allah kabul etsin cnmBı göründüm kayboldum yine. Bu arada memlekete gittim yeni dondüm. Kilom artışta. 74.1im bu sabah
Ben şe sizi özledim ama kendime güvenemiyorum hic. Yeniden başarabilir miyim bilmiyorum. Madem kısamiyorum kaza oruçlarıma başlayayım dedim. En azından daha konrollu olurum. Bugün niyetliyim Allah kabul eder inşallah
cnm diyetisyene devam ediyomusunbu sabah artı çıktım maalesef.. dün geç yedim akşam yemeğimi, doğrudürüst de uyuyamadım ondandır herhalde.. regl de devam ediyor..
ödemdir di mi ödemdir..nolur ödem olsun
ben 30 dk tempolu yürüyüş yaptım şimdidenevet hazır mıyız spora bakalım..
ben kardiyo yapmak istiyorum aslında.. ama bugün başlamam çok zor ölesiye uykum var..
egzersiz programlarına baştan başlayacağım ama bugün..
mekik, but lift , thighs, squat hepsine birden başlıycam , aslında yanına 20 dk bari olsa kardiyo yapmak istiyorum .. ama ne zamaaaaannn ..
çocuklar dimi bende uykusuzum ama iyiym.kullandığım vitaminler çok iyi geliyoGÜNAYDIN FISTIKLAAAAARR
uykusuz ve yorgun bir günden herkese merhabaaaaaa
yok canım.. ama yakın arkadaş olduk onunla, sürekli kontrolündeyim..cnm diyetisyene devam ediyomusun
harikasın bebeeeeemmben 30 dk tempolu yürüyüş yaptım şimdiden
yaa evet .. kız uyutmadı bu gece ..12 de ancak uudu sonra 3 bucukta uyandı 5 bucukta tekrar uyudu.. 7 de yine uyandı.. meme emmek istiyor durmadan yara oldu uçlarıu valla.. bir düzelseydi kuzularımçocuklar dimi bende uykusuzum ama iyiym.kullandığım vitaminler çok iyi geliyo
maaşallah çok iyi gidiyorsundünkü menüm
kahvaltı.1 domates.1 kırmızı biber salatalık.1 dilim çvdr.k.k peynir
ara 2 günkurusu 2 ceviz
öğle -akşm ( kahvaltı geç olunca) 1 poriyon fırında alabalık.salata sirkeli yağsız.roka.1 dilim çvdr.
aralarda yeşilçy form çy
ara yarım elma.1 aktivia tarçınlı
2 lt su
1 saat orta tempo yürüyüş
di mi yaaaaa...hadi kızlar cuma günü hepimiz düşüşte olalım mutlu olalım ya mutluuuuuu
di mi yaaaaa...
67 görmek istiyorum bu cuma beeennn. en azında 67.9.. 1.2 verebilir miyim acaba[/QU tabiki olur yeter ki isteyelim
adet olacak canım..ispanyolcum benim kalçam zaten hafif dışarı doğru squat yapmam doğru mu
baldırlaım kalın hangi listeyi uygulamalıyım
yanındaki sayılar dk mı adet mi ingilizcem yok da anlayamadım
cnm rabbim yarımcın olsun akşam zor görünüyo.yazdığın gibi gündüz hasta olmadığında odanda yapmak mümkün değl mi ya da öğle arasısporu nereye sıkıştırıcam bilmiyorum
ya sabah 6 buçukta kalkıcam biraz kardiyo (15 dk) yapıp üstüne programları yapıcam
ya sabah kardiyo, akşam programları yapıcam..
hepsini akşam yapmam imkansız.. 9 a kadar oturamıyorum bile ..
squatı veya ayakta yapılanları yapıyorum da.. yatarak olanları yapamam.. programları bir şeklde yaparım da esas kardiyo yapmak istiyorum jillian, insanity, t25 gibi bişey onu ancak evde yapabilirimcnm rabbim yarımcın olsun akşam zor görünüyo.yazdığın gibi gündüz hasta olmadığında odanda yapmak mümkün değl mi ya da öğle arası
allah kabul etsin cnm
gel cnm terk etme burayı biz birlikte başarabilenlerdeniz
Yok canım erken yatmaya çalışıyorum yaSenin olayın daha kötüymüş. Gece de geç yatıyorsun nasıl uyanıyorsun?
selamım tatlımKızlar günaydın.Bugün spora kimler başlıyor?
Allah kabul etsin canım dön gel yaaa cok sıkılıyoruz sensizzzzzBı göründüm kayboldum yine. Bu arada memlekete gittim yeni dondüm. Kilom artışta. 74.1im bu sabah
Ben şe sizi özledim ama kendime güvenemiyorum hic. Yeniden başarabilir miyim bilmiyorum. Madem kısamiyorum kaza oruçlarıma başlayayım dedim. En azından daha konrollu olurum. Bugün niyetliyim Allah kabul eder inşallah
Selam tatlımmmm nabersinizznabersinizzGÜNAYDIN FISTIKLAAAAARR
uykusuz ve yorgun bir günden herkese merhabaaaaaa
aynennnnnnallah kabul etsin cnm
gel cnm terk etme burayı biz birlikte başarabilenlerdeniz
Süpersinnn canımcanımben 30 dk tempolu yürüyüş yaptım şimdiden
inşallaaahhhhadi kızlar cuma günü hepimiz düşüşte olalım mutlu olalım ya mutluuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?