- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Ayrıldım canım cuma günü söylemis olsaydın olurdu ama şimdi çok gecMerhaba kızlar izne ayrılmak istemediğime karar verdim. Şöyle bir düşündüm de 9 kiloyu burada sizlerin sayesinde verdim bırakırsam hepsi boşa gidecek...izne ayrılmış oldum mu? nolur yok deyinsosyestetik deadline
Ayrıldım canım cuma günü söylemis olsaydın olurdu ama şimdi çok geciki hafta listeye giremezsin ama burda takıl eğer kilo alacağını düşünüyorsan çünkü kilo alırsan da dönemezsin takıl buralarda gitmek o zaman
Tamam canım o zaman bir önceki sayfada paylastiklarimi da oku tamam mı hatta görmeyen okumayanlara da şöyle derim sıkı yönetime geciyoruzanladım canım olsun sağlık olsun evet kesinlikle burada olacağım yarın bomba gibi bir diyet ve sporla başlıyorum inşallah..
***1. TAKIM 435.ETAP***
sosyestetik (60.4/61.4/+1/-1.65)
deadline (63////%)
ispanyol (69.1/68.8/0.3/%0.43)
sevili6163 (86.0///%)izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.6/75.6/0/%0)
sevilay 80 (75.5/74.8/0.7 /%0.93 )
mornar(60.6//59.8/0.8/%1.32 )
gulfuren(55.8/56.2/+0.4 /%-0.72)
Kızlar bu listeye iyi bakin bu hafta hepimizin güzel bir atak bekliyorum kaç gündür listeye bakıyorum ve diyorum ki bize ne oldu böyle özellikle kaptan yardımcısı olarak iyi bir örnek olduğumu düşünmüyorum aynı zamanda sizin motivasyonuzu bile düşürüyor olabilirim değil mi bende dedimki Deadline önce kendinden başla ve takımın motivasyonunu da yükselt zaten April burda olsa simdi bizi baya haşlamışti haklı da
Evet yüksek kurul toplantısıni açıyorum
Yenilikçi fikirleri de ayrıca beklerim
Şimdi yeni önerilerim var
1. Öncelikle düşündüm ki burasi diyet yarışması olabilir ama biz aile gibi olduk ve muhabbetimız diyet harici dertler çocuklar ev işleri falan e madem ona göre de çalışmalar yapalım
Mesela en basit bugün kendin için yada evin icin ne yaptın herkes hergün gelip yaptıklarından bahsetsin mesela bugün ev temizledim yada makyaj yaptım şunu şunu surdum dışarı çıktım gibi hem kendimize de bakmış oluruz değil mi
2. Bu hafta yukarı listeye göre bir liste yapayım diyorum bu hafta herkes kendi kilosunun %0.9 unu vermeye calissin ona göre hedefi ben hesaplar yazarım eğer kabul ederseniz
3. Hergün menu bildirimi dışında herkes gün sonu ozbildirimini yapsın mesela ozbildirim ne onuda ben uydurdum ama söyle diyim yaptıklarınızı arti koyarak yazicaz ozbildirimini söyle olsun düşündüm
Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi:
İstediğiniz maddeler varsa ekleyebilirsin benim aklıma bunlar geldi sadece
4. Hergün mutlaka buraya birkez uğrayıp bildirimleri yapmak ve en azından selam vermenizi istiyorum sizden evet yoğun olabilir misafiriniz olabilir falan ama en azından yatmadan gelip bildirimlerinizi yapmanızı istiyorum
5. Herkesten spor yapmasını istiyorum hergün mutlaka bişeyler spor ödevi vereceğim size hergün yapabileceğiniz ekstra haftada iki gün Yapabileceğiniz şekilde
Şimdi herkes silkelensin kendine gelsin bakalım yatın pazartesi klasik diyete başlama günü bizde yeniden sıfırdan başlıyoruz bu kez benden de kacamayacaksiniz kaptanın bilir ben takip edersem hepinizi tek tek kontrol ederim tepesine binerek cezayı da veririm gerçek Deadline la tanışmaya hazır olun
Düşüncelerinizi bekliyorum kaptancim eklemek istediğin itiraz ettiğin bişey var mı seninde ne dersin fikirlerimesosyestetik
Harikasın canım bayıldım fikirlerine emeğine sağlıkKimsenin sesi çıkmıyor bugün duyanlar duymayanlata söylesin ayrıca pazar pazar çok yetmeyin dikkat edin takım kuşları
ispanyol çok özledim seni ben karşılaşmak umuduyla diyorum
Hadi inşallahanladım canım olsun sağlık olsun evet kesinlikle burada olacağım yarın bomba gibi bir diyet ve sporla başlıyorum inşallah..
KesinlikleTamam canım o zaman bir önceki sayfada paylastiklarimi da oku tamam mı hatta görmeyen okumayanlara da şöyle derim sıkı yönetime geciyoruz
Gel kız cadııııııı özledik seni bi görünüp kaybolma gel hepOo süper fikirler. Hemen listeye girmem lazım.
Oti listeye girmesen de uygulamaya başlayabilirsin takımdesin nasılsa seni de eklerim hedef tabloya bana güncel kilonu söyle senden en az 700 gr bekliyorumOo süper fikirler. Hemen listeye girmem lazım.
Aynen kuşum nabersin başladın mı diyete?Oti listeye girmesen de uygulamaya başlayabilirsin takımdesin nasılsa seni de eklerim hedef tabloya bana güncel kilonu söyle senden en az 700 gr bekliyorum
Kaptan bugün kimse gelmemiş ama bak olmuyor dimi bu perşembe benim belirlediği hedefe ulasamayanlara ki bizde dahil ceza düşünelim olmuyor böyle ben anlamam o gr lar verilmesin cezasını çekerim dimiHarikasın canım bayıldım fikirlerine emeğine sağlık
Hadi inşallah
Kesinlikle
Gel kız cadııııııı özledik seni bi görünüp kaybolma gel hep
O zaman bonus vermeye çalış takımı kurtarmak yada derece yaptırmak adına kaptan tebrik ederim ayrica o zamanBen ulaştım mı yoksa aaaaaaaa
Aynen canım BDV ye konu açsınlar kilo veremiyorum çünkü diyeKaptan bugün kimse gelmemiş ama bak olmuyor dimi bu perşembe benim belirlediği hedefe ulasamayanlara ki bizde dahil ceza düşünelim olmuyor böyle ben anlamam o gr lar verilmesin cezasını çekerim dimi
Ben burdayimm
Evet fırça mı atsak ne yapsak bilemedimO zaman bonus vermeye çalış takımı kurtarmak yada derece yaptırmak adına kaptan tebrik ederim ayrica o zaman
Aynen canım BDV ye konu açsınlar kilo veremiyorum çünkü diye
Çok yemeeee az yeeeee öz yeeee diyettesin unutmaaaaaBen burdayimmyemek yiyen birazdan bildirime de gelirim yine
Gelenler olsa ah bir valla perşembe 3 gün kaldı sayılır bilemem ben o hedeflere ulasilacakEvet fırça mı atsak ne yapsak bilemedim
Tamam az yiycemÇok yemeeee az yeeeee öz yeeee diyettesin unutmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?