- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Süpersinnn ya sennnben de birazdan squat yapıcam odamda.. hasta gelmezse tabii
diğerlerini akşam yaparım .
kopmaaa geeelllllİnşallah ya. Kopmamaya calisicam
Durumumuz şöyle
sosyestetik (60.4)
deadline (63)
ispanyol (69.1)
sevili6163 (86.0)
Sevim_mrt (75.6)
sevilay 80 (75.5)
mornar(60.6)
gulfuren(55.8)
Şu anda 8kişiyiz ki bence gayet yeterli bir sayı ancak düzenli gelmeyen arkadaslar var lütfen onlar bizi mağdur etmesin tamam kabul hepimiz yoğunuz ama elimizdeki o akıllı tellerle 2 dk alır bi Msj atmak foruma
Bu doğrultuda
Kural 1
Herkes en az 2 Msj atacak
Kural 2
Herkes min haftada 3 kez spor yapacak
Kural 3
Herkes istegini rahatça dile getirecek ve eskisi gibi güzel sohbetler edilecek
Haydi bakalım kuşlar
Kim tutar biziiiii
Burdayım kaptandeadline nerelerdesin kuşş
Iyiyim canım koşturma telaş ne yapalım işteBurdayım kaptanbu kurallar iyi olmuş ben beğendim aklına sağlık kaptan nasılsın sen
Aynen Naber canım?Before after iyi olmus
Harikasın canım ki zaten senin diyetisyenin vardı di miBugünkü mnm
Yogun kosturmacali bi gundu
Kahvlti. 6.30. 1 domates.1 dilim cvdar.k.k. peynir.1 kirmizi biber
Ara 9 30. 3 gunkurusu.1 kupa yeşil cy.1 kupa form cy
Ogle 13.15 te. 1 porsiyon.firinlanmis balik.2 ksk yogurt.roka tere domates.1 dilim cvdr
Ara 1 kupa mate cyi.10 cekirdeksz üzüm
Aksm misafirlikteydim.kizimi n tabaginda kalanlari yemk zorunda kaldim.yarim kucuk dilim kek.yarim mini kurabiye
Ara az sonra 2 ksk tarcinli yogurt yicem
2.5 lt su
Sabah 30 dk tempolu yuruyus
Ikindi bebek arabasiyla 30 dk tempolu yuruyus
Cok ıyiyim kaptanim tesekkurler.diyetisyene basladim.dr um bana iyi geliyo.arada kacamklarla gidiyo kilocuklar sukur.okulda da surekli hareketliyim.bu sayede daha cok yagdan gidiyoAynen Naber canım?
Evet.bugun 3. Haftaya basladim.2 haftada 2.5 kiloya yakin gitti.arada adet donemi olmasaydi daha cok giderdi.bi de bayramda almasaydim 1.5kiloyu iyiydi.neyse attim onlari ustumdenHarikasın canım ki zaten senin diyetisyenin vardı di mi
Harika canım ben de başlayacağım artık yarınCok ıyiyim kaptanim tesekkurler.diyetisyene basladim.dr um bana iyi geliyo.arada kacamklarla gidiyo kilocuklar sukur.okulda da surekli hareketliyim.bu sayede daha cok yagdan gidiyo
Bravooo sanaaaaEvet.bugun 3. Haftaya basladim.2 haftada 2.5 kiloya yakin gitti.arada adet donemi olmasaydi daha cok giderdi.bi de bayramda almasaydim 1.5kiloyu iyiydi.neyse attim onlari ustumden
Kolay gelsin canımBebegi uyuturken size yaziyodum.uyudu beni mutfak bekler.bitirince ugrarim
Cidden kolay gelsin bana.yine salliyorum ayagimda.uyumasiyla uyanmasi bir benimkinin.galiba dis skintisi.geceleri sabaha kadar abartmiyorum en az 5 _6 kez uyaniyoKolay gelsin canım
Naptin sigdirabildin mi zamana sporu.ben bazen diyorumki keske gun 25 saat olsa fazladan bi saat daha.bu kez de bunye kaldirirmiydi bilmiyom tabisquatı veya ayakta yapılanları yapıyorum da.. yatarak olanları yapamam.. programları bir şeklde yaparım da esas kardiyo yapmak istiyorum jillian, insanity, t25 gibi bişey onu ancak evde yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?