Gulfuren çok teşekkürler listeyi düzenlediği için ya çok isim vardı anca gelebildim de çok çok sagolListeyi düzenledim ama taşımadan önce kontrol ederseniz sevinirim.
Ne demek canım,önemli değil.Burda hepimiz aile gibi olduk.Zamanı olan yardımcı olması gerekir.Gulfuren çok teşekkürler listeyi düzenlediği için ya çok isim vardı anca gelebildim de çok çok sagol
Evet canım bencede öyle bazen hepimizin işleri olabiliyor yardım çok önemli oluyor o zamanNe demek canım,önemli değil.Burda hepimiz aile gibi olduk.Zamanı olan yardımcı olması gerekir.
Cuma aksami herkes gezmelerdeymis demek ki canım benimde misafirim vardı yine dün anca liste taşımaya gelebildim yaHu hu niye kimseler gelmemis
Menü çok iyi sadece zero yu beğenmedim më kadar diyet te olsa pek doğru bulmuyorum kendimce tabi arada içilir çok sıkıntı olmaz onun dışında menun çok iyigünaydın kızlar
sabah 8.30
1 yumurta +süzme peynir k.k.+1 domates+maydonoz+1 dilim k.ekmek+yeşilçay
ara 10.00 1 turk kahvesi
öğlen 12.30 1 kase sebze corbası
ara 1 elma
yeşil cay +5 tane kuru kayısı
aksam 19.30 hamsi tava ekmeksiz yedım +roka salatası +1 bardak zero
9.00 nar +havuç
yatmadan pul bıberlı ayran içtim
3lt su +2 mil lessle+50 ip atlama +10 dk twist yaptım
Spor da olsa güzel olur sanki canımBugunku mnm
Kahvlti 6.30 1 brdk yarim yagli sut.2 ceviz 3 kasik tam tahilli gevrek
Ara 9.30 1 orta boy elma.
Ogle 13.00 avuc ici kadr firinda yagsiz tavuk.salata.2 ksk yogurt
Ara 12 uzum
Aksm 18.00 salata.2 kasik yogurt.yarim avuc firinlanmis tavuk
2.5 lt su.spor yok
Aldım canım ilaç kullanıyorum tartı falan da değiştirdim vereceğimmmmmmmmmmmmSelam 1.takim milleti sizleri cok ozledim uzun bir ara verdim ama donemiyorum geri 900 gramim var ve onuda veremedim gitti.. guncel kilom 67.9sosyestetik sen kilomu aldin banami oyle geldi enson 59degilmiydin kizlar bayagi azalmis guruptaki kimse donmedimi.. bende ev temizligime girdim dolap ici perdeler vs ins. 900 gramida kosusturmayla veririm araniza donerim. Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor diyet
gel bebeğim bekliyoruz 2hafta en az izinli olabiliyorsun ayrıldığın kiloya ulaştırsan gel derimEvet donmek istiyorum en kisa zamanda sabah 48.2 ciktim ama cok erken tartildigim icin oyle bi saat sonra 48 olurdu o. Yani iyi demekki kalmis iki kilom. 800 kalorilik diyetime kaldigim yerden devam uzun suredir girmiyordum deger. Tekrar baslayacagim insallah.
su spor?günaydın dünkü menü
sabah 08.30
1 salatalık+domates+süzme peynir k.k.+yeşilçay
ara 10.00
turk kahvesi
öğlen 12.30
2 kase sebze corba +bi tutam maydanoz
ara 1 elma
aksam 7,30
3 çatal fırında pattates +domates+üzüm küçük salkım
yatmadan once muzlu süt
AynennnnnOtticim
Sana pozitif enerjiler gonderiyoruz hoooooop tut bakim.madem durumunun farkindasin guzel kardesim don geride takilip kalmadan dooooooon
Ver artıkkkkHoooop yakaladım! Ama geri dönmek icin 3 kilom var. Olacak inşallah olacak.
Bu arada aynı sayılırız 74.1 im
Canım senin hedef kaçtı?***1. TAKIM 435.ETAP***
sosyestetik (60.4/61.4/+1/-1.65)
deadline (63////%)
ispanyol (69.1/68.8/0.3/%0.43)
sevili6163 (86.0///%)izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.6///%)75,6 sabittim cnm
sevilay 80 (75.5////%)
mornar(60.6//59.80//%)
gulfuren(55.8////%)
1.takım ortalaması: %
Bilemiyorum canım geçmiş olsun çokçokBugün 56.200 çıktım.Antibiyotik kullanıyorum ondan mı oldu bilmiyorum.
Tşk ederiz canımıListeyi düzenledim ama taşımadan önce kontrol ederseniz sevinirim.
pizza mııııDün doktor işlerimiz vardı.Düzen bozuldu.
SABAH 10.00
bir ısırık simit
bir çay
ÖĞLE
2 dilim pizza
AKŞAM
2 kaşık yoğurt
2 kaşık müsli
2 ceviz
tarçın zencefil
ARA
1 Türk kahvesi
3 litre su
Spor yok
Ben sinemadaydım canım cuma gezmelerinde nasılsın nabersinHu hu niye kimseler gelmemis
kesinlikleEvet canım bencede öyle bazen hepimizin işleri olabiliyor yardım çok önemli oluyor o zaman
Sağolsun canım sana da nabersinCuma aksami herkes gezmelerdeymis demek ki canım benimde misafirim vardı yine dün anca liste taşımaya gelebildim yabu arada iyi hafta sonlari
Aynennnnn
Ver artıkkkk
Canım senin hedef kaçtı?
Bilemiyorum canım geçmiş olsun çokçok
Solucan gibi olmuş yaMotive amaçlı gelsin o zaman Eki Görüntüle 1660458
A Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya59 du canım hedefim
Kaptançim motive olamıyorum çok dengesiz ya da çok yiyorum ya çok mutsuzum motivasyonumu kazanmamsartSağolsun canım sana da nabersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?