Bakma benim poğca yememem lazımdı.Aslında listemde yok.senin listen daha güzel herşey var poğça, yulaf ezmesi falan... bigün kendime ödül vereceğim bende poğça yapıp :)
Hedef de alalım.Birde herkez kaç kilo ile mezun olacak onu da yazalım haftakık bildirimin altına.gulfuren haftalik hedef alalim tabi ki ama su an telden giriyorum ve resmen yazamiyorum aksama bakiciim sozzz
Geçmis olsun Allah acil sifa versin.selam kuşlar.. dün gece kayınpederim rahatsızlandı acil sevisteydik bütün gece .. bugün de benim çalıştığım yerde tedavi verdik şimdi biraz daha iyi..
sabah tartılamadım yarın bildiririm
Yarat canım yaratt
Kaybolma Cadıı takıl buralardaburalarda
Yemeeeee
Olsun canım beraber gireceğiz düzene inşallaaahhhhhh
O fındık çok değil miii
ben ençok şu göbek işine takılıyorum o göbekler nasıl dümdüz karna dçnüşüyo kardeşim
Aynen ben de sabah tartılmadım yarına artıkkSelam kızlar ben 100 gr vermiştim ama yarın bir daha tartılayim madem herkes yerine kalmışbu arada yarın bildirim yapanlar en gec 16.00 ya kadar bildirimbakmış olunuz rica ediyorum Öpücükler sevgiler
Kaptanım tam bir diyet listesi olmuş.Kutlarım.14 ekim
Sabah
6:30
Iki dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
1 kk peynir
Ara
10:20 1 adet muz
Ogle 12:00
3 kasik pilav
4 kasik susuz fasulye yemegi
1 ayran
Aksam 17:00
Yarim bardak leblebi
2 adet murdum erigi
Aksam
18:00
5 kasik barbunya yemegi
1 bardak ayran
2 minik salatalik tursusu
21:00
1 cay bardagi sut
3 adet form biskuvi orman meyveli
Su 2lt
Spor 40 dk yuruyus
Ne güzel bende 52 kiloyum görsem tamam diyeceğim.Gel artık özledik.Kizlar selam ne zamandir yazamiyorum buraya okul isleri bir anda yogunlasti bir de tarti olmayinca kopmustum ancak bugun alabildim yeni tarti. Tefal dijital tarti aldim bu sefer umarim buna bisey olmazÖglen gelir gelmez tartildim tabi dedim 50 51 hatts 52 53bekliyorum neyseki 49 kilo cikti sukur. Yani kilo almamisim sabah ac karina 1 kilo eksik ciksam 48 zaten o kiloda biraktim iyi az kaldi vereyim gene baslayayim kalori diyetine.
Ok.gorev anlasilmistirSelam kızlar ben 100 gr vermiştim ama yarın bir daha tartılayim madem herkes yerine kalmışbu arada yarın bildirim yapanlar en gec 16.00 ya kadar bildirimbakmış olunuz rica ediyorum Öpücükler sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?