Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ben gecen hafta yazmistim bi kac kez izne ayrilmak istedigimi o yuzsen tartilmadim ama bu haftasonu firsat bulursam artik yeni tarti alacagim su an kilomu bilmiyorum malesef evde tarti yok deadline
Canim belli bir süre izne ayrilamiyorsun kurallara göre söyledin hatırlıyorum ben bir ara şu karar defterine bakayım daizne ayrilabiliyorsan süren doldurma ona göre söylerim sana tamam mı ayrılamayan da haber veririm sana haftaya tartı alırsan bildirim yaparsın artık yine de tamam mi

Amor-a 2 aymış süre sen takıma geleli 2 ayı geçmiş zaten İzne ayrilabilirsin bu hafta izne ayırayim ama en az iki hafta izinden dönemezsin kurallara göre tamam mı haberin olsun canım

Amor-a 2 aymış süre sen takıma geleli 2 ayı geçmiş zaten İzne ayrilabilirsin bu hafta izne ayırayim ama en az iki hafta izinden dönemezsin kurallara göre tamam mı haberin olsun canım

Evet iki hafta iyi olur cunku tarti olmayinca sanki kontrolu kaybettim gibi bi de okulda yogunluk cok fazla o izin evresinde kiloyu toparlayip fazla varsa verip oyle listeye girerim zaten en son iki kilom kaldi verip mezun olmak istiyorum :) Ya yepyeni tarti icim acidi kullanamadim bile sinir oldum yarin bari alayim gidip bi yerden tartisiz olmuyor.

***1. TAKIM 434. ETAP***

sosyestetik (60.4/60.4/0/%0)kilosu sabit
deadline (63.1/63/0.1/%0.16)
ispanyol (69.1/69.1/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (86.0/86.0/0/%0) kilosu sabit
Sevim_mrt (76,6//75.6/ 1.0//%1.31)
maviaşk (48.6/////%) iki hafta bildirimde bulunmadi izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (76/75.5/0.5/%0.66)
mornar(61.2/60.6/0.6///%0.98)
gulfuren(56//55.8/0.2/%0.36)

1.takım ortalaması: %0.39

pişşt kızlar yüzdemiz çoookk kötüüü

Taşıdım ben ispanyol
ben de düzelttim ..
ispanyol nasılsın nasıl gidiyor ben ugrayamiyorum bu aralar çok ama hiç karşılaşımiyoruz da senle
canım yaa çok yoğun geçiyor benim de ..
ev hayatım çok feci.. çok yoruluyorum ,işyerinde biraz dinleniyorum ..
diyet fena değil bu aralar.. ama spora vakit ayıramıyorum çok fazla..
sen ansılsın gitti mi kuznin

Yoğundur tabi ya çocuklar ev işleri derken spora vakit kalmaz ya bende şimdi yalnızım ama ev işlerinden dinlemnemiyorum şimdide misafir falan ev karman Çorman oldu hafta ici de ise git gel zaten halim kalmıyor

sosyestetik deadline sosyestetik sevim_mrt S Sevilay 80 gulfuren
S sevili6163
kızlaaaaaarrr toparlanmamız lazım iki haftadır sonuncu geliyoruz..
kendimiz için sağlıklı olmak ,güzel görünmek, fit olmak için elimizden geleni yapalım ve bu hafta dereceye girelim olur mu.. daha önce yaptık yine yaparız..
mornar sen süper gidiyorsun tatlım en istikrarlı üyesin yakında mezun olacaksın zaten .. keşke hepimiz sendeki azmi gösterebilsek..
hadi lütfeeennnn
kurallar koyalım mı yine..
herkes spor yapsın herkes menüsünü paylaşsın..
hedef kilo belirleyelim bu cuma için..

birbirimizi motive etmemiz gerekiyor bir silkelensek ne güzel olacak..
deadline hatırlıyor musun bir ara spor konusunda nasıl gaza getirmiştik birbirimizi.. siz dagatesi ile jillian yapıp harika incelmiştiniz.. ben leslieye sarmıştım..yine yapsak ya.. biliyorum vakit az yoruluyoruz vs ama dizi izlerken leslie yapılabilir mesela ya da abs , squat falan yapılabilir ..hep bahane üretiyoruz biraz da çözüm üretelim..hadi bakalım birbirimizi gaza getirelim motive edelim.. farklı fikirleri olan var mııııı

bende mekik, basen , squat programları var.. hep beraber yapalım mı

Dunku mnm
Kahvlti 1 donates salatalik k.k. peynir.1 dilim cvdr
Ara 3 gunkugunkurusu. 2 ceviz
1 kupa yesilcy.1 kupa form cy
Ogle 2.5 ksk yogurt.5 ksk mantar sote.1 dilim cvdr
Ara 1 brdk tarcinli sut.yarim elma
Aksam 1 mini kase mercimk corbasi.4 ksk mantr sote...2 ksk yogurt
2.5 lt su
Spor yok

menün harika olmuş tatlım .. hemen yazıyorum programları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…