Bravo 8.5 km yürüyüş.İyi akşamlar diyeceğim de iyi geceler oldu,Geceniz güzel olsun kızlar :)
Salı günkü menüm;
Kaçırdım biraz misafirim vardı neyseki çarşamba toparladım.
10:50 civarı kahvaltı (çeyrek gözleme peynirli , 5-6 adet fırınlanmış patates, 1 fincan şekersiz çay, 4 zeytin, biraz dere otu)
12.45 civarı (1 küçük ekler)
15:00 civarı öğle yemeği (1 dilim ekmek, 1 parça ızgara tavuk bonfile , 1 kase salata)
17:00 civarı (1 fincan yeşil çay)
19:10 civarı 3-4 kaşık bezelye, 1 kase yoğurt
21:00 civarı 1avuç çekirdek
3,5 litre su, 8,5 km. Yürüyüş, 30 dakika egzersiz
Ben işe gidip gelmiyorum ama inan evde olunca hep iş halindesin. Neyse sağlıklı olalım,sevdiklerimiz sağlıklı olsun da koşturalım.aynen canim ben calisan anneleri takdir ediyor onunde saygiyla egiliyorm basliycm basliycm cok yogunsun biliyorum ama gel arada luffeeennnn
Geçmiş olsun.Benim oğullarımda hastaydı yeni iyileştiler şükür.Salgın var.Seninde işin de zor,kolay gelsin.iyi canım valla aynı ev iş arası ayy bıde ömercik hasta olmus burnu akıyor eşim izinde 10 gundur o bakıyor gunduzları cok huysuzmus aksam ben gelınce nesesi geliyor yerıne
aklım hep oglumdaaferin veriyoruym arada burun spreyı sıkıyorum
ya sorma kaptanlar yenıler lazım bızee yol arkadası ........Bravo 8.5 km yürüyüş.Ağlamak istiyorum. Ben şu sıra spor yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum.Zamanımda kalmıyor zaten.
Ben işe gidip gelmiyorum ama inan evde olunca hep iş halindesin. Neyse sağlıklı olalım,sevdiklerimiz sağlıklı olsun da koşturalım.
Geçmiş olsun.Benim oğullarımda hastaydı yeni iyileştiler şükür.Salgın var.Seninde işin de zor,kolay gelsin.
Bizim topikte kimse kalmadı sanki?
sosyestetik sevim_mrt nin hesaplamasını yaptım ama yinede kontrol eder misin?
canım bneimmm ne güzel bir menü buu.. iyi bakıyorsun miniğeee maaşallahBu arada calısan anneleri ben de tebrik ediyorum. taze anne adayı olarak işe gelmek tam bir eziyet geliyor. hele de son iki gündür burada hava kapalı yagmurlu, bu sabah günesle uyanınca cok mutlu oldum ama cok sürmedi hemen kapandı geri. evde sagdan sola soldan saga yuvarlansam diye bakıyorum
ben de menümü yazayım da söyle kalabalık görünsün buralar
sabah
1 dilim ekmek + beyaz peynir
1 mandalina
öglen
1 muz
1 mandalina
aksam
1 porsiyon balık
2 dilim ekmek
salataaa :)
gece ara
ceyrek nar / 1 mandalina
1 bardak süt
Yarım saat de yürüyüş yaptım. Maalesef daha fazlasına şimdilik doktorum ( diz doktorum) izin vermiyor :)
her zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştimcanım bneimmm ne güzel bir menü buu.. iyi bakıyorsun miniğeee maaşallah
ammman uzak dur.. bana kilo aldıran hep o bisküviler falan oldu.. bağımlılık yapıyorlar bir de..her zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştim
yanıma yemegimi almayı unutmusum ve ofiste yiyebilecegim baska bişey yoktu. aslında hiç hoslanmıyorum üstelik bir kac tane yedikten sonra midemi bulandırdı. bundan sonra yemeklerimi unutma insallahammman uzak dur.. bana kilo aldıran hep o bisküviler falan oldu.. bağımlılık yapıyorlar bir de..
Çok geçmiş olsun canım süper annesin sennnnBravo 8.5 km yürüyüş.Ağlamak istiyorum. Ben şu sıra spor yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum.Zamanımda kalmıyor zaten.
Ben işe gidip gelmiyorum ama inan evde olunca hep iş halindesin. Neyse sağlıklı olalım,sevdiklerimiz sağlıklı olsun da koşturalım.
Geçmiş olsun.Benim oğullarımda hastaydı yeni iyileştiler şükür.Salgın var.Seninde işin de zor,kolay gelsin.
Bizim topikte kimse kalmadı sanki?
Canım istikrarlı olacaksa tabi bakalım bi aranayım bari bennnya sorma kaptanlar yenıler lazım bızee yol arkadası ........
deadline kendini ev işlerine verdi canımselam kızlaar. nasılsınız ? kimsecikler yok yine.ApriL_2007 dönse de ortalıga kan gelse biraz ispanyol tebrik ediyorum evde internetsiz durmak büyük basarı deadline en son börek yapıp yiyordun nerelerdesin deaaad :)
süpersinnn canım bebiş ne yapıyorBu arada calısan anneleri ben de tebrik ediyorum. taze anne adayı olarak işe gelmek tam bir eziyet geliyor. hele de son iki gündür burada hava kapalı yagmurlu, bu sabah günesle uyanınca cok mutlu oldum ama cok sürmedi hemen kapandı geri. evde sagdan sola soldan saga yuvarlansam diye bakıyorum
ben de menümü yazayım da söyle kalabalık görünsün buralar
sabah
1 dilim ekmek + beyaz peynir
1 mandalina
öglen
1 muz
1 mandalina
aksam
1 porsiyon balık
2 dilim ekmek
salataaa :)
gece ara
ceyrek nar / 1 mandalina
1 bardak süt
Yarım saat de yürüyüş yaptım. Maalesef daha fazlasına şimdilik doktorum ( diz doktorum) izin vermiyor :)
Çok geçmiş olsun canım dikkat etmerhabalar minnak kuşlar.. ben de şifayı kaptım maalesef..ama çok kötü değilim. boağzım ve başım ağrıyor azcık da burnum tıkalı.. ama yorgunluktan ölüyorum.. yetişemiyorum da hiçbir işe..
bu arada tahlillerimi yaptırdum.. insülin direncim yok , azıcık kansızlık var. bir de d vitaminim çok düşük çıktı d vit almaya başladım..sizler de baktırın derim.. ben sadece kapalı bayanlarda olur diye düşünüyordum o kadar güneş görmeme rağmen bende de eksiklik varmış..arkadaşım eksiklik giderildikçe daha hızlı kilo veririsin dedi..
Çıkmaaaa lütfeennnbugün tartılamadm maalesef.. bir de regl oldum bu sabah.. yarına artıda çıkarım diye düşünüyorum regl dolayısıyla
Bebiş istemiştir belki canımher zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştim
takma canım afiyet olsunyanıma yemegimi almayı unutmusum ve ofiste yiyebilecegim baska bişey yoktu. aslında hiç hoslanmıyorum üstelik bir kac tane yedikten sonra midemi bulandırdı. bundan sonra yemeklerimi unutma insallahaslında dısarı cıkıp yesem daha iyiydi ama ayrılamadım ofisten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?