- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
AynennBen tartıldim sabaha yarın sabah bir aha tartılip yazacağım bildirim yapamayanlar siz nerdesiniz bir açıklama yapınız en azindan
tesekkur ederım cnm ya ben sabahta tartıldım bugun de + çıktı anlamadım aslında :)Sevimmrt c nm tebrikler 1 kilo gitmis
Kac senedir biskuvi yemedin oyle masallah nasil bi iradeher zaman bu kadar düzgün olmuyor ispanyol maalesef. mesela bugun öglen biskuvi yemek zorunda kaldım ki neredeyse kac senedir yememiştim
Evet yabagimlilik yapiyo.ben bi ara kakaolu bi biskuviye takilmistim.okulda hergun bi paket bitiriyordum.ammman uzak dur.. bana kilo aldıran hep o bisküviler falan oldu.. bağımlılık yapıyorlar bir de..
Cok gelmis olsun cnm ne iste calisiyosuniyi canım valla aynı ev iş arası ayy bıde ömercik hasta olmus burnu akıyor eşim izinde 10 gundur o bakıyor gunduzları cok huysuzmus aksam ben gelınce nesesi geliyor yerıne
aklım hep oglumdaaferin veriyoruym arada burun spreyı sıkıyorum
Cnm evet menun az gorunuyo ama meyve sekerini cok mu fazla yuklemissin vucidina.Bu arada calısan anneleri ben de tebrik ediyorum. taze anne adayı olarak işe gelmek tam bir eziyet geliyor. hele de son iki gündür burada hava kapalı yagmurlu, bu sabah günesle uyanınca cok mutlu oldum ama cok sürmedi hemen kapandı geri. evde sagdan sola soldan saga yuvarlansam diye bakıyorum
ben de menümü yazayım da söyle kalabalık görünsün buralar
sabah
1 dilim ekmek + beyaz peynir
1 mandalina
öglen
1 muz
1 mandalina
aksam
1 porsiyon balık
2 dilim ekmek
salataaa :)
gece ara
ceyrek nar / 1 mandalina
1 bardak süt
Yarım saat de yürüyüş yaptım. Maalesef daha fazlasına şimdilik doktorum ( diz doktorum) izin vermiyor :)
saol canım yaa bugun daha kotu sankıCok gelmis olsun cnm ne iste calisiyosun
Canim ben gecen hafta yazmistim bi kac kez izne ayrilmak istedigimi o yuzsen tartilmadim ama bu haftasonu firsat bulursam artik yeni tarti alacagim su an kilomu bilmiyorum malesef evde tarti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?