Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba kızlar izne ayrılmak istemediğime karar verdim. Şöyle bir düşündüm de 9 kiloyu burada sizlerin sayesinde verdim bırakırsam hepsi boşa gidecek...izne ayrılmış oldum mu? nolur yok deyin sosyestetik deadline

Ayrıldım canım cuma günü söylemis olsaydın olurdu ama şimdi çok gec iki hafta listeye giremezsin ama burda takıl eğer kilo alacağını düşünüyorsan çünkü kilo alırsan da dönemezsin takıl buralarda gitmek o zaman

anladım canım olsun sağlık olsun evet kesinlikle burada olacağım yarın bomba gibi bir diyet ve sporla başlıyorum inşallah..

Oo süper fikirler. Hemen listeye girmem lazım.

Kimsenin sesi çıkmıyor bugün duyanlar duymayanlata söylesin ayrıca pazar pazar çok yetmeyin dikkat edin takım kuşları
ispanyol çok özledim seni ben karşılaşmak umuduyla diyorum
Harikasın canım bayıldım fikirlerine emeğine sağlık
anladım canım olsun sağlık olsun evet kesinlikle burada olacağım yarın bomba gibi bir diyet ve sporla başlıyorum inşallah..
Hadi inşallah
Tamam canım o zaman bir önceki sayfada paylastiklarimi da oku tamam mı hatta görmeyen okumayanlara da şöyle derim sıkı yönetime geciyoruz
Kesinlikle

Oo süper fikirler. Hemen listeye girmem lazım.
Gel kız cadııııııı özledik seni bi görünüp kaybolma gel hep

Harikasın canım bayıldım fikirlerine emeğine sağlık

Hadi inşallah

Kesinlikle

Gel kız cadııııııı özledik seni bi görünüp kaybolma gel hep
Kaptan bugün kimse gelmemiş ama bak olmuyor dimi bu perşembe benim belirlediği hedefe ulasamayanlara ki bizde dahil ceza düşünelim olmuyor böyle ben anlamam o gr lar verilmesin cezasını çekerim dimi

Kaptan bugün kimse gelmemiş ama bak olmuyor dimi bu perşembe benim belirlediği hedefe ulasamayanlara ki bizde dahil ceza düşünelim olmuyor böyle ben anlamam o gr lar verilmesin cezasını çekerim dimi
Aynen canım BDV ye konu açsınlar kilo veremiyorum çünkü diye

selam canlar
bugun hep dısardaydım yenı gelebıldım okudum kuraları süper olmuss:)))pazar menuyu hıc yazmıyırum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…