiyla egiliyorm basliycm basliycm cok yogunsun biliyorum ama gel arada luffeeennnn

günaydın tatlılar
bu pek duzenlı degıldım aslında
kilom 75,6 çıktı sabah yarın yıne tartılacam
menu dersenız sabahtan aksama kadar sacma sapan :)
Olsun canim hallederiz bi kilocuk gitmis daha ne olsunn nabersin keyifler nasil?

Bu arada ben sabah cok erken ciktigim icin tartilamadim yarin sabaha bakiciim kuslar herkes nerdeeeeee???!

Olsun canim hallederiz bi kilocuk gitmis daha ne olsunn nabersin keyifler nasil?
iyi canım valla aynı ev iş arası ayy bıde ömercik hasta olmus burnu akıyor eşim izinde 10 gundur o bakıyor gunduzları cok huysuzmus aksam ben gelınce nesesi geliyor yerıne
aklım hep oglumda aferin veriyoruym arada burun spreyı sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…