Canim belli bir süre izne ayrilamiyorsun kurallara göre söyledin hatırlıyorum ben bir ara şu karar defterine bakayım daizne ayrilabiliyorsan süren doldurma ona göre söylerim sana tamam mı ayrılamayan da haber veririm sana haftaya tartı alırsan bildirim yaparsın artık yine de tamam miCanim ben gecen hafta yazmistim bi kac kez izne ayrilmak istedigimi o yuzsen tartilmadim ama bu haftasonu firsat bulursam artik yeni tarti alacagim su an kilomu bilmiyorum malesef evde tarti yokdeadline
Canim belli bir süre izne ayrilamiyorsun kurallara göre söyledin hatırlıyorum ben bir ara şu karar defterine bakayım daizne ayrilabiliyorsan süren doldurma ona göre söylerim sana tamam mı ayrılamayan da haber veririm sana haftaya tartı alırsan bildirim yaparsın artık yine de tamam mi
Amor-a 2 aymış süre sen takıma geleli 2 ayı geçmiş zaten İzne ayrilabilirsin bu hafta izne ayırayim ama en az iki hafta izinden dönemezsin kurallara göre tamam mı haberin olsun canım
ben de düzelttim ..Taşıdım ben ispanyol
canım yaa çok yoğun geçiyor benim de ..
Yoğundur tabi ya çocuklar ev işleri derken spora vakit kalmaz ya bende şimdi yalnızım ama ev işlerinden dinlemnemiyorum şimdide misafir falan ev karman Çorman oldu hafta ici de ise git gel zaten halim kalmıyor
ben de düzelttim ..
canım yaa çok yoğun geçiyor benim de ..
ev hayatım çok feci.. çok yoruluyorum ,işyerinde biraz dinleniyorum ..
diyet fena değil bu aralar.. ama spora vakit ayıramıyorum çok fazla..
sen ansılsın gitti mi kuznin
menün harika olmuş tatlım .. hemen yazıyorum programlarıDunku mnm
Kahvlti 1 donates salatalik k.k. peynir.1 dilim cvdr
Ara 3 gunkugunkurusu. 2 ceviz
1 kupa yesilcy.1 kupa form cy
Ogle 2.5 ksk yogurt.5 ksk mantar sote.1 dilim cvdr
Ara 1 brdk tarcinli sut.yarim elma
Aksam 1 mini kase mercimk corbasi.4 ksk mantr sote...2 ksk yogurt
2.5 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?