Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende mekik, basen , squat programları var.. hep beraber yapalım mı
çok haklısın İspanyol sayımız azaldı iyice zaten bende yeni birkaç arkadaş çağırmayi dusunuyorum silkelenelim kendimize gelelim artık değil mi spor yapmam lazım İspanyol zaten benim ağrıyor son zamanlarda spora ara verdiğim için oldu kaslar hep kasilı kalıyor işte egilmekten spor yapsam çok iyi olcak regl Olcam bu ara onu bekliyorum jilliana başlayabilirim sonra daha karar vermedim yada Leslie yle başlayabilirim bakalim

Merkez merhaba.İspanyol bende baslamak istedim ama daha başlayamadım.Hep beraber başlayalım.

Merkez merhaba.İspanyol bende baslamak istedim ama daha başlayamadım.Hep beraber başlayalım.
Selammmm evet artık silkelenip ayağa kalksak ya baya salladık buraları bayram falanda geçti dönsek artık buralara ya ben yavaştan başlayacağım bu hafta önce yeme düzerimde başlayıp hafta sonuna doğru spora da başlamayı düşünüyorum

senin boyun kactı gulferen kilon normalmiş gibi geldi listeye bakınca:) hedefin kactı ?
Boum 1.54 .Boyuma göre bu kilolarda balık etliyim.Bir de benim yağ oranım kas oranımdan fazla olduğu için daha kilolu gibi gözüküyorum.

Allah kolaylık versin.Ben ev hanımıyım arkdaş işim hiç bitmiyor.Sabah 7.30 kalkayorum akşam 12 ye kadar ayaktayım.Çokk yoruldum çokk.

Herkese merhaba kızlar,

Cuma menüm :

9:30 kahvaltı (1 domates, 2biber, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, 1kk peynir)

11:40 civarı 1 küçük kutu süt

13:30 öğle yemeği (1 dilim ekmek, 4 kaşık pırasa yemeği, bir kase salata )

15:20 civarı 2 küçük salatalık

18:30 civarı akşam yemeği (4 kaşık kabak kavurması, 1 kase yoğurt)

5 km. Yürüyüş, 40 dakika egzersiz, 3,5 litre su

Cumartesi günü menüm ;

8:30 civarı kahvaltı (yarım domates, 1kk peynir, 2 dilim salatalık, 1 fincan şekersiz çay,1 dilim ekmek )

10:00 civarı 2 adet grisini

13:00 civarı (1 simit, 1 bardak ayran)

17:30 civarı (1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek)

Ne kadar yürüdüğümü ne yazıkki bilmiyorum ama yaklaşık 2,5 saat yürüdüm. 3,5 lt. Kadar da su içtim.

Çok iyisi canım sen ya bundan sonra seni örnek alıyorum ben karar verdim çok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum

Ha hayyy silkelenelim diyoruz ama icraat yok.
Spor grubu olarak başlayalım.Yarına liste yapalım. Ben bugün maşallah saçmaladım yarın listeye devam.

gulfuren aynen katiliyorum canimm nasilsin neler yapiyorsunn
İyiyim canım.Hızlı bir tempodayım.Küçük oğlumu uyuturken uyuya kalmışım.Halimi sen düşün artık.İki gündür benim düzen bozuldu.Havalrdan herakde canım her şeyden yemek istiyor.Sabahtan itibaren listeye devam.Sen nasılsın?

gulfuren gunes dogmadan ise gitmek sibir bozucu hatta cogu zaman hic gunes dogmuyor direk kapali hava, bende oldukca yogun bir moddayim ne yapayim

O Otimoti kuzum çok özlendin gel

Bı göründüm kayboldum yine. Bu arada memlekete gittim yeni dondüm. Kilom artışta. 74.1im bu sabah

Ben şe sizi özledim ama kendime güvenemiyorum hic. Yeniden başarabilir miyim bilmiyorum. Madem kısamiyorum kaza oruçlarıma başlayayım dedim. En azından daha konrollu olurum. Bugün niyetliyim Allah kabul eder inşallah

GÜNAYDIN FISTIKLAAAAARR
uykusuz ve yorgun bir günden herkese merhabaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…