Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bravo 8.5 km yürüyüş.Ağlamak istiyorum.Ben şu sıra spor yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum.Zamanımda kalmıyor zaten.

aynen canim ben calisan anneleri takdir ediyor onunde saygiyla egiliyorm basliycm basliycm cok yogunsun biliyorum ama gel arada luffeeennnn
Ben işe gidip gelmiyorum ama inan evde olunca hep iş halindesin. Neyse sağlıklı olalım,sevdiklerimiz sağlıklı olsun da koşturalım.

Geçmiş olsun.Benim oğullarımda hastaydı yeni iyileştiler şükür.Salgın var.Seninde işin de zor,kolay gelsin.
Bizim topikte kimse kalmadı sanki?

***1.TAKIM 434.ETAP***

sosyestetik (60.4/////%)
deadline (63.1/////%)
ispanyol (69.1/////%)
sevili6163 (86.0/////%) iki hafta bildirimde bulunmadi
Sevim_mrt (76,6//75.6/ 1.0//%1.31)
maviaşk (48.6/////%) geçen hafta bildirimde bulunmadi
sevilay 80 (76////%)
mornar(61.2/////%)
gulfuren(56//55.8/0.2/%0.36)

1.takım ortalaması: %

ya sorma kaptanlar yenıler lazım bızee yol arkadası ........

selam kızlaar. nasılsınız ? kimsecikler yok yine. ApriL_2007 dönse de ortalıga kan gelse biraz ispanyol tebrik ediyorum evde internetsiz durmak büyük basarı deadline en son börek yapıp yiyordun nerelerdesin deaaad :)

Bu arada calısan anneleri ben de tebrik ediyorum. taze anne adayı olarak işe gelmek tam bir eziyet geliyor. hele de son iki gündür burada hava kapalı yagmurlu, bu sabah günesle uyanınca cok mutlu oldum ama cok sürmedi hemen kapandı geri. evde sagdan sola soldan saga yuvarlansam diye bakıyorum

ben de menümü yazayım da söyle kalabalık görünsün buralar

sabah
1 dilim ekmek + beyaz peynir
1 mandalina

öglen
1 muz
1 mandalina

aksam
1 porsiyon balık
2 dilim ekmek
salataaa :)

gece ara
ceyrek nar / 1 mandalina
1 bardak süt

Yarım saat de yürüyüş yaptım. Maalesef daha fazlasına şimdilik doktorum ( diz doktorum) izin vermiyor :)

merhabalar minnak kuşlar.. ben de şifayı kaptım maalesef..ama çok kötü değilim. boağzım ve başım ağrıyor azcık da burnum tıkalı.. ama yorgunluktan ölüyorum.. yetişemiyorum da hiçbir işe..
bu arada tahlillerimi yaptırdum.. insülin direncim yok , azıcık kansızlık var. bir de d vitaminim çok düşük çıktı d vit almaya başladım..sizler de baktırın derim.. ben sadece kapalı bayanlarda olur diye düşünüyordum o kadar güneş görmeme rağmen bende de eksiklik varmış..arkadaşım eksiklik giderildikçe daha hızlı kilo veririsin dedi..

bugün tartılamadm maalesef.. bir de regl oldum bu sabah.. yarına artıda çıkarım diye düşünüyorum regl dolayısıyla

canım bneimmm ne güzel bir menü buu.. iyi bakıyorsun miniğeee maaşallah

her zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştim
ammman uzak dur.. bana kilo aldıran hep o bisküviler falan oldu.. bağımlılık yapıyorlar bir de..

ammman uzak dur.. bana kilo aldıran hep o bisküviler falan oldu.. bağımlılık yapıyorlar bir de..
yanıma yemegimi almayı unutmusum ve ofiste yiyebilecegim baska bişey yoktu. aslında hiç hoslanmıyorum üstelik bir kac tane yedikten sonra midemi bulandırdı. bundan sonra yemeklerimi unutma insallah aslında dısarı cıkıp yesem daha iyiydi ama ayrılamadım ofisten.

Çok geçmiş olsun canım süper annesin sennnn
ya sorma kaptanlar yenıler lazım bızee yol arkadası ........
Canım istikrarlı olacaksa tabi bakalım bi aranayım bari bennn
deadline kendini ev işlerine verdi canım
süpersinnn canım bebiş ne yapıyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et

bugün tartılamadm maalesef.. bir de regl oldum bu sabah.. yarına artıda çıkarım diye düşünüyorum regl dolayısıyla
Çıkmaaaa lütfeennn
her zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştim
Bebiş istemiştir belki canım
takma canım afiyet olsun

***1.TAKIM 434.ETAP***

sosyestetik (60.4/////%)
deadline (63.1/////%)
ispanyol (69.1/////%)
sevilay 80 (76////%)
mornar(61.2/////%)

Ben tartıldim sabaha yarın sabah bir aha tartılip yazacağım bildirim yapamayanlar siz nerdesiniz bir açıklama yapınız en azindan

Merhaba kızlar,

Dünkü menüm ;

8:15 civarı kahvaltı (salçalı beyaz peynirli tost, 1 bardak şekersiz çay, 2 zeytin)

11:00 civarı ( 1 grisini)

13:30 civarı öğle yemeği (1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 1 kase mevsim salata)

15:00 civarı (1fincan şekersiz kahve)

16:40 civarı (1 adet bisküvi)

18:30 civarı akşam yemeği (5 adet hamsi, 1 tabak salata, 1dilim ekmek)

21:30 civarı (1 mandalina)

3 litre su, 4 km. Yürüyüş

***1.TAKIM 434.ETAP***

sosyestetik (60.4/////%)
deadline (63.1/////%)
ispanyol (69.1/////%)
sevilay 80 (76////%)
mornar(61.2/60.6/0.6///%0.98)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…